- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Çay/ kahve ve brokoli iyi gitmez sanırımYemekten çok anlamıyorum ama diyet deyince aklima brokoli geliyor benim
Vallaha benim böyle durumlarda kurtarıcım elma dilimleyip üzerine tarçın serpip fırınlamak oluyor. Hem çok lezzetli bir tatlı oluyor hem de melek gibi zararsız.Ben de cupcake yapsam diyordum.
Damardan krem santi versem bu kadar kotu olmazdi heralde.
Allahtan uyardilar.
Hic bir sey yapmama fikri abes geliyor hala :/
Cevap veriyorum hic birseyKizlar selam.
Sevgililer gununuz kutlu olsun. ♡♡
Direk konuya giriyorum.
Yurtdisindan arkadaslarim gelecek. Gunduz oturmasi.
Fakat ikisi de diyette olduklarini ve kahveye geldiklerini belirttiler. Bir sey hazirlama diye de eklediler.
Ben ne hazirlayacagim?
Hicbir sey hazirlamadan da olmaz sanki, evime ilk gelisi birinin.
Kahve yeter diyorlarsa gerçekten yeter...diyette olduğumu özellikle belirttiğim halde masa donatılmasından nefret ediyorum...bu sefer baskı oluşuyor üzerimde..yemezsem ayıp olur o kadar hazırlanmış ama diyetimde ne güzel gidiyor diye düşünmekten sohbetten hiç keyif alamıyorum...lütfen yapma...
Ayrıca meyve salatası falan da olmaz...dukan da bazı evrelerde yok,hatta bazı günler sebze bile yok...karatayda da meyve yok diye biliyorum...
Buna brnde şahit olmuştumyakın arkadaşım diyet yaparken biz ona misafirliğe gittiğimizde hep çeşitli sebzeleri güzelce kesip yoğurtlu light dip sos yapardı yanına çok güzel ve hafif olurdu... havuç, alabaş, cherry domatesler, salatalık gibi sebzeleri soyup cubuk halinde kesip yanınada bahsettiğim yogurtlu sos.. içine kara biber, tuz maydonoz vs istediğin yeşilliklerle az da mayonez olabilir ..ince ince kesip güzel yuvarlak bir tabakda servis yapabilirsin. hem görsel olarakda çok güzel olur hem istedikleri gibi hafif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?