Diyete başlayalım mııııııı???

mformomdata

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
1.225
1.283
133
Benimle diyete başlayan var mııııı ?
Bugün diyetin 2. Günü arkadaşlar yanlız sıkıldım bari birlikte uygulayacağım arkadaşlar bulayım dedim,hadi katılın bana.
Yaza fit girip kardeş düğününde fırtınalar estirmek istiyorum
Emziren anneyim bu arada hem süt arttırıp hem kilo vermek amacım o zaman 69.85 ile start veriyorum.

Kolay gelsin sana. Sen istersen yaparsın hiç merak etme kardesinin düğününde fırtınalar estiriceksin ben sana güveniyorum

Ay çok sevinirim motivasyon olması açısından çok iyi olur bana da
Kaç kilo ile başladın şimdi kaç kilosun bi de diyetisyen destekli mi diyet yapıyorsun ?
91.4 le başladım canm evet diyetisyen den destek alıyorum kendi çabalarimla bı sure veriyorum ama sonrasında fazlasıyla geri geliyor. Şuanda 86 kiloyum

91.4 le başladım canm evet diyetisyen den destek alıyorum kendi çabalarimla bı sure veriyorum ama sonrasında fazlasıyla geri geliyor. Şuanda 86 kiloyum
Aynen ben de öyle oluyorum bi de bilinçsiz kalori düşürerek yapınca geri alıyorum 2 kere denedim kalori sayma yöntemi çok güzel kilolar da verdim ama geri aldım ilkini uzun süre boyunca almadım ama 2. Kısa sürede geri döndü. Ben de şimdi diyetisyen desteği alıyorum bakalım nasıl gidecek

Valla ben çok memnunum diyetisyenimden arkdasimla gidiyorum onunda bebeği var 2 aylık listesine süt yapmasi için komposto falan ekledi baya kalabalık listesi ona rağmen güzel kilo veriyor süt önemli stres yapmadan beslenerek kilo vermek çok önemli bizim kendi yaptigimiz diyetlerle faydamizdan çok vücudumuza zarar

Merhabaaa ben de varım diyorummm diyet yaparken motivasyonum olmuyor hiçç malesef belki böyle işe yarar
Merhaba kızlar bende kilo vermek için motivasyon grubu arıyorum size katılmak isterim. Bugün başladım
Merhabalar bende size eşlik edebilirim Bu gün ikinci günüm
O zaman gitsin kilolar siz neler yapıyorsunuz kizlar bir listeniz varmı yoksa kalori mi sayicaksiniz

O zaman gitsin kilolar siz neler yapıyorsunuz kizlar bir listeniz varmı yoksa kalori mi sayicaksiniz
Ben iki yıl önce 75 kilodan 60a düşmüştüm belirli bir diyet yapmamıştım ama Karatay diyetine biraz uymaya çalışıyordum iki öğün beslenme ve yürüyüş yaparak ayrıca o dönem hatırlıyorum tatlıyı kesmiştim çok etkisi olduğunu düşünüyorum ve şu an 63-64 arası gidip gelmeye başladım tekrar bu şekilde uygulayabilirsem harika olur

3 haftada 5 kilo nasıl verdiniz? Ben de 2 hafta olucak daha 2 kilo ancak verebildim sanırım tek başına olmuyo diyetisyen gerekli

Evet ya tamamen şekersiz bir hayat alışınca insan aramiyorda kendini çok yorma baslangicta insan çabuk sıkılıyor. Ben sporu duraksamaya girdiğim zaman hayatıma sokmayı düşünüyorum zaten kızımda çok küçük birakicak yerinde yok yaza birlikte yurucez artik. aslında enin kilonda çok fazla değil hedefin ne :)

Bende başlangıçta yürüyüşü dahil edip duraksamada diyet değişikliği ve pilates vs ekleyerek devam ediyorum sende yazın minik kuşla yürürsün artıkk :) aslında hedefim sağlıklı beslenmeye geçebilmek bunu yaparken de 57-58 olsam hayır demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…