Diyet takip konusu

trombosit

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
678
425
18
Diyet yapmak isteyen fakat motivasyon sorunu yaşayan arkadaşlar. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bunu yenmek için birbirimizi takip edebiliriz.

Öncelikle boyumuzu, kilomuzu, ideal kilomuzu ya da olmak istediğimiz kiloyu yazarak işe başlayabiliriz.

Her gün buraya sabah,öğle,akşam ne yediğimizi, ne kadar su tükettiğimizi, ne kadar spor yaptığımızı, ilk kilomuzu ve son kilomuzu yazarak birbirimizi motive edebiliriz.

Daha sonra 1 ay içinde ne kadar kilo verdiğimize bakarak mutlu olmaya var mısınız? :)

Boyum :1.70 cm
Kilom :78
Hedefim 70 kg olmak.Bende aranıza katılmak istiyorum diyet yapmaya çalışıyorum burada birbirimize destek olursak daha başarılı sonuç alırız.

Boyum :1.70 cm
Kilom :78
Hedefim 70 kg olmak.Bende aranıza katılmak istiyorum diyet yapmaya çalışıyorum burada birbirimize destek olursak daha başarılı sonuç alırız.

O zaman akşam yemeğinden sonra günlük ne yediğimizi not edelim buraya. Ben 7den sonra yememeye özen gösteriyorum. Umarım bugün de başarırım :)

Tamam olur.Bende 6dan sonra yememeye dikkat ediyorum elimden geldiği kadar.İnşallah bu gün başarılı geçer.

Benimde kazınıyor aslında sabretmeye çalışıyorum elimde suyla geziyorum açlık aklıma gelince su içiyorum

Sabah 10.40 da kahvaltı
omlet,4 zeytin ,2 kk peynir, şekersiz çay, domates,salatalık,marul,1 kase yoğurt
Ara 13.10
2 üçgen dilim karpuz, 1 yeşil elma
Öğle 14.00
11 adet yaprak sarması (saydım :-D)
Akşam 18.00
1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
1 kase tarçınlı çörekotlu kuru naneli yoğurt
1 tane salatalık

45 dk leslie yaptım
2 litre su içtim daha içerim. 18.00 da yeme faslını bitirdim artık sadece su içerim.

Sabah 10.40 da kahvaltı
omlet,4 zeytin ,2 kk peynir, şekersiz çay, domates,salatalık,marul,1 kase yoğurt
Ara 13.10
2 üçgen dilim karpuz, 1 yeşil elma
Öğle 14.00
11 adet yaprak sarması (saydım :-D)
Akşam 18.00
1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
1 kase tarçınlı çörekotlu kuru naneli yoğurt
1 tane salatalık

45 dk leslie yaptım
2 litre su içtim daha içerim. 18.00 da yeme faslını bitirdim artık sadece su içerim.
Kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği akşam yemeğinde yarım dl çavdar ekmeği yedim

Saat kahvaltı 8.30 da simit, şekersiz çay,peynir, domates,salatalık yedim :) (simit:o )
öğle yemeğini 14.00 da yedim. Bir dilim yer fıstığı ezmeli ekmek domates.
Akşam 19.09 da hindi yedim ekmek yemedim, yanında da ev yapımı meyve suyu içtim :(
Hepsi zararlı şeyler ya. Ve kalorili :( Yarın düzeltmeyi umuyorum. Su içemedim pek gün içinde. Ders çalışırken unutuyorum genelde su içmeyi. :D Şu saatten sonra su içeceğim.

Maşallah size 3 kg gayet iyi. Bende bir ara kalori sayıyordum sonra tek tek netten bakmaya üşendim.:-)

Maşallah size 3 kg gayet iyi. Bende bir ara kalori sayıyordum sonra tek tek netten bakmaya üşendim.:-)
ben kalori sayma konusunda çok azimliyim azönce salep içiyodum 400 kalori olduğunu öğrenince bardağı yavaşça masaya bırakıp hemen su içmeye başladım:halay:

ben bi de her gun tarçınlı süt içiyorum metabolizmayı hızlandırıyomuş bilmiyorum işe yarıyo mu..tabi her gün yarım saat internetten pilates videoları izleyip yapıyorum sarkma olmasın diye

Back
X