selam kizlar, 1.61 boyunda ve 67 kilodayim, sürekli kilo aldigim ïçin beslenme uzmanina gittim, hiçbir sorun bulamadi kan tahlillerimde, çok hareketli biriyim gün boyu oturmam kilometrelerce yürürüm, asansöre binmem 7 veya 8. kat olsa bile merdiveni kullanirim. Ama yinede 7 ayda 11 kilo aldim, ve kilo aldikca az yemeye ba$ladim, her ay dahada az yedim, kalorisi yüksek diye, hayatimdan yogurdu, meyveleri, hamur i$lerini, ekmegi, meyve sularini ve sütü çikardim ama yinede kilo aldim. Doktor'a bunlari söyledigimde bana kizdi ve az yedigim için kilo aldigimi söyledi, yani her yedigim yag olarak depolanmi$ 
bana diyet listesi verdi, tabi normal zamanda yediklerimden çok fazla, ve bana yazilanlarin hepsini yiyeceksin dedi
ama ben bu kadar yemeye ali$kin degilim ve maalesef diyete uyamiyorum, aç olsamda o kadar $eyi yiyemiyorum, yani denemiyorum bile, mesela kahvaltida 2 dilim ekmek diyor ben ise ya yarim yada 1 dilim yiyorum, sizinde ba$iniza böyle bir$ey geldimi? ne yapmaliyim sizce? eylülde tekrar gel dedi, 2 gün oldu ve ben hala eskisi gibiyim, hatta dahada az yiyorum 
sizce henüz yeni diyemi böyleyim yoksa bendemi problem var ?

bana diyet listesi verdi, tabi normal zamanda yediklerimden çok fazla, ve bana yazilanlarin hepsini yiyeceksin dedi

sizce henüz yeni diyemi böyleyim yoksa bendemi problem var ?