- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
Ben de öyle dusunuyorum maydanoz lu baharatlımakarna yeme saat geçti çünki. Beynin karbon istiyor şu an... Gelme oyuna...
Yumurtanı nası yapacan ? Güzel bi yumurta salatası yap soğanlı damak çatlatanından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle dusunuyorum maydanoz lu baharatlımakarna yeme saat geçti çünki. Beynin karbon istiyor şu an... Gelme oyuna...
Yumurtanı nası yapacan ? Güzel bi yumurta salatası yap soğanlı damak çatlatanından
Ben de bi kahve patlatacam şu bulaşıklarımı halledeym. Bozmam daha kuzu geçti...Meyve ye dicektim ama yemisinsabret Kuzu, yeşilçay içtin mi? O da biraz tatlı isteğini kesiyor
Beğendim kuzu ben, sporunu da çok beğendimbozma sakın menüyü
Ben de yedim et ve salata, daha şimdiden açımartık yeşilçay neskafe takilicam
![]()
Inşallah canım çok güzel olmuşsunNazar etmezsin kuzum korkma ben de basari hikayelerinde fotolara bakip dururdum..o kararlilik birden geliyo.bak ben nisan ayında zayiflasam iyi olur dedim.haziranda emzirmeyi biraktim bahanem de kalmadi.ama anca eylulu buldu kafami toplamam.sen de yaparsin inaniyorum.![]()
Cunku gittiklerim liseden arkadaşlarım ta ve binde bir gorusuyoruz Ilk defa evlerine gidiyoruz bir suru hazırlık yapmıştı asırı ısrar etti bilirsiniz iste ne bileyim kırmak istemedim  ama o 59.9 u girecegim sen merak etme bugun engel olamayacak  zaten baska misafirlik falan yok olsada yemem her yerde zaten dedigim gibi ilk defa gidiyoruz diyePide
Poğaça
Sigara böreği
Neden makbule?
Tarçınlı muzzHipooom tatlı krizindeyim... Bi çılgınlık yapmamak için buraya geldim hemen
Kizkardesim geldi aksam yemelerini pek sever.esimle markete gittiler 3 paket cips ve 2 tane cheesecake alip gelmisler![]()
yiyolar
Benim de misafirlerim var makbusCunku gittiklerim liseden arkadaşlarım ta ve binde bir gorusuyoruz Ilk defa evlerine gidiyoruz bir suru hazırlık yapmıştı asırı ısrar etti bilirsiniz iste ne bileyim kırmak istemedim  ama o 59.9 u girecegim sen merak etme bugun engel olamayacak  zaten baska misafirlik falan yok olsada yemem her yerde zaten dedigim gibi ilk defa gidiyoruz diye![]()
Abla menü vermeden çıkma, bekliyorumKizlKı bugün pek gece gelemiycem
Hepinize hayırlı geceler
Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Yarım kk y.yağlı peynir
Aysberg , domates
Akşam 18:00
3 yk kuru biber kavurması (esroşunkinden)
3 yk portakal sulu kereviz
1 yk kuru fasulye
Bir kase cacık
Turşu
Su 2,5 lt
Spor 40 dk normal yürüyüş
hepfit
nehirnil111
MenuuuuuTarçınlı muzz![]()

OyyyyyyAllahım sana geliyorum yarebbim,çöl fena çok, kanalizasyon taştı arka bahçede, pohlar bastı heryeri!!!!!!
allah kolaylık versin kuzu
Yoğurt meyve ye bari, gece yemenden korkuyorumBugün yemek galan yiyemem daha da
İştah mı kaldı???Oyyyyyyallah kolaylık versin kuzu
Yoğurt meyve ye bari, gece yemenden korkuyorum![]()
HaklısınEvi kapatıp kaçasım var

Farkındayım kuzu da, napcan daha saat 5 orda gece çok uzunİştah mı kaldı???
Tmm olmazsam Soyle laf olacak didimOyyyyyyallah kolaylık versin kuzu
Yoğurt meyve ye bari, gece yemenden korkuyorum![]()