evet arkadaşlar bende bu serüvene katıldım 21 yasındayım bi anda kilo aldım ve artık buna dur demenın vaktı gelmıstı 84 kıloyla basldım diyetıme suanda 82 kıloyum anladımkı hıcte zor deılmiş bu iş aslında hersey kafada bitiyor diyet listem şu sekılde
sabah: hergune göre degısıyor bir gün kepek ekmegi peynir tost çay yada yesilcay
bir gün kepek ekmegı peynır domates salatalık zeytın cay (şekersiz)
bir gün yulaflı mısır gevreklerınde special k sut
bir gün kepekli puaça alıorum onu yiyorum
ara öğün meyve,salata yada yulaflı bisküvi süt
öğlen kepekli ekmek peynırlı tost
süt bisküvi
salata olabılır
gün içinde tabi su çok tüketiyorum 1 ltyi geciyor
aksam salata mutlaka oluyo yanında annem ne yemek yapmıssa ondan az az
çorba yogurt sıkmıycaak sekılde ve gayette güzel gidiyor dıyetım kendimi çok sıkmadan yavas yavas yapıyorum arada yuruyuse cıkıyorum yarım saat yuruyorum aksam 8den sonra bısey yemıyorum bu sekılde hem kendımı daha fazla huzurda hısssedıyorum hemde saglıklı olacagıma ınanıyorum birde pınarın kalorımetrem dıe bır uygulaması var ordan yedıklerımın kaç kalorı oldugunu takıp edıyorum ve onları oraya ekleyınce keyıf lıyorum önerırım lıght yasamın sırları dıe yazarsanız cıkar
herkese kalorısız gunlerrrr
)
sabah: hergune göre degısıyor bir gün kepek ekmegi peynir tost çay yada yesilcay
bir gün kepek ekmegı peynır domates salatalık zeytın cay (şekersiz)
bir gün yulaflı mısır gevreklerınde special k sut
bir gün kepekli puaça alıorum onu yiyorum
ara öğün meyve,salata yada yulaflı bisküvi süt
öğlen kepekli ekmek peynırlı tost
süt bisküvi
salata olabılır
gün içinde tabi su çok tüketiyorum 1 ltyi geciyor
aksam salata mutlaka oluyo yanında annem ne yemek yapmıssa ondan az az
çorba yogurt sıkmıycaak sekılde ve gayette güzel gidiyor dıyetım kendimi çok sıkmadan yavas yavas yapıyorum arada yuruyuse cıkıyorum yarım saat yuruyorum aksam 8den sonra bısey yemıyorum bu sekılde hem kendımı daha fazla huzurda hısssedıyorum hemde saglıklı olacagıma ınanıyorum birde pınarın kalorımetrem dıe bır uygulaması var ordan yedıklerımın kaç kalorı oldugunu takıp edıyorum ve onları oraya ekleyınce keyıf lıyorum önerırım lıght yasamın sırları dıe yazarsanız cıkar