• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet ve işşş

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
83
35
Bartın
merhaba kızlar. aslında büyük dert değil hergün sıkıldım ne yapacagımı şasırdım.

öğle arası olan ssk kendıne yetecek maaşı olan işyerınde çalışıyorum. öğle aram var 1.30 saat yemekler cepten. eve kosu bandı aldım dısarıda vaktım olmuyor evde yürürüm dıye. sıkıntım şu evden cıkarken bir güzel yapıyorum kahvaltımı az peynır zeytın kepek ekmegi sekersız cay öğlen yemek cepten oldugu ıcın corba içmeye kalksam 5 tl doymuyorsun onunlada hergun sadece corba ıcsem ayda 150 tl aldıgın parayla hergun corbamı ıcersın borcmu odersın birikimmi yaparsın.

hadı bıskuvıyle atıstırıyım dıyorum ne anladım yaptıgım diyetten evden kek falan pasta yapıp getırıyorum işe oda kilo.

evden yemek getırmeye kalksam patron banada diyor asıl senın bana vermen gerekıyor işçinin patronu doyurdugu nerde görülmüş. malzeme alıp işyerınde salata yapıyım dıyorum yine banada yap banada diyor hadı kendıme uyduruktan salata yapıyorum elit patronumuz sosundan yağına herşeyini istiyor istedıgı gıbı malzemede almıyor. eee ne yiyecem ben açmı kalacam yada diyet yapmıyacam. çalışan ve cepten yemek yiyen bayanlar siz ne yapıyorsunuz.

ınternetten diyet listelerıne bakıyorum yahu o kadar malzeme parasını kımsenın düşündügü yok az once baktım düzenlı haftada hindi yiyin diyor nerde buluyum ben her hafta hindiyi.

salata yapmadan oturdugun yerden salatalık falan yesen yine ister mi acaba?yada etrafta bir kafe falan yok mu gidip bir çay içip yanında birşeyler atıştıracağın?

İyide neden para vermiyor patronun yemek için
ilk kez böyle bişey duyuyorum
bizim şirket 50 kişilik sadece 10 kişiye yemek geliyor gerisine de ticket veriyoruz günlüğü 12 tl den..

Ay canım ya ne kadar iradelisin. Valla gırtlağıma kadar borcum olsa, yine yemeğe vereceğim parayı hesaplayamam, öyle bir para tutma duyusu gelişmemiş bende, takdir ettim gerçekten.
Madem diyet yapmak istiyorsun, şu krakerlerden falan denesen? Hani öğle öğününde biraz mideni bastırır. Bir de 1 kilo yeşil elma al yanına işe giderken, açlık vurdukça bir tane yersin hem zihnini açar hem açlığını bastırır. Kilo verirken zinde kalmanı da sağlar.

bence evde ılık veya soğuk yenebilecek zeytinyağlılar hazırlayın kendinize göre zeytinyağlı pırasa , kabak vs. gibi .
patronunuzda isterse diyette olduğum için kendime göre hazırlıyorum sadece ama buyrun yine de diyerek nazikçe durumu belirtmiş olursunuz. ne kadar düşüncesizler asıl patronun ısmarlaması lazım bir de sizden yemek istiyor.

merhaba kızlar. aslında büyük dert değil hergün sıkıldım ne yapacagımı şasırdım.

öğle arası olan ssk kendıne yetecek maaşı olan işyerınde çalışıyorum. öğle aram var 1.30 saat yemekler cepten. eve kosu bandı aldım dısarıda vaktım olmuyor evde yürürüm dıye. sıkıntım şu evden cıkarken bir güzel yapıyorum kahvaltımı az peynır zeytın kepek ekmegi sekersız cay öğlen yemek cepten oldugu ıcın corba içmeye kalksam 5 tl doymuyorsun onunlada hergun sadece corba ıcsem ayda 150 tl aldıgın parayla hergun corbamı ıcersın borcmu odersın birikimmi yaparsın.

hadı bıskuvıyle atıstırıyım dıyorum ne anladım yaptıgım diyetten evden kek falan pasta yapıp getırıyorum işe oda kilo.

evden yemek getırmeye kalksam patron banada diyor asıl senın bana vermen gerekıyor işçinin patronu doyurdugu nerde görülmüş. malzeme alıp işyerınde salata yapıyım dıyorum yine banada yap banada diyor hadı kendıme uyduruktan salata yapıyorum elit patronumuz sosundan yağına herşeyini istiyor istedıgı gıbı malzemede almıyor. eee ne yiyecem ben açmı kalacam yada diyet yapmıyacam. çalışan ve cepten yemek yiyen bayanlar siz ne yapıyorsunuz.

