- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
asl1can izmirde yaşıyorum canım.özel bi tıp merkezinin diyetisyenine gidiyorum.ama ilk kez böyle bi diyetisyen gördüm ben de.genelede diyet listeleri hep klasiktir.her öğünde ekmek falan verirler,sabah kibrit kutusu peynir falan.ama bu doktor farklı.daha çok sevdim bu yöntemi ben.inşallah işe yarar uzun vadede.ben zaten normalde ekmek hiç yemem,sevmem yani ekmeği.iyi oldu benim için ekmeksiz diyer.tahıllar da nesfitten geliyor zaten.halimden memnunum şükür :) ben listemi her hafta paylaşacam canım.takip edebilirsin.sorun olursa yardımcı olurum
hosgeldın..
bende ılk defa bı topıge yazdım benm uzun zamanım var vermek ıcın 12 kılo falan lahana suyunu ıcıyosun dmı sabahları onun tadı cok kotu ben zamnnda ne sular ne sular ıcdım ıyy.. :) suan sabah ılık suda lımonlu su ıcıyorum oda baya ıyı
hoşgeldin canım,ben her gün burdayım allah nasip ederse.bu kilolar öyle ya da böyle illaki gidecek :) ben de yılbaşını hedef koydum kendime.bi elbisem var dolapta giymek hiç nasip olmadı.yılbaşında onu giymek istiyorum.inşallah amacımıza ulaşırız.
hareketsizlik bende de çok büyük bir sorun fakat su çok içiyorum.masa başı çalışıyorum ben de ve çok hareketsizim.sana tavsiyem mutlaka su şişesi kullan.ve her daim gözünün önünde dursun.canın sıkıldıkça iç,karnın acıktıkça iç.ben öyle yapıyorum.normalde aklına bile gelmiyor insanın,heleki kışın...ben günde 2,5-3 lt içiyorum.haha benimde var bi elbise gözüme kestirdiğimhoşbuldum ,benim sorunum hareketsizlik ve su içememek
hareketsizlik bende de çok büyük bir sorun fakat su çok içiyorum.masa başı çalışıyorum ben de ve çok hareketsizim.sana tavsiyem mutlaka su şişesi kullan.ve her daim gözünün önünde dursun.canın sıkıldıkça iç,karnın acıktıkça iç.ben öyle yapıyorum.normalde aklına bile gelmiyor insanın,heleki kışın...ben günde 2,5-3 lt içiyorum.
hahaha güldürdünüz beni :) zorla da olsa içmeye çalışın.gerçekten çok faydası oluyor kilo vermede.en önemlisi de sağlık için günde mutlaka en az 8 bardak su içilmesi gerekiyor.vücudun suya ihtiyacı var.Ben iki günde 1.5 lt anca içiyorum ...Denedim su şişesini şu anda önümde duruyor ama ben ona bakıyorum o bana
hoşgeldin canım.en azından bişeyler yapmayaa karar vermişsin.bi şekilde gerisi gelir merak etme.inşallah amacımıza ulaşırız...Ablalar arkadaşlar merhabaa ben ezgi kulüpte yeniyim az önce kaydoldum17 yasindaym ve evet bende sizin gibi bıngıl bıngılım çoluğum yok çocuğum yok baya baya şişmanim ama özgüven patlaması var o ayri bide sürekli gülerim bazen sinir bozucu oluyomuş bence olmuyo neyse önce kedimden bahsediyim istedim yol arkadaşiniz olmak icin adayim :) bilmiyorum çok kararsızım ne yapsam Nerden başlasam :) Ama sanırım kondisyon bisikleti yapicam 40 dk yada yürüyüş yarım saat bi kaç tane de kür :) bakalim artik nasip :)
ben geldim izne ayrildigim icin surekli pc basnda diilim eee diyetsyen ne dedi kac kilo vermissinbu sabah 78.300 geldim.öğleden sonra doktor randevum var.vücut analiz sonuçlarımı merak ediyorum doğrusu :) bakalım kaç gram yağdan gitmiş.yeni diyet listesini de paylaşacam sizinle yine.bu üçüncü hafta olacak
Spor aynen canim sart. 1 kilo cok iyi hizli verip almakdansa ayda 4 kilo harika bence jnsallah bole gider istedgn kiloya varirsin bende suan izinde oldugum icin dikkat edicem vericegimi sanmiyorum ama gelince devam ☺haftada bir kilo gidiyor canım.biraz yavaş gidiyor yani.ama buna da şükür.hızlandırmak için pilatese başladım dün.inşallah faydasını görürüm.doktor spora ağırlık vermen lazım dedi.metabolizmamı sporla hızlandırcam mecburen.
