Diyet+Spor Zayiflama Günlügüm! Birlikte basarabiliriz!

Bende zehra memnun oldum:))) yani ifade edeyim zehra annemin adi
Onu kullanmak istedim:)

Benim ilk gözagrim can yoldasim dostum kizim 16 yasina girdi

Cok efendi kibar centilmen sportif bi oglum var 12 yasinda

Birdeeeee ammaannnnnooouuuuuuu alllaaaahhhhhhh anlatilmaz yasanir minik kizimda 2 yasinda

Bazen abartiyorum cocuk mevzuuu olunca ama elimde degillllll hatta cok bastiriyorum kendimi..ayip abartma diye:26:

Ben bugün latte denemsi yaptimmm veeee galiba basardim

Bi arakadasim makina aldi 500€ verip ben dedimy qparim kiz bunuuuuu
Sonra yaptim makinasiz

Yazik oda bir iki yapti cok buyuk diye kaldirdi ortadan
Sabah konusmustuk ya
Al iste bir cöp daha :)))

Canim diyetisyene gittin mi ne dedi?

Bu gün neler yedin ?

gitmedim bugün gidicem bakalım yani saat 12yi geçtiği için bugün diyorum çok heyecanlıyım valla gelince hemen paylaşırım seninle:)))

ayy çok güzel kalabalık bi ailen var bende severim kalabalık aileleri. allah bagislasin .Benim oğlum da iki buçuk yaşında özellikle ikinci çocuk olmadan bi an önce kurtulmak istiyorum kilolardan

sen ne kadar zaman da kaç kilo verdin peki
bu arada latte harika görünüyo müsait bi zaman da tarifini verirsin artık)

Evet ben seviyorum imkanlarim müsait olsa 5 isterim :)))) ama yok :)

Iyi bakalim ama dun bugun dikkat etmissindir yine?

Ben dogu dan so ra 74 te durdum uzun süre sonra 4 kiloyu kendiliginden verdim diyete hazirlanirken dikkat ederken simdide iste 1 ay oldu nerdeyse burda 2 hafta

Yazin bir ara 67 olmustum
Ama ben cok salladim hic konsantre olmadim hatta diyettte yapmadim diyet yapmaktan cok diyet yapacagimi dusundum hep :))))
Düsünce gücüyle zayiflansaydi keske:))

Benim minik kizimda 2 bucuk sayilir

off bugün işimi halledemedim dahiliyeye tahlilleri gosterdim onlar yönlendirecekti diyetisyene ama ocak başı açılacakmiş diyetisyen randevusu artık yarın özele gidicem bakalım

ben ıstanbul pendikteyim oğlum 2011 nisan doğumlu
ya bi de nasılsa diyetisyene gidicem diye yemek işini biraz abarttim. hatta eşim baya kızdı neyse bakalım yarın neler olacak
bu arada sen nerde yapıyorsun abla:))

Ben almanyada yasiyorum malesef

Sen türkiyedesin üstelik istanbuldaaaaa
Cok sanslisin
Hii kötü olmus ama bu pisikoloji cok kötü nasil osa sonra yiyemiycem diyip yiyince 2 kilo daha fazlayla basliyosun
Bugünden itibraen hemen basla canim

ya ben aslında yeşil çay olarak değil de. dokuzlu ya da onlu diyorlar ya karışım onları biliyorum tabi içinde yeşil çay da var kullandım yani bakalım yarından itibaren tekrar başlarım artık))

günaydıııın
şimdi geldim diyetisyenden liste güzel herzaman bildiğimiz şeyler bu arada 67 kilo 800 gram çıktım tartıda kahvalti yapmadan gitmistim herhalde 200 gram ordan eksik;-)

şimdi oğluşumun karnını duyurayim müsait bi zamanda. yazayim sana listeyi

Boyun kacti canim

Evet o caylarda iyi heralde ben hic kullanmadim bilmiyorumda iste tvde goruyorum :))

Sorular sordumu diyetisyen? Kilolarimiz ayniya iste senin metabolizma benden hizli calisyodur bi o fark var bakalim listeni göriyim de calayim bende icinden birseyler:)

boyum 1.64
pek bişey sormadı diyetisyen daha doğrusu fırsat olmadı ben anlattim zaten kiloma vücuttaki yağa suya falan baktı baya da yağ varmış yani)
Bu akşam eşime gerekli herşeyi aldırdım yeşil çay falan da var dr.günde üç fincan iç dedi
az önce de jillian indirdim telefona yarın maraton başlıyo.,

slm abla nasılsın
bugün diyetin ilk günü valla kendimi çok ii hissediyorum özellikle verecegim kiloları düşününce..,
şu an spor yapıyorum yani bisiklete biniyorum
sen ne yaptın devam ediyo musun yoksa oruçlu musun

Slm canim tabikiissiiii devame diyorum ama bugun öglen regl oldum ögleden sonraaa
Yarin tarti gunumuz ins cok cikmam
Ama bugün görümcecimdeeennnn iltifat aldimmmm yenig örüstük daha aslinda ama cok kilo vermissin dedi göbis gitmiss popik gitmis dediiiiii ama tartida niye göstermiyor yaa benim tartim mi bozukkkiy aaa
Cunku 1 ay olucak diyet baslayali 70 den 1 veriyorum geri aliyorum hep ayni rakamlar

Bugünki menum

Sahurda
3 cevizli incir, biraz yesillik

14 :00 de oruc bozulunca
Yarim ayva, 1 elma

16:00
1 kase corba, 3 yk taze fasulye, 2 yk et sote,2 ykbulgur pilavi,coban salata

18:00
1. avuc kabak cekirdegi,2 pedibör,2 fincan cay

Spor
Leslie 3mil
Slim in six pack
4 x 20 kalca basen hareketleri
250 ip atlama

Sende yazsana menunu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…