- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Sağol canimCokmussun .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canimCokmussun .
Naber vorocan?Günaydın canimoooo
Ben aylardır şeker orucu yapıyorumkız iğde de yapıyor, ben de ona bakıp ağlarım.
evet 1. gün, ekmeksiz kahvaltı yapmak![]()
Bende evlenince 53 54 idim, tabu o zaman burda ki gibi kıyafet siz tartılmıyordum, belki de 52 dirim. Aman geçti o günler şimdi ki halim ne 67
Nohut karbonhidrat sonuçta canım, tahinli birleşince kalori bombası olurHummus yasaklar icinde midir tahin var ama karbon olmadigi icin yenilebilir mi tat hummus cikarmis merak ettim hummusu severim alsam miEki Görüntüle 2112743
Hangisi zor bilmiyorum öncesinde zayıf olup sonradan kilo almak mı, hiç zayıf olamayıp zayıf olmaya çalışmak mı, ikisi de gıcık bir durum aslında. İnşaallah hep beraber oluruz 55 de muradımıza ererizCanım ben 71 kiloydum evlendigimde
Şu an yikildim sende mi brutus
Canım hem hazır hemde nohut nasıl karbon değil tahin de çok yagliHummus yasaklar icinde midir tahin var ama karbon olmadigi icin yenilebilir mi tat hummus cikarmis merak ettim hummusu severim alsam miEki Görüntüle 2112743
Inşallah ablacimAblacm yıkılmadan yılmadan devam düşe Kalka gidecek bu kilolarimiz inşallah
Ablanı cumaya nasıl tebrik ediceksin onu düşün inşallah![]()
Naber vorocan?
Ahh ah dün çay içerken seni çok andım
![]()
Sınav haftam o yüzden çok giremiyorumlittlecoffeedoc kuzu nerelerdesin? Ses ver menü ver
Sınav haftam o yüzden çok giremiyorumdiyet de biraz kaldı ama kilo almadım
Almadim ama icimden gitti valla hummus u cok severim sans isteNohut karbonhidrat sonuçta canım, tahinli birleşince kalori bombası olur
Eflal'im canım nasılsın700 mesaj okundu. 500 kaldı şarjım bitti![]()
Evde kendin yapsanAlmadim ama icimden gitti valla hummus u cok severim sans iste
ağlama kız ekmeksiz kahvaltı daha güzel ...
Kilolarımın çoğunu karatayla verdim 0 ekmek tükettim...Hatta patates ve pirinç de yok...
Dediğin gibi kabızlık olmuyor bende hatta daha rahatım
Herşey güzel olacak... Sakın bırakma.

Kız ben meyve yicem kihee üzümde şeker yoh yaniii
bende de saf harnup pekmezi var ben de onu yiyim tahinle o zaman
kandırmayalım kendimizi![]()