merhaba arkadaşlar.uzun süredir bu siteyi ve sizleri takip ediyorum.en sonunda sırf sizlerle motive olabilmek için üye oldum.ben 15 aylık evliyim ve 29 yaşındayım.küçük yaşlarımdan itibaren en büyük ve tek hayalim bebek sahibi olabilmek diyebilirim.ama eşim ve fazla kilolarım yüzünden bu isteğimi gerçekleştiremiyorum.çünkü eşim kilo vermeden hamile kalmamı istemiyor.o da çok istiyor çocuğumuzun olmasını ve benim kilolarım yüzünden çocuk düşünemediğimizi her fırsatta bana hissettiriyor.gelelim kilo hikayeme.aslında çok abartılacak bi kilom yok allaha şükür ama bu bile bana çok fazla.boyum 167 kilom 83 tü geçen aya kadar.ben bekarken eskiden yine 80 kilo civarındaydım ve dukan diyeti yaparak 15 kilo vermiştim.eşimle tanıştığımda şişman değildim yani.nişandı düğündü derken yavaş yavaş kilo almaya başladım.en büyük suçum baştan önlem almamak oldu.çünkü kilo almaya çok meyilli bi yapım var.evlendikten sonra nerdeyse 15 kilo aldım.eşimle tek kavga konumuz fazla kilolar.bana o kadar çok baskı yapıyor ki...özgüvenimi yerle bir etti 15 ayda.hep beni ezdi.en son kavgamızda bana senin böyle olman normalde benim işime gelir sana kimse dönüp bi daha bakmaz ne güzel işte ama ben senin sağlığını düşünüyorum dedi.insan eşini böyle aşağılar mı.hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi.ben de diyetisyene gitmeye karar verdim ve geçen hafta diyetime ve sporuma başladım.şu anda 79 kiloyum.hedefim 60 kilo olmak.her hafta diyetisyen randevusundan sonra gelişmeleri size yazacam.birbirimize destek olalım.motive edelim birbirimizi.ben de bir gün inşallah öncesi ve sonrası resim paylaşabilirim.inşallah en kısa sürede istediğim kiloyu verir ve bir an önce bebek hayalime kavuşurum.allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....[/QUOTE slm canim valla eşin cok düşünceli :) benim eşim habire ye ye sonra 62 den 83 e ciktim illako bebek istedi sonra bende istedim ama kilo verip de hamile kalmayi daha cok istiyordum gelelelim veremedeb hamike kaldim kizim haziranda dunyaya geldi kilo ile hamile kaldim ama cok hareketliydim sadece son ay beni yordu ve calisan birisiyim.hamikelikte aldgim kiloyla 100 kg ile doguma girdim normal dogum yaptım ve kizim bir aylik oldugunda butun aldgim kilolar gitmisti tartildim 82 ama kilo veripde hamike kal daha iyi olur sadece doğumum zor gecti cati darlgindan ve epizyotomi yapildi ic dis ayptr soylmesi dikis oldu yag dokusunun fazlaligida yirtilmayi etkikedi ins bu sıra tekrar diyete başlayacağım bende o gücü bukursam kendimde.umarim istedigin kiloyu verir hamikeliktede aldığını cabucak verirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?