Diyete başlayalım mııııııı???

Ay hadi İnşallah canım ya hedefin çok uzak değil benim daha 20 kilom var senin olduğun kilo şimdilik benim hayalim inşallah hedeflerimize kavusuruz sağlıklı bir şekilde

Ay hadi İnşallah canım ya hedefin çok uzak değil benim daha 20 kilom var senin olduğun kilo şimdilik benim hayalim inşallah hedeflerimize kavusuruz sağlıklı bir şekilde
Yaaa inşallah valla bizde tüp bebek yaptıracağız ilki negatifti şimdi daha sağlıklı devam etmek istiyorum aslında burdan birbirimize destek olursak herşeyi yaparız bence kilo da veririz çocukta yaparız

Bnde başlamak ısterım bırlıkte bnde pazartesı başladım 87 ıle sımdı 84 55im sabah tartıldım Karatay dıyetı yapıyorum 6aylık ta oğlum var emzıren bı anneyım motıvasyon cok onemlı bı grubunuz varsa katılmak istiyorum

Verdiği listeyi aynı şekilde uyguluyorum canim spor falan şimdilik yok belki benim kadar fazlaligin yoktur kaç kilosun
174 boy 72.6 ile başladım. Suan 70.65 im. Ya fazla kilo yok aslında ama hiç buralara çıkmadığım için rahatsız oluyorum. 65e düşmek istiyorum.

Merhabalar bende size eşlik edebilirim Bu gün ikinci günüm
Merhabaaa ben de varım diyorummm diyet yaparken motivasyonum olmuyor hiçç malesef belki böyle işe yarar
Merhaba kızlar bende kilo vermek için motivasyon grubu arıyorum size katılmak isterim. Bugün başladım
Hoş geldiniz kızlar inşallah istediğimiz kiloları veririz, yansın kilolar yazs fit bsşlayalım inşallah

Yaaa inşallah valla bizde tüp bebek yaptıracağız ilki negatifti şimdi daha sağlıklı devam etmek istiyorum aslında burdan birbirimize destek olursak herşeyi yaparız bence kilo da veririz çocukta yaparız
Benim ilk kızımda tüp bebek inşallah hem zayıflar hem çocuğunu kucağına alırsın

Kızlar nasıl geçti bu gününüz benim bugünüm detoks günüm. Yoğurt hurma besleniyorum yarın tartım var bakalım ilk haftam nasıl geçmiş

Çokk teşekkürler amin inşallah ne güzel böyle pozitif haberler bana da umut oluyor sağlıkla büyüsün kızınız inşallah
Bana da umut olurdu Rabbim hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ve daha da güzeli 2. Kızımı da doğal yoldan kucağıma aldımhiç beklemediğim anda, umudunuz hep olsun o yüzden

Kızlar ilk hafta sonucum -3.15kgve 66.7 güncel kilom siz de durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…