Diyet yapan misafire ne ikram edilir?

W

Bence patates salatası yada kısır hafif olur birde tam buğday unundan peynirli poğaça küçük küçük
tatlı olarakta bir arkadaş yazmış meyve salatası yada elmayı fırına verebilirsiniz

kahvenin yanına taze badem taze ceviz ve kuru üzüm koyabilirsin. başka birşey koyma hem onların diyeti bozulmasın hemde sağlıklı şeyler ikram etmiş olursun.

Diyet yapıyorlarsa ana öğünleri ara öğünleri vardir.Benim de iki hafta önce misafirlerim anne kız diyette geldiler bana..Doktor kontrolünde yapıyorlar.Ben de sordum ne yapcam size şimdi dedim börek falan da olmaz dedim.Tek tek söyledi ona göre yaptim tavuk haslama yoğurt salata varmış o ögunde onları yaptim.

Bende diyetteyken uyarirdim gittigim yerleri yaptiklarinda daha cok moralim.bozulurdu o yuzden hicbisey yapma

Bana gönderir misiniz tarifi?

mayonezsiz rus salatası,havuçlu top,birde müsli veya diyet mısır gevreğinden şekersiz kurabiye, kuru üzüm, kuru incir vb. az kuru meyve ile tatlandırabilirsin
sağlıklı şeyler aslında kilo yapmıyor illaki diyet bisküvi vs olacak diye bişey yok,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…