ınternetten diyet listelerıne bakıyorum yahu o kadar malzeme parasını kımsenın düşündügü yok az once baktım düzenlı haftada hindi yiyin diyor nerde buluyum ben her hafta hindiyi.
sandwich yap götür veyahut kendine göre sebze yemeği koy götür aç gözlü patronun soracak olursa diyet programı uyguluyorum kusura bakmayın de geç..az yesinde uşak tutsun terbiyesiz çalışanın yemeğine gözünü dikenide yeni görüyorum.

Öncelikle insanlara hayır demesini öğrenmeniz gerekiyor bence. . ne yesem ne getirsem ister kısmı oldukça saçma . .
Patronsa sizin yediklerinizden istiyorsa bi zahmet bütün malzemeleri temin etsin o zamn. .
Bence bir sonraki patronunuzun teklifinde alışveriş listesi yapayım isterseniz siz alın yada aldıralım ona göre hem bana hem size yaparım diyin bakalım cevabı ne yönde olacak . .
Ayrıca diyet kısmına gelirsek sabah kahvaltınızı yapıyormşsunuz zaten ara öğün yiyin. . form büskivi yada bir meyve gibi.
öğlen yemeğinde bir gün sebze veya bakliyat yemeği , yada et ürünlerinden tüketmeniz gerekiyor. .

cnm ben karatay dıyetı yapıyorum bırde soyle dusun dıyetısyene verecegın parayı kendı saglıgına harcıcaksın... ben evden getırıyorum oglen ısyerınde yıyorum kımsede aman banada ver demıyor.. senın dezavantajın o.. patronun olmadıgı saat yok mu ısyerınde?

Ben çalışmıyorum ama konu yemek olunca öneri verebilirim. haftalık program yap kendine. Ufak saklama kaplarında götür yiyeceğini. Akşam ne yemek yaptıysan biraz fazla yap, ertesi gün iş yerinede götürebilirsin. Mesela biraz makarna biraz diyet şekilde tavuk güzel bir öğün olabilir. Yahut sebze yemeği 1 dilim ekmek seni doyurabilir. Onun dışında bardak çorbalar var, marketten alırsın 1 lira falan, sıcak suyla bardağına yapabilirsin. Diyette önemli olan fast food yememek, kızartmalar yememek asitli şeyler içmemek. Akşamki yemeğinden getirip yanında 1 dilim ekmekle karnını güzelce doyurabilirsin. 1 porsiyonluk getirirsen patronda sulanmaz, eğer daha da senden isterse yaptığı çok ayıp, dersin ki tuzsuz ve yağsız yaptım tadı tuzu hiç yok diyet yapıyorum da. Daha da istemez sanırım. Ha birde ufak yoğurtlardan alıp yanına ekmekle yiyebilirsin. Hem tutar hemde güzel kilo verdirir ;)

sandwich yap götür veyahut kendine göre sebze yemeği koy götür aç gözlü patronun soracak olursa diyet programı uyguluyorum kusura bakmayın de geç..az yesinde uşak tutsun terbiyesiz çalışanın yemeğine gözünü dikenide yeni görüyorum.
sandwich mantıklı aslında hem hazırlamasıda kolay hem de kokmaz işyerınde.

sandwich mantıklı aslında hem hazırlamasıda kolay hem de kokmaz işyerınde.
evet carrefourlarda tam buğday bagetleri var porsiyonluk ,salatalık domates az marul biraz peynir...miss.
ben sabah kahvaltılarıma yapıyorum , bazen de yulaf gevreği süte karıştırıp yiyorum ..strece sar götür işe işte.

