- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödem için bol su içtim işe yaradı çoğu kısım gitti 55.8 geliyordum bugün 54 geldim çok şükür... Habire su içtim...bunuda akşam 18 gibi yedim ..gece 12 gibi kahveyi içtim ... olabildiğinca yememeye calsiiyorum bakalım:) ama acikmiyorum sadece nefsimle baş ediyorum
Kilomu yanlış yazmışsın dün 75.5 ti..Evet kızlar.. Hep beraber ideal kilomuza inmek için toplanıyoruz..
Hedefimiz sağlıklı beslenerek ve egzersiz yaparak ideal kilomuza ulaşmak..
Kurallar basit..
- Her cuma tartı günümüzdür.
- Kilomuzu; geçen haftaki kilo/güncel kilo/fark/yüzde şeklinde bildiriyoruz.
- Kaptan olayımız yoktur.Herkes gördüğü menüyü yorumlayabilir.
- Her gün menü, spor ve içtiğimiz suyu bildirmek mecburidir
Katılmak isteyenler anketi doldursun lütfen :)
Yeni gelenler o haftaki tartı gününde listeye ekleneceklerdir
Şimdilik bu kadar haydi başlayalım![]()
Ad:
Boy:
Hedef kilo:
Bize kendini anlat:
Kilo Takip Tablosu (21.7.19) Başlangıç Kilo 1.Hafta 2.Hafta 3.Hafta 4.Hafta Aylık Fark Eseriklinego 72 Bestekız 73 Evdeki deli 96.1 MrsParanoid 62.6 Bonus 102.5 Hippocan 74
ne bilim anam 74tün iki üç gün önceKilomu yanlış yazmışsın dün 75.5 ti..
Şimdi de 74üm ama dün 75timne bilim anam 74tün iki üç gün önce![]()
Serçe parmak yanı, epey morardı gidicem acilekesin serçe parmaktır
geçmiş olsun gülüm![]()
Sağol canımGecmis olsun canim
benim dedem düktü
bu asalet düklükten geliyo![]()
![]()
![]()
![]()
Tam çildirtmalıkŞimdi de 74üm ama dün 75tim![]()
Ekistira olarak akşam 2 kepce cacik yedimBugün 1 avakado
2 adet domates
1 domates
1 muz
1 şeftali
2 dilim beyaz peynir yedim hepsini bir öğünde yedim karnım oldukça rahat ve doydu inşallah amacım artık yememek başarabilirim umarım bugün için
Cuma tartı günü canım cuma günkü kilonu başlangıç alırız :)@Evdeki deli benide eklermisin canim bugun bildirmistim bilgilerimi tekrar yazdirmayin bana lutfen su saatler benim pilimin bittigi saatler![]()
Canım akşamlari menünün tamamını yazarsan daha kolay olur.kısım kısım yazınca zor olur yorumlamasiEkistira olarak akşam 2 kepce cacik yedim
Gece 12 de bir adet kahve içtim bol suya devamdi
nasıl alcan peki bulabilicen miAman beee gözlüğümü hastanede unutmuşum![]()
Bende anam da unuttum dün. Tam büyük oğlanı orda bıraktım bugün küçük uyurken alt yazılı filmler izlerim derkenAman beee gözlüğümü hastanede unutmuşum![]()