cevabın için çok teşekkürler öncelikle :)
1- diyetim kesinlikle yorucu ve düşük kalorili bir diyet değil. 2000 kalorilik, lisedeyken gittiğim bi diyetisyenin verdiği liste. hatta bu 2000 kaloriyi aşıyorumdur muhtemelen. hergün yeterli miktarda çavdar ekmeği yiyorum haftada 1 de azcık makarna veya pilav yiyorum. proteinimi de düzgün alıyorum. en az 2-3 günde bir et yiyorum. peynirimi yoğurdumu ihmal etmiyorum, her gün kahvaltıda peynirimi, öğlen veya akşam da bi kase yoğurdumu yiyorum. uyguladığım diyetten kaynaklı bi halsizlik değil sanırım. hızlı da kilo vermiyorum zaten. şimdilerde en fazla ayda 2 kilocuk verebiliyorum. zaten hedefim de bu şekildeydi, sonradan almak istemediğim için yavaş yavaş veriyorum :). kansız mı kaldım acaba yoksa şekerim düşüyo olabilir mi?
2- bu tadın hoşlanmama olayı çikolataya özgü bi şey değil. (öylesine örnek verdim onu, zaten çok sık da yemiyorum. 2-3 haftada bi küçük bi tane) mesela karnıbahar yemeğini de çok severdim ama artık tadı hoşuma gitmiyo. zorla yiyorum resmen. hatta bazen yerken midem bile bulanıyo.
ha bi de, tatlı ihtiyacımı genelde portakal, elma, kivi gibi meyveler ya da kuru kayısı, kuru incir gibi şeylerle bastırıyorum. diğer tatlılar yerken çok ama çok ağır geliyo. yiyince suç işlemiş gibi hissediyorum, yemiyorum o yüzden.
3- bu yeşilçayı bi deneyeyim. sallama veya demleme olması fark eder mi? bi de sallama yeşilçayların böyle tarçınlı naneli falan olanları var. onlardan içsem olur mu? çok halsiz olduğum için demlemekle uğraşmak çook ama çook zor geliyo. annemi de yormak istemiyorum hem eve normal çay yapsın hem bana yeşil çay yapsın diye...