Ben çalışmıyorum ama konu yemek olunca öneri verebilirim. haftalık program yap kendine. Ufak saklama kaplarında götür yiyeceğini. Akşam ne yemek yaptıysan biraz fazla yap, ertesi gün iş yerinede götürebilirsin. Mesela biraz makarna biraz diyet şekilde tavuk güzel bir öğün olabilir. Yahut sebze yemeği 1 dilim ekmek seni doyurabilir. Onun dışında bardak çorbalar var, marketten alırsın 1 lira falan, sıcak suyla bardağına yapabilirsin. Diyette önemli olan fast food yememek, kızartmalar yememek asitli şeyler içmemek. Akşamki yemeğinden getirip yanında 1 dilim ekmekle karnını güzelce doyurabilirsin. 1 porsiyonluk getirirsen patronda sulanmaz, eğer daha da senden isterse yaptığı çok ayıp, dersin ki tuzsuz ve yağsız yaptım tadı tuzu hiç yok diyet yapıyorum da. Daha da istemez sanırım. Ha birde ufak yoğurtlardan alıp yanına ekmekle yiyebilirsin. Hem tutar hemde güzel kilo verdirir :KK66:
Bunun diyette uygun olmadığı görüşündeyim.Neticede MSG içeriyor ve doyma hissini ortadan kaldırıyor.
Ben multinet kullanıyorum lakin genelde evde yapar getiririm.Dışarıda kullanılan yağlar beni rahatsız ediyor.
Akşamdan tavuk göğüs haşla.Sandviç yap kepek yada tam buğday ekmeğine.Yanınada ayran (ayran tok tutar)Ohh mis.

Bunun diyette uygun olmadığı görüşündeyim.Neticede MSG içeriyor ve doyma hissini ortadan kaldırıyor.
Ben multinet kullanıyorum lakin genelde evde yapar getiririm.Dışarıda kullanılan yağlar beni rahatsız ediyor.
Akşamdan tavuk göğüs haşla.Sandviç yap kepek yada tam buğday ekmeğine.Yanınada ayran (ayran tok tutar)Ohh mis.
bu şekilde yapayım bazende yemek getırırım diyet yapıyorum yagsız tussuz derım patronada yada ara oğunlerı sık tutarım daha tok olurum öğlenlerıde az yemıs olurum. verecegım 4 kılo ama hala aynı yerımde sayıyorum o kadar yurumeme rağmen.

Aslında nasıl bir diyet yaptığınada bağlı. İmkansız kalıp öğle yemeğini krekarle abur cuburla geçireceğine çorba daha mantıklı diye düşündüm. Sağlıklımı derseniz, çok sağlıklı olmadığı görüşündeyim. O yüzden bardak çorbayı örnek verdim :)

:63:
bu şekilde yapayım bazende yemek getırırım diyet yapıyorum yagsız tussuz derım patronada yada ara oğunlerı sık tutarım daha tok olurum öğlenlerıde az yemıs olurum. verecegım 4 kılo ama hala aynı yerımde sayıyorum o kadar yurumeme rağmen.
ya kızım bi git o zaman benim vermem gereken tam tamına 30 kilo var 4 kilo için mi kendine eziyetin..öğlen istersen dünyayı ye akşam altıdan sonra yemezsin gider 4 kilon hop diye.:KK50:

:63:
ya kızım bi git o zaman benim vermem gereken tam tamına 30 kilo var 4 kilo için mi kendine eziyetin..öğlen istersen dünyayı ye akşam altıdan sonra yemezsin gider 4 kilon hop diye.:KK50:
canım ya haklısın verecegım kılo fazla degıl ama 2 aydır gram eksılmezmı ınsan kan tahlılı verdım bir sıkıntım yok evde yurumekten ayaklarımın altı agrıyor. bir yerde hata yapıyorum oda oğlenlerı beslenme seklım yanlış aksamlarıda az yıyorum içim dısım yesıl cay oldu. ama yok işte gram oynama yok

Ben de tam 1 senedir diyetteyim, Karatay diyeti deniyor. Sabah ona uygun kahvaltı ediyorum, ve akşam 6 ya kadar acıkmıyorum. Herkes şaşırıyor, ekmek yemiyorsun üzerine de o kadar saat bir şey yemiyorsun, sonun yeme bozukluğu diyorlar. Ama 53 kiloyum. 72 kiloydum, spor ve diyetle önce 59 oldum, geçen Mart ayındaki kilomdu. Sonra sporu aksattım falan ama yememe dikkat ettim, şimdi 53 üm. Yine de 6 kilo daha erimişim. Şimdilerde spora falan devam ama pek kilo veremiyorum, ancak 2 ayda 1 kilo falan o da. Napsam ki :(

Back
X