- 6 Mayıs 2013
- 431
- 314
- 303
Ay inşallah sizlere de başarılarTabi ne güzel olur birbirimize destek oluruz bizde günlük menümüzü ve sporumuzu yazıyoruz inşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz başarılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah sizlere de başarılarTabi ne güzel olur birbirimize destek oluruz bizde günlük menümüzü ve sporumuzu yazıyoruz inşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz başarılar
Şu sıralar ev tadilatta olduğu için ben içemiyorum düzenim kalmadı. Çok şanslısınız.ben suyu standart 3 lt içiyorum her gün zaten çok severim su içmeyi o yüzden şanslıyım![]()
Hoşgeldinizzz :)Bende size katılayım mı
Boy 160
Kilo 56,7
Hedef 55
Benim diyetim de şeker ile unu belli bir süre hayatımdan çıkarmak
Akşam altıdan sonra yememek
Günlük en az 45 dakika yürüyüş
Yine günlük en az iki litre su
Bu şekilde katılayım mı aranıza
HoşbuldukHoşgeldinizzz :)
Öyle deme canım dün diyeti bozdun diyelim bugün her şeye sıfırdan başlayabilirsin ertesi günü kaldığın yerden devam edebilirsin bence olacak yapabilirsin bu işi yapabilenler var öyleyse bizde yaparız. Ben maalesef daha ilk günü uyamadım diyete . Çok yoğun bir gündü benim için. Ya kızlar çok üzgünüm size katılayım derken sizin de motivasyonunuzu düşürmeyeyim. Tam beyinde bitirmeliyim bu işi. Yoksa ikide bir bozup dururum fazla fazla yerim gibi, bu işin sırrı azim kararlılık![]()
Ben maalesef daha ilk günü uyamadım diyete . Çok yoğun bir gündü benim için. Ya kızlar çok üzgünüm size katılayım derken sizin de motivasyonunuzu düşürmeyeyim. Tam beyinde bitirmeliyim bu işi. Yoksa ikide bir bozup dururum fazla fazla yerim gibi, bu işin sırrı azim kararlılık![]()
Afiyet olsun :-D spor şimdi yapabilirsin daha vakit çok uyuyana kadar suyunu da içersinBen de su konusunu bugün es geçenlerdenim :)
sabah 9 da menemen simit peynir şekersiz çay
Akşam da pide gömdüm
Spor yapmadım temizlik yaptım sayılır mı![]()