- 1 Mayıs 2017
- 1.225
- 1.283
- 133
- Konu Sahibi mformomdata
-
İnşallah çok teşekkür ediyorumKolay gelsin sana. Sen istersen yaparsın hiç merak etme kardesinin düğününde fırtınalar estiriceksin ben sana güveniyorum
Ay çok sevinirim motivasyon olması açısından çok iyi olur bana daMerhaba ben başlayalı 3 hafta olucak sorun olmucaksa eşlik etmek isterim
91.4 le başladım canm evet diyetisyen den destek alıyorum kendi çabalarimla bı sure veriyorum ama sonrasında fazlasıyla geri geliyor. Şuanda 86 kiloyumAy çok sevinirim motivasyon olması açısından çok iyi olur bana da
Kaç kilo ile başladın şimdi kaç kilosun bi de diyetisyen destekli mi diyet yapıyorsun ?
Aynen ben de öyle oluyorum bi de bilinçsiz kalori düşürerek yapınca geri alıyorum 2 kere denedim kalori sayma yöntemi çok güzel kilolar da verdim ama geri aldım ilkini uzun süre boyunca almadım ama 2. Kısa sürede geri döndü. Ben de şimdi diyetisyen desteği alıyorum bakalım nasıl gidecek91.4 le başladım canm evet diyetisyen den destek alıyorum kendi çabalarimla bı sure veriyorum ama sonrasında fazlasıyla geri geliyor. Şuanda 86 kiloyum
Valla ben çok memnunum diyetisyenimden arkdasimla gidiyorum onunda bebeği var 2 aylık listesine süt yapmasi için komposto falan ekledi baya kalabalık listesi ona rağmen güzel kilo veriyorAynen ben de öyle oluyorum bi de bilinçsiz kalori düşürerek yapınca geri alıyorum 2 kere denedim kalori sayma yöntemi çok güzel kilolar da verdim ama geri aldım ilkini uzun süre boyunca almadım ama 2. Kısa sürede geri döndü. Ben de şimdi diyetisyen desteği alıyorum bakalım nasıl gidecek
Merhabalar bende size eşlik edebilirim Bu gün ikinci günüm
Merhabaaaben de varım diyorummm diyet yaparken motivasyonum olmuyor hiçç malesef belki böyle işe yarar
Merhabaaaben de varım diyorummm diyet yaparken motivasyonum olmuyor hiçç malesef belki böyle işe yarar
Merhaba kızlar bende kilo vermek için motivasyon grubu arıyorum size katılmak isterim. Bugün başladım
O zaman gitsin kilolarMerhabalar bende size eşlik edebilirim Bu gün ikinci günüm
Gitsin kilolar canım Diyetisyene gidiyorum Destek almadan olmuyorO zaman gitsin kilolarsiz neler yapıyorsunuz kizlar bir listeniz varmı yoksa kalori mi sayicaksiniz
Ben iki yıl önce 75 kilodan 60a düşmüştüm belirli bir diyet yapmamıştım ama Karatay diyetine biraz uymaya çalışıyordum iki öğün beslenme ve yürüyüş yaparakO zaman gitsin kilolarsiz neler yapıyorsunuz kizlar bir listeniz varmı yoksa kalori mi sayicaksiniz
3 haftada 5 kilo nasıl verdiniz? Ben de 2 hafta olucak daha 2 kilo ancak verebildim91.4 le başladım canm evet diyetisyen den destek alıyorum kendi çabalarimla bı sure veriyorum ama sonrasında fazlasıyla geri geliyor. Şuanda 86 kiloyum
Aynen öyle kaç kiloyla başlıyorsun hedef ne :)Gitsin kilolar canım Diyetisyene gidiyorum Destek almadan olmuyor
Verdiği listeyi aynı şekilde uyguluyorum canim spor falan şimdilik yok belki benim kadar fazlaligin yoktur kaç kilosun3 haftada 5 kilo nasıl verdiniz? Ben de 2 hafta olucak daha 2 kilo ancak verebildimsanırım tek başına olmuyo diyetisyen gerekli
Evet ya tamamen şekersiz bir hayat alışınca insan aramiyorda kendini çok yorma baslangicta insan çabuk sıkılıyor. Ben sporu duraksamaya girdiğim zaman hayatıma sokmayı düşünüyorum zaten kızımda çok küçük birakicak yerinde yok yaza birlikte yurucez artik. aslında enin kilonda çok fazla değil hedefin ne :)Ben iki yıl önce 75 kilodan 60a düşmüştüm belirli bir diyet yapmamıştım ama Karatay diyetine biraz uymaya çalışıyordum iki öğün beslenme ve yürüyüş yaparakayrıca o dönem hatırlıyorum tatlıyı kesmiştim çok etkisi olduğunu düşünüyorum ve şu an 63-64 arası gidip gelmeye başladım tekrar bu şekilde uygulayabilirsem harika olur
Evet ya tamamen şekersiz bir hayat alışınca insan aramiyorda kendini çok yorma baslangicta insan çabuk sıkılıyor. Ben sporu duraksamaya girdiğim zaman hayatıma sokmayı düşünüyorum zaten kızımda çok küçük birakicak yerinde yok yaza birlikte yurucez artik. aslında enin kilonda çok fazla değil hedefin ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?