Sonuna kadar katılıyorum her kelimene. Biz evde 3 kadın , adam olmayan biriyle uğraşırken psikolojim alt üst oluyor ama yine de burayı birakamiyorum kendimi sorumlu hissediyorum burada ki kişilerden. Yetismeye calisiyorum. En buyuk handikap oldu bende menüler, kalp kirmamaya çalışıyorum ama ya ben 7 ay boyunca bırak tatlıyı, kuru bakliyat yemedim amacım zayiflamaktı,, burada hergun öyle menüler görünce yorum yapasım . Zaten pek yorumları takanda yok gibi .Gerçekten üzülüyorum... Yazık hepfitle lunya ve spor kaptanlarımız o kadar emek veriyor. Üzülüyorum onların emeklerine...Lunya bin tane ailevi probleminin arasında gecenin 2'sinde menü yorumluyor yav... Hepfit de aynı şekilde...
Ama her gün istisnasız her gün şunu yedim bunu yedim diye gelenler oluyor... Gerçekten yazarken utanmıyor musunuz? Üzülmüyor musunuz? Eski bir 7. takım üyesi olarak çok utanıyorum... Aus ve miunun ve diğer çok sevdiğimiz bacıların gitmesi üzdü evet... Hala da yoklukları o kadar belli ki...
Ama bi düşünün miuyla Aus burada olsaydı neler sayardı. Emin olun şu halimizden sonra ikisi de küser sinirlenir günlerce gelmezdi...
Emek var yahu... Emeğe de mi saygınız yok? O iki kızı niye oyalıyorsunuz(hepfit N Nana kusura bakmayın sizin adınıza konuşuyorum ama kendimi sizin yerinize koyunca gerçekten üzülüyorum... Batan gemiyi kurtarıyorsunuz resmen...)
Siz acaba bahaneye mi bakıyordunuz da takım kapanınca hemen saldınız bu kadar? Bugüne kadar yediklerinizden ne fayda gördünüz? Kaç gündür şakayla karışık diyoruz olmuyor, eleştiriyoruz olmuyor, kızıyoruz olmuyor,... Olmuyor olmuyor olmuyor. Sözüm sadece flavıra değil... Bu topik açıldığından beri burada bir lokma cıss yiyen herkese...
Defalarca söylendi ama yine söyleyelim... 1 parça sigara böreği ya da kurabiye ya da salam ya da bal kaymak yemezseniz ölmezsiniz. Ölünmüyor... Valla ölünmüyor ya... Sabahın köründe gözünü açar açmaz baklava yiyen sonra 5 ay da 27 kilo veren bi kardeşiniz söylüyor...
Bugünden itibaren şu rafa kaldırdığınız iradenizi kullanın artık... Burada neden olduğunuzu hatırlayın... Böyle kardeşlik olmaz. Biri deli gibi spor yapıp her cıssı elinin tersiyle itip üzerine bi de sizin cısslarınıza üzülüyor kızıyorsa bi yerde yanlışlık var... O insanları da üzmeyin...
Yok eğer ben bıraktım diyen varsa buyursun desin... Ama şimdi yok kaymak yok kek yok kurabiye yiyip Cuma kilo bildiriminde üzgün smile ile artıdayım sabitim diyen olursa en başta o iki kızın hakkına girer. Ayıp gerçekten artık ayıp ediliyor...
Özel durumu olan veya yeme bozukluğu olan kimse üzerine alınmasın. O durum başka...
Ama geri kalan herkesin elini vicdanına koyması gerekiyor artık... Bu kadar emek verdiniz Gelinen bu duruma ben kahroluyorum tee uzaktan... Siz de accık düşünün
olan gider ona çare varda, olmayana bilmiyorum 

spor salonunda parasını yatırdım gitti bir hafta boşa