Diyet sürecinde hamile kalmak

Hahaha ne diyim test yaptın mı 😂😂😂😂
Perşembe sabah yaptım negatif çıktı 😂😂 Bence hamile değilim sjsjsjs stresten diyetten felan ileri sarktı gibime geliyor ilk bir iki gün öyle sandım ama şuan içim rahat bence yarın olucam regl ve buraya parti vermeye geleceğim 🥳😂😂😂

Perşembe sabah yaptım negatif çıktı 😂😂 Bence hamile değilim sjsjsjs stresten diyetten felan ileri sarktı gibime geliyor ilk bir iki gün öyle sandım ama şuan içim rahat bence yarın olucam regl ve buraya parti vermeye geleceğim 🥳😂😂😂
Bekliyorum bari eşlik edeyim birlikte verelim 😂

Gün say böyle hahah 😂
AHSHDDHDHDHHX Saymaya başladım ama bundan üç ay öncede böyle olmuştu 5 gün gecikme sonunda olmuştum. Bugün 4. Günüm yani yarın 5. Günüm ve yarın bence olucam sjsjsjjs bi de senin durumuma düşüyormuşum işte o zaman…. Djsjdjjd

AHSHDDHDHDHHX Saymaya başladım ama bundan üç ay öncede böyle olmuştu 5 gün gecikme sonunda olmuştum. Bugün 4. Günüm yani yarın 5. Günüm ve yarın bence olucam sjsjsjjs bi de senin durumuma düşüyormuşum işte o zaman…. Djsjdjjd
Yani kısmetten öte köy Yok demişler 😂 olmayacak şey oluyor işte napalım 🥲

Kızlarr selamm, şuan diyet sürecindeyim ve zayıflıyorum yaklaşık 6-7 kg verdim ama bu hafta sadece 1kg vermiştim ve gerçekten diyet listeme uydum her zamanki yaptığım şeyleri yaptım şüphelerim var bu ay. Sizce hamilelikle alakalı olabilir mi?
Hamile kalirsanz da ilk 3 ay da kilo verebilirsiniz merak etmeyin sorun yok bunda.
İnsan istediği kiloda hamile kalmak istyr ama stres yapmayın kendnzii

Hamile kalirsanz da ilk 3 ay da kilo verebilirsiniz merak etmeyin sorun yok bunda.
İnsan istediği kiloda hamile kalmak istyr ama stres yapmayın kendnzii
Evet ve bugün 5. Gün gecikmem beyaz akıntım var Regl yok stres yaptım sanırım istediğim kiloda hamile kalmak istediğimden ötürü diye düşünüyorun 😂😂 teşekkür ederim cevabınız için

Evet ve bugün 5. Gün gecikmem beyaz akıntım var Regl yok stres yaptım sanırım istediğim kiloda hamile kalmak istediğimden ötürü diye düşünüyorun 😂😂 teşekkür ederim cevabınız için
Bu yorumum diyetsyn ve kadın doğum doktoru onaylı.
Bol su ve egzersiz olacak ama hamile kalrsnz kilo verirken

Ne yaptınız tekrar test yaptınız mı? Regl belirtilerim yok demişsiniz ama hamile olunca regl belirtileri yaşanıyor aslında 🙂

Diyet gebeyken de yapılıyor hamileyim diye illa 20 30 kilo alınmıyor 2.5 3 kilo aldım 30. Haftam ilk 3 ay 1 kilo verdim kiloya bağlı tabii 100 kilo olup 10 12 veren bile var

Ne yaptınız tekrar test yaptınız mı? Regl belirtilerim yok demişsiniz ama hamile olunca regl belirtileri yaşanıyor aslında 🙂
Evet mide yanması felan yaşadım ve son birkaç gündür çok sıcaklıyorum bunlar pek regl belirtilerim değildi o yüzden bunları söylemedim bir de son iki gündür göğsüm dolu gibi hissediyorum böyle sjsjsjs Testi En son cumartesi günü yapmıştım gecikme 3. Gündü ve negatif çıkmıştı şuan son iki testim kaldı ama tam bir haftayı geçerse regl öyle yapacağım ilk kez bu kadar uzun sürdü regl gecikmem 😅😂 bugün göğüslerimde dolgunluk hissediyorum bi de bat gününden beri minik minik nokta batıyor sanki rahmime belki kilo verdiğim için geciktim bilmiyorum yarın da olmazsam gecikme günüm 6. Gün olacak 😀

Naptın test yapsaydın bari hala yok belli ki
Yapmadım valla oluruna bıraktım AHSHDHDH belki stresten regl olmuyorum o yüzden düşünmemeye çalışmaya karar verdim 😂😂 bu sabaha kadar beyaz akıntım vardı öğleden sonra sarı akıntıya döndü belki regl olurum bakalım sjsjsjs cumartesi günü test yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden negatiftir diye düşünüyorum ve testi uygulamıyorum bir hafta gecikirsem de doktora giderim büyük ihtimal bana orda ‘ sürpriz anacım ben geldim’ gibi bir bebek karşılaması yaparsa olmayan bebeğim günlüğüme ağlayarak yazabilirim sjsjsjsjs

Back
X