• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Yapamiyorum!

leyya88

teyzesinin birtanesiiii
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
2.477
31
113
- Yurtdışı
selam kizlar, 1.61 boyunda ve 67 kilodayim, sürekli kilo aldigim ïçin beslenme uzmanina gittim, hiçbir sorun bulamadi kan tahlillerimde, çok hareketli biriyim gün boyu oturmam kilometrelerce yürürüm, asansöre binmem 7 veya 8. kat olsa bile merdiveni kullanirim. Ama yinede 7 ayda 11 kilo aldim, ve kilo aldikca az yemeye ba$ladim, her ay dahada az yedim, kalorisi yüksek diye, hayatimdan yogurdu, meyveleri, hamur i$lerini, ekmegi, meyve sularini ve sütü çikardim ama yinede kilo aldim. Doktor'a bunlari söyledigimde bana kizdi ve az yedigim için kilo aldigimi söyledi, yani her yedigim yag olarak depolanmi$ :(

bana diyet listesi verdi, tabi normal zamanda yediklerimden çok fazla, ve bana yazilanlarin hepsini yiyeceksin dedi :( ama ben bu kadar yemeye ali$kin degilim ve maalesef diyete uyamiyorum, aç olsamda o kadar $eyi yiyemiyorum, yani denemiyorum bile, mesela kahvaltida 2 dilim ekmek diyor ben ise ya yarim yada 1 dilim yiyorum, sizinde ba$iniza böyle bir$ey geldimi? ne yapmaliyim sizce? eylülde tekrar gel dedi, 2 gün oldu ve ben hala eskisi gibiyim, hatta dahada az yiyorum :(

sizce henüz yeni diyemi böyleyim yoksa bendemi problem var ?

Canım en doğrusunu doktor bilir tabi ama eğer bu kadar isteksizsen bence yavaş yavaş artırmaya bak, hem zaten vücudun az yemeye alışmış birden yüklenme, ama yavaş yavaş mutlakaka artır, çok az yiyorsun sanırım metabolizmana zarar verecek bu :26:

Back
X