Diyet - Motivasyon Arkadaşı

Ben de dün başladım diyete burası biraz kalabalık olursa katılabilirim aslında

Umarım olur, diğer yerler fazla katı benim için çünkü.

Bu 3 gün dayanabilirsem özel bir arınma detoksuyla başlıyorum. Haşlanmış brokoli ve karnabahar yiyeceğim acıkdıkça (yoğurtlu ve baharatlı) aralarda ayran bitki çayı ve kahve serbest. Daha önce hem diyete hazırlık olarak 3 günde 3 kilo verdirtmişti, hem de midemi küçültüp acıkmamamı sağlamıştı.

Şuan 1 kahve ile duruyorum, aç değilim yedikçe güncellerim.

Biraz önce haşlanmış sebzelerimi yedim, akşama bir meyve yiyip günü bitireceğim. Tek öğün yemiş oldum sebzeleri, canım istemedi. Yarın 3 öğün yiyebilirim.

Biraz önce haşlanmış sebzelerimi yedim, akşama bir meyve yiyip günü bitireceğim. Tek öğün yemiş oldum sebzeleri, canım istemedi. Yarın 3 öğün yiyebilirim.

bende bugün başlıyorum sürekli irtibat halinde olsak daha çok motive oluruz

İki gündür sıvı detoksu yapıyorum bende
Kurallar bana görede değil hosuma gitmiyor hesap vermek

Evet iki tam gün sıvı detoxun sonunda 1.9kg vermiş bulunmaktayım :)

maşallah çok iyi vermişsin ya daha devam edicek misin
Sıvı bitti simdi katıya gectim
Hollywood diyeti diye geciyor bir hafta deneyeceğim eğer devam ederse kaybım devam ederim
Buarada tartıda 55.4ü görmüştüm en son simdi 53.5um 50-48 olmaya calısıyorum :)

Çok güzel vermişsin tatlım, bende bugün gayet iyi beslendim. Güncel olarak 59.3 gözüküyor bakalım yarına

Bu arada hep iyi beslendim diyorum da menü vermiyorum vereyim aklıma gelmişken.

Öğle ve akşam mini sandviç yedim çok minik ekmeklere, tombik sandviç diyorlar bizim burada akşam da yoğurt ve nohut yemeği. Aralarda kuru incir ve ceviz. Belki canım isterse meyve yerim birde, öyle kapatacağım günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…