canım ilk iyi dilek benden olsun allah gönlüne göre versin benimde rabbim esrigesin dünya güzeli bir kızım var bende senin gibi prens istiyorum rabbim yazmışsa sağlıklı hayırlı bi evlat yazdıklarınızı heyecanla takip edeceğim kolay gelsin.
sagol cnm okuyorum orayıda ewet senı felan bılıyorum ıns bızde senın gıbı sanslı oluruz cnm dua etcanım öncelikle inşallah gönlündeki olur
ama süper anneler başlığında bu konu var
istersen ordan faydalanabilirsin
Gonlune gore olsun!
sagol cnm okuyorum orayıda ewet senı felan bılıyorum ıns bızde senın gıbı sanslı oluruz cnm dua et
canımsın yaaa Allah razı olsun Amınnnn. ınan bu duaları okuyunca cok cok mutlu OLUyorum rabbım senıde evlatlarından guldursun ıns vatanına mılletıne anasına babasına hayırlı bırer bırey yetıstırmemızı nasıp etsın ıns arkadasımdesene ünlü olduk:))))))
şaka biryana inan
bize bu heyecanlar çok tanıdık
bu araştırmalar çok bildik:))))
ah ahhhhh sen birde bizi görecektin:)))))))
ama ben ve bir çok arkadaşım muradımıza erdik
hep dua ileeeeeeeee
birbirimize
o yüzden emin ol ne zaman burda birini okusam ilk işim dua etmek oluyooooooo
inşallah RABBİM sizleride güldürürr o mutluluğu yaşatır
canımsın yaaa Allah razı olsun Amınnnn. ınan bu duaları okuyunca cok cok mutlu OLUyorum rabbım senıde evlatlarından guldursun ıns vatanına mılletıne anasına babasına hayırlı bırer bırey yetıstırmemızı nasıp etsın ıns arkadasım
Allah yüzünü güldürsün. 6 - 8 hafta arası diyet yeterlidir. Diyet takviye yanında yumurta takibide önemlidir.
Amın cnm ıns Rabbım hepımızın gonlundekını nasıp etsın. sagol cnm
desene ünlü olduk:))))))
şaka biryana inan
bize bu heyecanlar çok tanıdık
bu araştırmalar çok bildik:))))
ah ahhhhh sen birde bizi görecektin:)))))))
ama ben ve bir çok arkadaşım muradımıza erdik
hep dua ileeeeeeeee
birbirimize
o yüzden emin ol ne zaman burda birini okusam ilk işim dua etmek oluyooooooo
inşallah RABBİM sizleride güldürürr o mutluluğu yaşatır
Canım Allah bebişlerini nazarlardan korusun beni de unutma canım inan duaya herkesten çok ihtiyacım varmış gibi hissediyorum koca korunuyor katiyyen bebek istemiyor kızlar ayrı oda diye tepişirken kardeş fikrine katlanamıyorlar lafını açtım mı hayırrr deyip kapatıyorlar bu sene 1. sınıf ta aldım hengameyle geçiyor bugün onlarla hopla midilli oynamak zorundaydım hopbili hopbili oynadık......allahım ümitsizliğe kapılıyorum kocamı hiç ikna edemezsem ben onca diyet ve takviyeyle kendi kendime gelin güvey olmuş olacam ve sonsuz bir iç kırıklığı bazen içimin yandığını hissdiyorum ümitsizlik çok kötü bir duygu...
eşimin ilk eşinden bir oğlu var geçen gece bangır bangır bağırım artık o derece dolmuşum tabi senin oğlunda var kızında istemezsin tabii diye ağladım gece boyu çok bencilsin eğer senin iki kızın olsaydı bu işe önce sen gönüllü olacaktın dedim öyle deyince sustu zoruma gittiğini anladı beni yatıştırmaya çalıştı ama bu sene bebek yaparız falan demedi 1-2 sene geçsin borçlar bitsin bakarız falan diyor yaaa aklı sıra beni oyalayacak
Canım Allah bebişlerini nazarlardan korusun beni de unutma canım inan duaya herkesten çok ihtiyacım varmış gibi hissediyorum koca korunuyor katiyyen bebek istemiyor kızlar ayrı oda diye tepişirken kardeş fikrine katlanamıyorlar lafını açtım mı hayırrr deyip kapatıyorlar bu sene 1. sınıf ta aldım hengameyle geçiyor bugün onlarla hopla midilli oynamak zorundaydım hopbili hopbili oynadık......allahım ümitsizliğe kapılıyorum kocamı hiç ikna edemezsem ben onca diyet ve takviyeyle kendi kendime gelin güvey olmuş olacam ve sonsuz bir iç kırıklığı bazen içimin yandığını hissdiyorum ümitsizlik çok kötü bir duygu...
eşimin ilk eşinden bir oğlu var geçen gece bangır bangır bağırım artık o derece dolmuşum tabi senin oğlunda var kızında istemezsin tabii diye ağladım gece boyu çok bencilsin eğer senin iki kızın olsaydı bu işe önce sen gönüllü olacaktın dedim öyle deyince sustu zoruma gittiğini anladı beni yatıştırmaya çalıştı ama bu sene bebek yaparız falan demedi 1-2 sene geçsin borçlar bitsin bakarız falan diyor yaaa aklı sıra beni oyalayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?