Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yaaa nasılayy ağlıcam şimdi...:2:
hangi diyet ki bu:26:
Bu diyet hangi diyet acaba?
merhaba herkese ıyı bayramlar hangı dıetten bahsedıyorsunuz bende kendımı anlatayım
ben 1.69 boyunda 77 kıloda ırı kemıklı bı bayanım fıtneses yazıldım bakalım kac kılo verıcem bı de
bu dıetı ogrenıp yapmak ıstıyorum
vermemiz gereken kilolar aşağı yukarı aynı.ben de 1.68 boyunda ve 95 kilodayım.yaza benim de düğünüm var.umarım burada birbirimize destek olup ideal kilolarımıza doğru yol alırız![]()
Yalnız konu sahibi arkadaş 33 kilo vermiş.Bahsettiği diyeti açıklaması için hepimiz peşinden koşacağız bu gidişle![]()
merhaba bende dün başladım diyete iyi gidiyor diye bilirim dün çok iyiydi ama bugün ondan kötüydü dışardaydım çünkü bende biraz iri kemikliyim 97 kilocuğum sadece![]()
Diyetisyenlerin hepsi aç kalmadan zayıflatır ki zaten
ben de 172 boyunda 79 kiloyum :) fazla iri kemikli sayılmam, omuzlarımın çok geniş olması ve bacağımda kas çıkıntıları olmasından ileri geliyo :) ne yaparsam yapayım veremedim gitti. spora gidiyorum yemin ederim size kollarım rocky gibi oldu ben de bıraktımkilo veremedim ama her yerim kas oldu
![]()
yanliz degilmisim demekki benimde bu yaz dugunum var ve 1.70 boyundayim kilom 80 birde iri kemikliyim kesinlikle zayiflamam lazim
bugun kendimce diyete basladim ama bu diyeti de bi gorsek fena olmaz :44:
Kızlar konu sahibinin gelip diyeti açıklayacağı yok anlaşılan:26: iyisi mi biz hemen yarın başlayalım kendi usulümüzce diyete,burda da yediklerimizi,öğünlerimizi yazıp birbirimize yorum yapalım.ne dersiniz?
canlarım bayramda çok dikkat edemedim yarın tam anlamıyla başlayacam buarada yarın benim doğum günüm
yarın başlıorum bakalım ne olucak hadi kızlar kurtulcaz![]()
Kusura bakmayın arkadaşlar yaptığım diyet profilimde açtığım konularda diyet başarı öykümde var detaylı fotoğraflarda var ordan okuyabilirsiniz takıldığınız yerlerde ben yardıma açığım zor bi diyet ama lütfen kaçmanızı istemiyorum herkes kendi bildiğini yapsın tabiki bu topik benm diyetim yapılacağı topik değil ben sadece beraber ilerleyelim istiyorum ok hepinizi öpüyorum hayırlı bayramlarrrrr![]()
sevgi ben senn öykünü defalarca okudum cok azimlisin ben asla dayanamazdm o kadar uzun süre dha 3 gün dayanamazken ben de cok istiorum zayıflamak..saclarını da nası uzattın merak ettm dorusu :):) lütfen bize yol göster burdaki herkes cok istio kilo vermeyi ama bizi zorlayacak kmse olmadıgndan kaytarıoruz :) ömür boyu dua ederm sana hep birlkte zayıflayalım ama sen zayıflama artık cok güzel olmussn :) ben de 170 boyunda 93 kiloyum.sen 5 günde 5 kilo diyetini yapmıssn ama ben yapamam onu cnkü tek tip beslenirsem canm baska seyler de ister
yoksa onu yapsam mı kararsızım hedefm haftada 1 kilo yardım edelm hepimz birbirmize hadi kızlar
çok güldürdün beni çünkü tamda çikolata yiyordumben smdiye kadar hic zayıf olmadım kızlar ..vücudum yani iskeletimin sekli nasıl onu dahi bilmiorum inanın..her zmn kendne güvenen her ortamda dikkat ceken alımlı hos bi kızım evet ama bu bana yetmio..ben baskası icn deil kendm icn istiorum bunu baskası beni begensn die deil..eskiden ööle düsünürüdm kısa zmnda cok kilo vermeye urasırdım 3 günde 5 günde ama artık ööle deil..yasım ilerledkce olgunlasıorum sanırım 21 yasındayım smdi kendme 2 ay veriorum beynime 2 ay sinyalini veriorumki buna alıssın bu 2 ay bana kolay gelio az gelio 4 5 ay desem cok gelcek biliorum