Diyet sürecimde çok zorlanıyorum.

Gizmooberoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
158
46
33
Arkadaşlar merhaba şuan diyet sürecindeyim. Aşırı zorluyor beni. Motive olamıyorum. Bu konuda deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa zevkle okuyacağım.
 
Sizi bizim gruba etiketlemistim. Diyet listeniz var mı? İnsan gözünün önünde net bir sey olursa daha kolay adapte olabiliyor.bir de calisiyor musunuz? Ben çalıştığım için yanımda yemek götürmek zorundaydim, cok zorlaniyordum açıkçası.
 
kilo vermek o kadar kolay değil evet ama düzenli beslenmen lazım ben 2 ayda 12 kg vermiştim. ben verirken düzenli beslendim kahvaltıyı atlama en az 6 dan sonra kesin yemek yeme aburcuburu kes onun yerine avuç içi kadar fındık ceviz kaju ye 3 karışık kuruyemişten avuç içi kadar olsun smothine yap kefirli pancarlı ve kuru kayısı en az 2 tane tüket bence o zaman kesin hedefine ulaşırsın. 2.5 litre su iç bir litreye 1 bardak sıcak su kat ve bir dilim limonu ince 4 e böl ekle bol bol su içersin benim de su alışkanlığım yoktu bu şekilde 3 litre içiyorum her gün 10.000 adım mutlaka at hergün. leslie yerine zumba önerrim eğlenerek dans ederek zayıflamak çok keyifli şuan durdu benim kilo ama düzenli beslenmeme devam ediyorum en azından kilo almıyorum 75 den den 64.30 küsür olmuştum şuan 65'im
 
X