diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

asl1can izmirde yaşıyorum canım.özel bi tıp merkezinin diyetisyenine gidiyorum.ama ilk kez böyle bi diyetisyen gördüm ben de.genelede diyet listeleri hep klasiktir.her öğünde ekmek falan verirler,sabah kibrit kutusu peynir falan.ama bu doktor farklı.daha çok sevdim bu yöntemi ben.inşallah işe yarar uzun vadede.ben zaten normalde ekmek hiç yemem,sevmem yani ekmeği.iyi oldu benim için ekmeksiz diyer.tahıllar da nesfitten geliyor zaten.halimden memnunum şükür :) ben listemi her hafta paylaşacam canım.takip edebilirsin.sorun olursa yardımcı olurum

saol canım takıpdeyım. evet guzelmıs bencede bende cok dıyetsyene gıttım dedgın gıbı kıbrıt kutusu peynır hep arada sasırtmak lazım bazen dıyorum tamam ekmek yeme pılav yeme snra bellı bı duzende verdn snra nasıl gıdıcek demek sasırtmak gerek yapıcam dedıklerını su patates olayı hosuma gıttı. :) karısım nasıl guzel mı tadı onuda yapım barı haftada sadece 2 gun dımı ıcecegız.

evet canım iki gün.ama tadı çok kötü.ben sıcak su ekleye ekleye içiyorum.ama damak zevkine göre değişir tabi.ben bitki çaylarından ve ıce tea den nefret ederim mesela.belki de o yüzden bana kötü geliyordur.belki sen seversin.

anladım cnm ben bıtkı cayları severm ıce tea de :) denım barı :)

gerçekten işe yarıyor valla.zencefil mükemmel bi bitki.zaten zencefili bazıları yoğurt küründe de kullanıyor.yağ yakıcı bir bitki.soğan ve maydanozla birleşince voltran oluşturuyorlar :)

bencede sogan maydonoz hepsı ıyı zaten gzlmıs 2 gun denenır yanı :)

evet canım lahana suyu sabahları daha önce kendileri 4 kilo verdirmişti evet tadı harika değil ama mecbur ,tek sorunu beni kabız yapması bu arada hoşbuldum ...

haha benimde var bi elbise gözüme kestirdiğim hoşbuldum ,benim sorunum hareketsizlik ve su içememek

haha benimde var bi elbise gözüme kestirdiğim hoşbuldum ,benim sorunum hareketsizlik ve su içememek
hareketsizlik bende de çok büyük bir sorun fakat su çok içiyorum.masa başı çalışıyorum ben de ve çok hareketsizim.sana tavsiyem mutlaka su şişesi kullan.ve her daim gözünün önünde dursun.canın sıkıldıkça iç,karnın acıktıkça iç.ben öyle yapıyorum.normalde aklına bile gelmiyor insanın,heleki kışın...ben günde 2,5-3 lt içiyorum.

Ben iki günde 1.5 lt anca içiyorum ...Denedim su şişesini şu anda önümde duruyor ama ben ona bakıyorum o bana

Ben iki günde 1.5 lt anca içiyorum ...Denedim su şişesini şu anda önümde duruyor ama ben ona bakıyorum o bana
hahaha güldürdünüz beni :) zorla da olsa içmeye çalışın.gerçekten çok faydası oluyor kilo vermede.en önemlisi de sağlık için günde mutlaka en az 8 bardak su içilmesi gerekiyor.vücudun suya ihtiyacı var.

kızlar nerdesiniz bakiim :) kayboldunuz.yoksa vaz mı geçtiniz ben bu sabah 78.500 geldim.yarın diyetisyen kontrol günüm.bakalım sonuçlar nasıl gelecek.sonuçları size yazarım yine...

Ablalar arkadaşlar merhabaa ben ezgi kulüpte yeniyim az önce kaydoldum 17 yasindaym ve evet bende sizin gibi bıngıl bıngılım çoluğum yok çocuğum yok baya baya şişmanim ama özgüven patlaması var o ayri bide sürekli gülerim bazen sinir bozucu oluyomuş bence olmuyo neyse önce kedimden bahsediyim istedim yol arkadaşiniz olmak icin adayim :) bilmiyorum çok kararsızım ne yapsam Nerden başlasam :) Ama sanırım kondisyon bisikleti yapicam 40 dk yada yürüyüş yarım saat bi kaç tane de kür :) bakalim artik nasip :)

hoşgeldin canım.en azından bişeyler yapmayaa karar vermişsin.bi şekilde gerisi gelir merak etme.inşallah amacımıza ulaşırız...

bu sabah 78.300 geldim.öğleden sonra doktor randevum var.vücut analiz sonuçlarımı merak ediyorum doğrusu :) bakalım kaç gram yağdan gitmiş.yeni diyet listesini de paylaşacam sizinle yine.bu üçüncü hafta olacak

Ben geldim izne ayrildigi
ben geldim izne ayrildigim icin surekli pc basnda diilim eee diyetsyen ne dedi kac kilo vermissin

haftada bir kilo gidiyor canım.biraz yavaş gidiyor yani.ama buna da şükür.hızlandırmak için pilatese başladım dün.inşallah faydasını görürüm.doktor spora ağırlık vermen lazım dedi.metabolizmamı sporla hızlandırcam mecburen.

Spor aynen canim sart. 1 kilo cok iyi hizli verip almakdansa ayda 4 kilo harika bence jnsallah bole gider istedgn kiloya varirsin bende suan izinde oldugum icin dikkat edicem vericegimi sanmiyorum ama gelince devam ☺

pilates gerçekten beni çok rahatlattı.iki gündür yapıyorum,geceleri bebek gibi uyuyorum mışıl mışıl :) ben şu sözü hep doğru bulurum "bu kiloları bir günde mi aldıkki hemen verelim".sabretmemiz lazım,yavaş yavaşta olsa gidecek.yavaş olsun kalıcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…