• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet +spor günlüğüm

Screenshot_20161221-000624.webp

Evet ne demiştik hareket şart !!

Screenshot_20161221-000533.webp

Bugün bisikletim az ama olsun 60 dk da yeterli bir sure. Biraz yavaş surdum o yüzden 500 kalori yaktım ;)

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
50 Gr peynir
1 yeşil biber
Yarım paket eti form kepekli bisküvi

Öğle
1 kase tavuk corbasi

60 squatimida tamamladım

Akşam yemeğim
1 kase tarhana çorbası
150 Gr haşlanmış tavuk

Bugünde kacamaksiz tamamladık çok şükür

Screenshot_20161223-000555.webp

Veee 200 Gr daha gitmissss çok mutluyum mm :)
Mesajımı gören olursa bişey sormak istiyorum çektiğim resimlerin boyutu çok büyük oluyor ve yüklenmiyor screenshot yapıyorum o resim yükleniyor. Hep bu şekilde screenshot mı yapmam lazım ??? Şimdiden sıkılmaya başladım :s

Evet günlüğüm 3 gündür ugramadim sana. Ne diyet kaldı ne spor açıkçası. Regl oldum ağrıdan öldüm bittim. Ama yinede haftayı -1.5 kilo ile kapatmayı başardım. Bugün yeni bir pazartesi yeni bir hafta. Haydi yeniden spora başlayalım ;)

Masallah size. Benimde vermem gereken 16 kilo var. 2 gun oldu baslayali diyete ve spora. Ben aliskanim gerci hep diyet yapar zayiflarim sonra ye ye ye geri alirim. Ben hergun tartilmiyorum hafta bir gun ayni gun ayni kiyafetlerle tartiliyorum. SiI takip edicem. Birbirimize gaz verelimde gitsin kilocuklarr insallah...

maşallah çok azimlisin. darısı başıma :)
İnşallah bu kez başarıcam canım. Darısı başına tüm isteyenlere :)
Masallah size. Benimde vermem gereken 16 kilo var. 2 gun oldu baslayali diyete ve spora. Ben aliskanim gerci hep diyet yapar zayiflarim sonra ye ye ye geri alirim. Ben hergun tartilmiyorum hafta bir gun ayni gun ayni kiyafetlerle tartiliyorum. SiI takip edicem.
Birbirimize gaz verelimde gitsin kilocuklarr insallah...
Gitsin kilocuklarrrrr :) diyeti bende bırakıyorum zaman zaman oluyor ama bir iki gün bıraktıysam üçüncü günü yine başlıyorum :) temelli bırakmaya niyetim yok :) bende tartı işini haftada bire dusurucem her ptesi tartilicam kısmetse :) her gün olmuyor bazen güzel bir günün ardından 100 Gr fazla cikiosun spor ve diyete rağmen sonra moral bozuluyor sanırım vücut ödem tutuyor oyuzden haftada bir en güzeli ;)

Back
X