Diyet yapan misafire ne ikram edilir?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Kizlar selam.
Sevgililer gununuz kutlu olsun. ♡♡
Direk konuya giriyorum.
Yurtdisindan arkadaslarim gelecek. Gunduz oturmasi.
Fakat ikisi de diyette olduklarini ve kahveye geldiklerini belirttiler. Bir sey hazirlama diye de eklediler.
Ben ne hazirlayacagim?
Hicbir sey hazirlamadan da olmaz sanki, evime ilk gelisi birinin.

Kahvenin yanına kurabiye alın ya da yapın. Yerlerse yerler, yemezlerse onlara kalmış.
Karınları aç kalmasın diyorsanız salata yapabilirsiniz.

Başlığı okuyunca salatalık dedim ama mevsimi değil

Yap kahve yeter

ben kötü olurum dersen de kakaolu kek yap birazcık yesinler

madem diyetteyiz kahveye gelicez demişler, ben diyet yaparken kurtarıcım, esmer tost ekmeklerinin üzerine, peynir yumurta maydanoz veya dereotu biraz k.biber karıştırıp bolca kaşıkla koyardım, fırında üzeri kızarınca servis yaparsınız. tost ekmeklerini bölebilirsiniz de. önceden hazırlayın, kahveleri içerken fırının ızgara kısmında olurlar. yanına meyve de hazırlayın.

yakın arkadaşım diyet yaparken biz ona misafirliğe gittiğimizde hep çeşitli sebzeleri güzelce kesip yoğurtlu light dip sos yapardı yanına çok güzel ve hafif olurdu... havuç, alabaş, cherry domatesler, salatalık gibi sebzeleri soyup cubuk halinde kesip yanınada bahsettiğim yogurtlu sos.. içine kara biber, tuz maydonoz vs istediğin yeşilliklerle az da mayonez olabilir ..ince ince kesip güzel yuvarlak bir tabakda servis yapabilirsin. hem görsel olarakda çok güzel olur hem istedikleri gibi hafif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…