Diyet takip konusu

Merhaba kızlaar nasıl gidiyor diyetiniz?
Kahvaltı 10.45
Yarım haşlanmış yumurta,domates,salatalık,2 kk peynir,4 zeytin,1 dl çavdar ekmeği,şekersiz çay,2 yk yoğurt,3 yaprak marul
Öğle yemeği 15.20 ancak bu saatte yiyebildim kızlar evi süpürüp sildim vakit öyle geçti. :temizlik:
- 6 yk yeşil fasülye,6 adet yaprak sarma,5 üçgen dilim karpuz

Akşam yemeği yemedim 18.00da 1 salatalık yedim
89 dk leslie yaptım.
2.5 lt su içtim.Sizler ne yaptınız hadi o güzel menülerinizi atın bakayım.Ayrıca menüde fazla göze çarpan bir şey varsa fikrinizi esirgemeyin.

Ben maalesef daha ilk günü uyamadım diyete . Çok yoğun bir gündü benim için. Ya kızlar çok üzgünüm size katılayım derken sizin de motivasyonunuzu düşürmeyeyim. Tam beyinde bitirmeliyim bu işi. Yoksa ikide bir bozup dururum fazla fazla yerim gibi, bu işin sırrı azim kararlılık:KK61:

Ben maalesef daha ilk günü uyamadım diyete . Çok yoğun bir gündü benim için. Ya kızlar çok üzgünüm size katılayım derken sizin de motivasyonunuzu düşürmeyeyim. Tam beyinde bitirmeliyim bu işi. Yoksa ikide bir bozup dururum fazla fazla yerim gibi, bu işin sırrı azim kararlılık:KK61:
Öyle deme canım dün diyeti bozdun diyelim bugün her şeye sıfırdan başlayabilirsin ertesi günü kaldığın yerden devam edebilirsin bence olacak yapabilirsin bu işi yapabilenler var öyleyse bizde yaparız. :KK200:Bugünkü menülerinizi bekliyorum,

Ben de ilk günden beri uyamıyorum tam anlamıyla :) Ama diyet bozmak olmaz onun adı. Diyet devam ediyor.

Çok özür dilerim dün akşam tamamen kafamdan çıkmış gitmiş. şimdi yazacağm.
Dünün raporu:
Bu defa su içtim.
Biraz fazla temizlik yaptım bu spordan sayılıyor mu :D
sabah 9 da yumurta yedim 2dilim ekmek ile, peynir ve şekersiz çay da var.
öğle yemeği yemedim unuttum :)
akşam yemeği için 2kaşık bulgur pilavı ve salata yedim.

Galiba iyi gidiyorum :) Kızlarrrr düzeliyor galiba :D

Şey şey şey dicemm....

Ben bi ara çok sıkı diyet yaparken, kırılmış yumurtayı ekmeksiz yiyemediğim için, kırılmış yumurtayı ekmeksiz yemenin yolunu bulmuştum.

Beyaz peynirleri eziyordum tabakta, üzerine maydanoz doğruyordum, üzerine isteğe göre keten tohumu atıyordum. Yumurta, tuz, pul biber. Hepsini çırpıp yapışmaz tavada, neredeyse hiç yağda pişiriyordum. Bazen bu karışıma sağlıklı unlardan varsa onlardan bir kaçık koyuyordum. O zaman da krep gibi oluyor. İki türlü de ekmeksiz yeniyor. :)
Ayrıca çok lezzetli :)

Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,8 yk yoğurt,4 zeytin, 2 kk peynir,şekersiz çay
Öğle 15.00
8 yk yeşil mercimek, 5 üçgen dl karpuz,yarım su br hazır vişne suyu(kaçamak yaptım kızlar pişman oldum :kızgın:)
Akşam 18.00
1 kase tarçınlı çörekotlu yoğurt
3,3 lt su içtim.
65 dk leslie yaptım.Sizler neler yaptınız bakalım :KK8:

Ben de neler yediğimi yazayım hemen
Sabah bir avuç fındık
İkindi gibi bir kase çorba , bezelyeli pilav ve cacık
Ara olarak siyah üzüm ve birazcık çekirdek

Bol bol su içmeye çalışıyorum ama ölçmedim ne kadar diye.
Spor yapamadım yarın inşallah dışarıda yürümeyi planlıyorum bakalım

Kahvaltı 11.00
4 zeytin,2 kk peynir, 4 yk yoğurt,domates,salatalık,1 dl çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta,şekersiz çay
Öğle 14.40
Yeşil mercimek yemeği
2 tombul biber,2 salatalık
Akşam 18.30
1 kase tarçınlı çörekotlu yoğurt
3 lt su içtim.
85 dk leslie yaptım.Haydi kızlar sizler neler yaptınız atın menülerinizi bakayım

Ben kaçamak yapınca saat 17:'den ertesi gün 11:00 'e kadar yememeye karar verdim
Dengeyi korumak adına. Yoksa ipin ucu hepten kaçıveriyor

Back
X