diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

teşekkürler canım.aslında en güzeli ideal kiloda hamile kalmak.eşim haklı bi yerde.ama gitmiyor işte kör olmayasıca kilolar.onları bekleyene kadar yaşımız geçiyor

Ben de İzmirdeyim nereye gidiyorsunuz :)

teşekkürler canım.aslında en güzeli ideal kiloda hamile kalmak.eşim haklı bi yerde.ama gitmiyor işte kör olmayasıca kilolar.onları bekleyene kadar yaşımız geçiyor
Aynen canım bende dün diyete başladım aslinda bebgim emiyor halen ama sadece geceleri gündüz mama kullanyiruz zatn ek gidaya geciyoruz.bide canim bi oncki msjmda yanlislik olmus 62 den degil 72 den 80 küsür e cikmistim dogumda da zaten 100 gordum ayyy cok kötü bi pskoloji 3 hane ins firsat buldukca yazarim takipteyim artik umarim bende kilo vermeye baslarim bu arada gece yatmadan once hakiki elma sirkesi olacak bi yemek kaşığı suyla birlikte icmeni tavsiye ederim.faydasi var en azindan vücudu temizliyor cok faydali

merhabalar, her gün bu siteyi takip ediyordum diyet başarı öykülerini okuyup kendimi motive etmeye çalışanlardanım. 22 yaşımda 15 aylık evliyim benim derdime bana en yakın burası geldi bugün üye olup sizinle paylaşmak istedim, bizde artık bebek düşünmeye başladık ama fazla kilolarım yüzünden birde bu halde hamile kalırsam ne hale gelirim diye düşünmekten bebek istemez oldum eşimde biraz zayıfla o zaman dedi söylemesi o kadar kolay ki yada diyete başlıyorum demesi en fazla 5 gün kızlar 6. günü pes edip bırakıyorum 1.67 boyunda 73 kiloyum idealim 60 kilo ama olamıyorum birde bu kiloları evlenince aldım 1 yılda 10 kilo aldım belki bende buraya yazarsam birbirimize destek olur motivasyonumu yüksek tutar daha dirençli olurum diyerek yazıyorum.

çok teşekkür ederim canım amin inşallah.sen de inşallah istediğin kiloya iner sağlıklı bir anne olursun :) gönül ister ki ideal kilom da hamile kalayım ama nasip kısmet bu işler.sanki şu anda şüpheli gibiyim.bugün adet oldum sözde ama kahverengi geldi.devamı da yok şimdilik.olabilir mi acaba bişeyler :) düşünmüyoruz ama hap kullanmıyorum,normal yolla korunuyoruz.olur mu olur yani :)

tatıl bıttı ıse basladım :) diyet mı tatılde dıyet olur mu hıc smdı devam etcem ınsallah :) sende ne var ne yok nasıl gıdıyor.
hoşgeldin canım :) ben de elden geldiğince dikkat ediyorum yediklerime.diyetisyene gitmedim bu hafta.şimdilik ara verdim.ama sağlıklı beslenmeye aynen devam.adet dönemine girdim spora ara verdim şimdilik.

sanki benden bahsediyorsun canım.derdimiz bire bi aynı.ben de 15 aylık evliyim ve ben de 10 kilo aldım evlendikten sonra.bebek için kilo vermeye çalışıyorum ben de.ama motivasyonunu sakın düşürme.burdaki başarı öykülerini oku.her gün tekrar oku gaza gel.bi de motivasyon yaz aramaya,onunla ilgili yazıları da oku.çok faydası oluyor.ben 83 le başladım şimdi 77 falanım.buna da şükür.inşallah ikimiz de muradımıza erer,bebeklerimizi kucağımıza alırız :) o günü hayal et,illaki gaza gelirsin

sevindim canım istiyorsanız inşallah hamilesindir :) biz aslında eşimle neredeyse 7-8 aydır hiç korunmuyoruz hamile kalmam için ama hiç birşey olmadı 2 ay önce doktora gittim iki tarafta da yumurtalıklarımda küçük küçük kistler olduğunu söyledi belki bunlar engel oluyordur hamile kalmana deyip 3 ay kullanmam için ilaç verdi birde onları kulanıyorum ben bakalım umarım bende istediğim zaman hamile kalabilirim tabiki ideal kilomda :)

sirkeden nefret derim ben.direk kusarım aslında zayıflamaya çok etkisi var.keşke içebilsem.ben de limona sardım iyice.en azından onu seviyorum :)

çok çok iyi vermişsin maşallah :) nasıl verdin çoğu kadında var galiba evlendikten sonra kilo almak aslında benim ki çok yemekle ilgili değil hareketsizlikten masa başı işim var evlenince işim evime çok yakın yürüme mesafesi bile yok hareketsizlik beni bitirdi anlayacağın

inşallah canım benim.allah aratmasın isteyen herkese nasip etsin.ben de kilo verip hamile kalmak istiyorum ama eğerki veremeden hamile kalırsam da amacım en az kiloyu alarak doğuma gitmek olur.

biz ikiz olabilir miyiz :) ben de masa başında oturmaktan ve hareketsizlikten aldım.benim de yemekle pek alakası yok.çok yemem ben normalde de.yediklerime dikkat ediyorum artık,çayda şekeri bıraktım,kolayı falan da bıraktım.yavaş yavaş gidiyor işte.

inşallah canım benim.allah aratmasın isteyen herkese nasip etsin.ben de kilo verip hamile kalmak istiyorum ama eğerki veremeden hamile kalırsam da amacım en az kiloyu alarak doğuma gitmek olur.
aynen öyle canım doğumdan sonra ben kiloların daha da zor verileceğini düşünüyorum bir sürü bahenesi olur insanın şimdi bile biraz motivasyon düşsün diyet falan kalmıyor ortada. biz aynıyız gerçekten de ve umarım ikimizde istediğimiz şeylere bir an önce kavuşuruz :)

ya şaka gibi olacak ama bende çayda şekeri bırakalı 2 yıl oldu kola asitli şeyleri eşim çok içer eskiden yemekte bende çay bardağıyla eşlik ederdim ama artık onu da yapmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…