bırakıcm o yüzden 2 ay :) smdiye kadarr baslayıp da 2 ay disimi sıksaydım yıllar öncesnden zayıflardım..yüzn cok güzel ama zayıfla demelernden alısverste istedgmin olmamasından bıktım usandım canıma tak etti inanın kilo vermeyi hep istemismdir ama sdce istemekle kaldım tabi yaptıgm baska bise yoktu ama artık harekete gecicem 2 ay disimi sıkıcam ve sora yıllarca rahat olucam..cok saglıklı bi diyet yapıcam diyet evet kilo verene kadar adı diyet sora saglıklı yasam..diyet sözcügnden korkmuorum..spor yapmak bana hep zor gelmistir..o yüzden spor yapmıcam yapmak icn kendmi zorlamıcam hareket fırsatı yaratıcam sürekli,dans edicem :) haydi artık harekete gecelim kızlar elimizde cikolata buraları okumayı bırakalım haydii :):)
yağmurcini kader arkadaşım:))))bende senin gibiyim buraya sık sık yazalım birbirimizi motive edelim 170 boy 95kiloda sanıyordum kendimi evdeki tartı bozukmuş yeniden dijital tartı aldım bu sabah aç karnına 91 çıktım canım kendimizi yormadan çok fazla sıkmadan verelim bu kiloları bende 5 gün diyetini yapamam çalışıyorum yemek saati gelince gözüm dönüyor çok spor da yapamam havalar soğudu bu da bahanemmm :))))))
emin ol sana fazlasıyla destek olucam ben net yoktu söleydi böleydi derken yine baslayamadm yarın baslıorumm cnmm bu sözümü unutma :) kendi topigime de beklermm yagmurcnn diyet günlügü var yeni actm onu da cok cıtır olcam ben valla sen ya devam et yemeye ya da bana takıl birlkte cıtır olalım ne dersin :)yağmurcini kader arkadaşım:))))bende senin gibiyim buraya sık sık yazalım birbirimizi motive edelim 170 boy 95kiloda sanıyordum kendimi evdeki tartı bozukmuş yeniden dijital tartı aldım bu sabah aç karnına 91 çıktım canım kendimizi yormadan çok fazla sıkmadan verelim bu kiloları bende 5 gün diyetini yapamam çalışıyorum yemek saati gelince gözüm dönüyor çok spor da yapamam havalar soğudu bu da bahanemmm :))))))
sen bizi zayıflatcan kız demedi demeçok güldürdün beni çünkü tamda çikolata yiyordum
canımm güzel şeyler yazmışsın ben size destek olmaya hazırım ama sana bi püf noktası veriyim daha doğrusu hepinizee bu diyet alışınca gerçekten zor değil ilk 3 günü yapınca göbekte erime başlıyor 3 gün sonra inanın bi sonraki gün olsada diyeti uygulasam diye bekliyosunuz bu sözlerime güvenin çünkü hepsini harfiyen yaşadım ben
önce mesela sen 93 kilosun önce bi hedef koy mesela bu hafta hedefin 90 olsun :)
bu hafta 90a düşüceksin eminim sen tartıda 90ı gördüğünde gerçekten dewam etmek isteyeceksin bana güven hadi bakalım kolay gelsin
tatlımm cok isterim yapmayı ama tek tip beslenmek istemiorum canm diger seyleri ceker die..ama hadi onu da yapim seni mi kırcamama üniye de yemek götüremem
ya da bilmiorumkiii napcmm ben
bahaneni kesinlikle kabul etmiyorumm cnmm bilmiyorum hikayemi okudunmu ama bende masabaşı çalışıyorum ve akşama kadar popomun ustundeyim sporumu sabah 4te kalkıp yapıyorum yemek konusundada hergün elimde götürüyorum şirkete kimsede bana sen ne yiyosun demiyor bence başarabilirsin benim bahanemde vardı ben tiroid hastas7ıydım zayıflamam imkansız gibi bişeydi ama oldu demekki oluyomuş dimi![]()
emin ol sana fazlasıyla destek olucam ben net yoktu söleydi böleydi derken yine baslayamadm yarın baslıorumm cnmm bu sözümü unutma :) kendi topigime de beklermm yagmurcnn diyet günlügü var yeni actm onu da cok cıtır olcam ben valla sen ya devam et yemeye ya da bana takıl birlkte cıtır olalım ne dersin :)
sen bizi zayıflatcan kız demedi deme![]()