Diyet+Spor Zayiflama Günlügüm! Birlikte basarabiliriz!

Alinaras evet haklisin ama hersey bizims ecimlerimizle sekilleniyor..hersey senin elinde istesek en olmadik seye bile bahane bulabiliriz..azmet ve istedigini elde et canim

Simdi sira geldi bana

Ohhhh bu laflari söyleyene bak ,,sende azmet hanimmmmmm bir yildir bir ileri iki geri

Haftasonu mönümmmm

Cumartesi
Sabah 1 dilim ekmek,1 ücgen peynir

Aralarda atistirmalarim oldu ciiisssss gillerden

Aksam 1 kase corba , 3 hamsi bir alabalik, yarim dilim pasta

Pzr
Sabah yarim dilim ekmek,3 balik kroket, kücük porsiyon firinda patates

Ara 1 fincan sütlü kahve

Ara yarim ayva, yarim nar

Aksam 1 kase corba, 1 tabak sebze sote ve yogurt, 1 dilim ekmek

merhaba. ben 23 yaşında 68 kiloyum hamilelikte almadığım kiloları doğumdan sonra aldım bi türlü başlayıp bi diyet programı uygulayamiyorum ama artık ne olursa olsun başlamaya karar verdim bana da. yardımcı olun lütfen

Cok guzellll diyetisyen kontrolunde hem saglikli hem kolay verirsin ins
Diyetisyeninin listesinide paylasirsin
Boyun kac canim
Tabi gencsinde kolay verirsin canim
Ben 35 yasindayim 30 yasima kadar kiloda almadim az aldigimda vermek istedigimde zorlanmadan verdim simdi irademde zayif mezobolizmamda

günaydın
boyum 1.65 Ya aslında önceden diyet yapmayı çok denedim başarılı oldum ama sizin de dediğimiz gibi insan biraz da takip edilmek istiyo şimdi hem siz hem de diyetisyen sayesinde bunu iki katina cikaracağim inşallah

Birde cok fazlan olmadigi icinde zorlaniyor insan ama buy aslarda metabolizma hizi daha iyi o yuzden kurtariyorsunuz yine:)

Ben bugün orucluyum bir sure midemi kendimi dinlendirmek istiyorum aksamlarida önce bir meyve ardindan corba ve ana menu neyse onu yemeyi planliyorum iftar 16:30 da oluyor ..baya erken ilerleyens aatlerdede bol bol yesilcay icmeyi planliyorum bu hafta böyle yapicam

Seruven uzun oldugu icin haftalikd egisiklikler gerekiyor..sikliyorum hep ayni seylerden

ya aslında çok şükür ki metabolizmam hızlı çalışıyo daha önceki diyet geçmişlerimde ayda 4 kilo veriyodum ama yağ mı su mu bu bilinmez tabi bi yandan da onun için diyetisyen istiyorum aslında Bi de spor günlük kaç saat ve neler yapıyosunuz evde spor aleti var mi ben de bisiklet var da

Allah kabul etsin oruçunuzu ben diyete başlamadan borçlarımi bitirdim rahatım yani Bu arada benim bi ay kadar oluyo ekmek yapma makinası aldım yoksa sizde mi aldınız. çok güzel görünüyo ekmek

Cok spor aletim var ammma kelada hepsi kullanmyiorum ve birdaha almayi dusunmuyorum :))) olmuyor yapilmiyor niyeyse sadece crostrainer diye bi alteim vardi onu cok kullanmistim

Evde yapiyorum cesitli videolar mesela jilian var 30 gün 3 levelde olusuyo ilk 10 gün 1. level sonra 2. o cok etkili üstelik sadece 27 dk
Ama 2. levelde bileklere cok yuk biniyor bende bileklerimden rahatsizim birakdim kondisyonun iyise onu tavsiye ederim
Leslie var evde yuruyus disari cikamassan vazgecilmezim slim & six pack var 12 dk karin egzersizi coke tkili oda hava guzel oldugunda en guzeli acik havada yuruyus bence tabi :))

Yok canim ekmek makinasiyla degil normal firinda yaptim:))

Birara dusundum ama ev alip alip kullanmadigim ilginc ev aletleriyle dolu o yuzden almiycam halbuki coky apiyorum ama simdilik almiycam diye dusunuyorum ne alsam 1 ayda havesim geciyo

Denedin mi makinani nasil?

Benim 16 gün borcum var onceki yil azalatmistim bu yil yine böyle o,du:26:

ya ben bi bisiklet aldım valla koyacak yer bulamıyorum bi de keşke kullanabilsek yani
cd deki hareketler spor aletleri ile mi yapıyo yani aletsiz yapılıyosa bende alayım başı siz nerden aldınız

ekmek yapma makinasını kesinlikle tavsiye ederim zaten sadece kitapcığa bakarak gerekli malzemeleri koyuyosun makina karistiriyo mayalıyo pişiriyo sana da yemesi kalıyo bi de zaman ayarı var akşamdan koyuyorum sabah mis gibi ekmek kokusuyla uyanıyoruz

Yok yok aletsiz
Youtubeden cdleri varmi bilmiyorum indirlebilecek ayri sitelerde varmi bilmiyorum
Ben online yapiyorum yani:) yada itube diye bi ürogram vardi oraya giren bir video kaliyor net olmasada aciliyor oradan bir kere actim simdiordan acip acipy apiyorum ama bugun spor zor cok yoruldum ben birazdanda oglumun ihtiyaclari var ona cikicaz yemekten so ra 5 olur

Balikta bitirdi beni zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…