• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet +spor günlüğüm

Gelelim bu gunume
Sabah kahvaltısı her zamanki gibi yumurta peynir ve yarım paket eti form kepekli bisküvi

Öğle
2 biber dolması ve 100 Gr yoğurt yedim

1 bardak form çayimida içtim

Akşama mantar sote ve pırasa yemeği var
Ve tabiki sporrrr

Screenshot_20161227-232547.webp

Dünkü adım sayım atmayı unutmuşum :)

Bugün yine hareket dolu bir gün :) yine gidiyorum hem gezme hem alışveriş hemde yürüyüşe :) sabah kahvaltımı yine aynı yaptım
2 haşlanmış yumurta peynir ve yarım pkt form bisküvi

Ne mı yapıyorum hareket ediyorum doğru besleniyorum ve kilo veriyorum. :) Sende yap hadi durma !

Evet günlüğüm geri geldim yilbasiydi misafiriydi gezmesiydi derken tekrar baslayabildim sukurki... Ama ne var biliyor musun??? Kilo almamisismmmm okadar dikkat etmememe rağmen spor yapmamama rağmen hatta 300 Gr vermiştim bile :) süper bir motivasyonları basliyorummmm

Kilo fazlayken çok spor yapmayın arkadaşlar vücut daha fazlasını istiycek kilo verdikce ben 103 kiloyla diyete başladığımda günde 20 dk yavaş yürüyordum ve aylarca 30 dk yi geçmedim sarkmadimda 20 kiloda verdim şimdi hergun 1 saat hızlı tempoda yürüyorum daha verecek çok kilom var çünkü zayiflamam durunca haftada 3 kez birer saat arttiriyorum yürüyüşü hem kilo vermeden bu kadar spor yaparsanız kasa dönüşür kilo gene gitmez

Kilo fazlayken çok spor yapmayın arkadaşlar vücut daha fazlasını istiycek kilo verdikce ben 103 kiloyla diyete başladığımda günde 20 dk yavaş yürüyordum ve aylarca 30 dk yi geçmedim sarkmadimda 20 kiloda verdim şimdi hergun 1 saat hızlı tempoda yürüyorum daha verecek çok kilom var çünkü zayiflamam durunca haftada 3 kez birer saat arttiriyorum yürüyüşü hem kilo vermeden bu kadar spor yaparsanız kasa dönüşür kilo gene gitmez
Aslında haklısın canım biraz daha azaltayim sporunu. Sen ne kadar zamanda verdin 20 kiloyu

Evet günlüğüm biraz kacamakli bir gundu... Ve bu kacamakli son günümdu!!!
Yarın tam bir sıkılasma programına başlıyorum 1 ay boyunca tek bir kacamagim olmayacak !!! Neden miii 11 Şubat benim için çok özel bir gün :) o güne biraz daha incelmiş olmak istiyorum. Eh bir ay dişimi sıkarsam devamında gelir herhalde :)

Merhaba bende diyet ve düzenli sporla 2 ayda 10 kg verdim. Herşey boğazı kısmakla oluyo bölgesel zayıflamak içinde spor yapıyorum. Daha vermem gereken 10 kg var ama yılmak yok devam ediyorumm. Birde çevredikelerin tepkileri iyice gaza getiriyo beni. Sizkerede kolay gelsin. Bu yaz o küçücük pantolonların içine giricemm başka yolu yokkk Sizlerede kolay gelsinn hanımlarr

Back
X