Diyet serüvenim

Tugbasas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
2
11
1
27
Evet arkadaşlar sitede yeniyim ve ilk olarak bu konuyla ilgili konu açmak istedim insanlar her zaman çok güzel olduğumu çok güzel bi yüzüm olduğunu söylüyorlar bunu erkeklerde kız arkadaşlarımda ama birşey daha diyorlar zayıflarsan muhteşem bi kız olucaksın , bende artık canıma tak etti ve bir çok çirkin ünlüye bakıyorum hepainin fizikleri var ama gel gelelim yüzleri güzel değil bende dedimki kenki kendime bu haksızlığı kendime yapamam neden herkezin gıpte ettiği bir kuz olmuyorsun ki tuğba dedim ve diyete başladım bugün 9. Gün ve 1 buçuk kilo vermişim öncelikle ekmeği hayatımdan çıkardım ve sofradan doymadan kalkıyorum bunun yanonda yürüğüş yeşil çay ve yeşil kahve tartıldığımda 1buçuk 2 kilo vermişim bile o kadar hoşuma gittiki anlatamam ve arkadaşlar bunun devamıda gelicek ilk önce inanmamız gerekiyor bunu başarıcam ve sizleride bilgilemdirip haber vericem şuan 82 kiloyum vicudum sıkı olduğundan göstermiyorum pek buda avantaj olsa gerek hedefim 65 haydi bakalım

ŞU AN NE DURUMDASIN.BEN DE 12 GÜN OLDU BAŞLAYALI EKMEK VE TATLIYI ÇIKARDIM HAYATIMDAN.74 İLE BAŞLADIM İLK HEDEFİM 69.SONRA HEDEF KÜÇÜLTMEYE DEVAM

bnde dun basladım ekmek şeker hamur işi tuketmıyorum spor yapmaya vaktım yok calstgım ıcın ,sabhları 1 yumurta haslanmıs 2 dılım beyaz peynır ve salatalık yesıllk tuketyrm,öglen corba ve yogurt varsa salata,aksamları salata ızgara yada yogurt sız neler yapıyorsunuz

Back
X