- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
insallah canım ya bende aksam yogurrt kurunu yapıyorum bıde ısten cıkmadan 5,30 da kafleks yıyorum aksam yemegı yemıyorum bıde bole denım dedm.
amacımız bi valla canım,her şey önce sağlık sonra da bebek için.inşallah allah gönlümüze göre verir.merhaba
bende 2 senelik evliyim ve 75 kilodan 98 kiloya kadar çıktım eşim ile iddia ya girdik dün başladım bende bizde bebek istiyoruz bu yüzden zayıflamam lazım bende aranızdayım yani inşallah başarırız
yoğurt kürüyle ılık limonlu suyu ben de yapıyorum.faydası oluyor kızlar.bir haftada tam bir kilo yağ kaybettim.kas ve su kaybı yok.bu sabah 78.800 geldim.400 gr daha vermişim.hadi bakalım gitsin kilolar.şimdi size detoks çayı tarifini de yazacam.
ilk hafta ilk iki gün sadece ve sadece haşlanmış ya da fırında yağsız tuzsuz patates (baharat serbest) ve detoks çayı içiliyor.sabah öğlen akşam patates yani.tabi ek olarak 1 litre daha su.yeşil çay ve sade maden suyu.sonra ki iki gün sabahları nesfit süt,öğlen tavuk ızgara ve salata yağsız tuzsuz tabi,akşamda çorba ve salata.detoks haftası bu kadar.bir de günde 50 mekik ilk iki gün,son iki gün de 45 dk yürüyüş ve 50 mekik.
kızlar bende geldim yalnızca iki ayım var 12 kilo vermek istiyorumNasıl olcak bilmiyorum ama yoğurt kürünün faydası var evet ben iki hafta denedim sonuç mükemmel belimden üç santim inceldi göbeğim benden önce gidiyordu artık biraz olsun indi Ben lahana suyu kürü de yapıyorum onun da faydası var gerçekten yoğurt mu lahana mı derseniz açık ara lahana derim ..
Ama lütfen topik aktif olsun daha önce de yazıyordum bazı topiklere ama iki gün yazıp üçüncü gün vazgeçiyorlar ve motivasyon kırılıyor ..
Evet şu an itibarıyla 65 günüm var vre Bismillah
hoşgeldin canım,ben her gün burdayım allah nasip ederse.bu kilolar öyle ya da böyle illaki gidecek :) ben de yılbaşını hedef koydum kendime.bi elbisem var dolapta giymek hiç nasip olmadı.yılbaşında onu giymek istiyorum.inşallah amacımıza ulaşırız.kızlar bende geldim yalnızca iki ayım var 12 kilo vermek istiyorumNasıl olcak bilmiyorum ama yoğurt kürünün faydası var evet ben iki hafta denedim sonuç mükemmel belimden üç santim inceldi göbeğim benden önce gidiyordu artık biraz olsun indi Ben lahana suyu kürü de yapıyorum onun da faydası var gerçekten yoğurt mu lahana mı derseniz açık ara lahana derim ..
Ama lütfen topik aktif olsun daha önce de yazıyordum bazı topiklere ama iki gün yazıp üçüncü gün vazgeçiyorlar ve motivasyon kırılıyor ..
Evet şu an itibarıyla 65 günüm var vre Bismillah
valla canım bana da garip gelmişti ama ben ilk dört günde tam bir kilo yağ kaybettim.demekki diyetisyenin bir bildiği varmış.bu hafta yeni listem var.onu da paylaşacam.cay güzelde detoksu bılemedm ya dıyetsyende bole bıse verdıgıne sasırdım ben cok gıttım hep az az yemek verırdı :)
dene bakalım guzel olursa bende baslarım
valla canım bana da garip gelmişti ama ben ilk dört günde tam bir kilo yağ kaybettim.demekki diyetisyenin bir bildiği varmış.bu hafta yeni listem var.onu da paylaşacam.
ikinci hafta,sabahları ya nesfit süt ya activia kahvaltı zamanı ya da normal peynir domates yeşillikli kahvaltı.ama kahvaltı bir ya da iki gün.çünkü nesfit ve activia daha çok yenmeliymiş.öğlen akşam da mevsim sebzeleri yanına da ya yoğurt ya salata.tavuk ızgara bir gün sadece ve yanına da salata olacak.sebzeler : portakallı enginar,bamya,bakla,kereviz,taze fasulye,pırasa,ıspanak.bir gün menemen tek yumurtalı.bir gün çorba salata.ara öğün olarakta armut ya da elma verdi.iki gün yine detoks çayı içilecek ama bu defa toplamda bir buçuk litre.bol su ve yeşil çay içilecek.sabahları ılık limonlu su,bir kuru kayısı ve bir ceviz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?