Diyete Başlıyorum Yol Arkadaşı Arıyorum

kızlar nasıl bi diyet uygyuluyosunuz banada söyleyin zayıflamak istiyorum ya offfff

merhaba evremsu.öncelikle hosgeldin.biraz kendini tanitirmisin ve hedefin kac kilo olmak.ben puan sistemi yapiyorum.yukarida ayrintili olarak yazdim.istersen bir oku .belki ilgini ceker.

aaa ne güzelmiş çok sevindim canımm darısı bize :)

canım çok geçmiş olsun kendine de bebişe de dikkat et... bende napim bugün yine yürüyemedim hava yine yağmurlu evdeydim bi tek sabah kahvaltısı yaptım ama sağlam yaptım tam buğday ekmekli tost,3 zeytin bir yumurta hala tokum canım bişey istemio bi de nescafe içtim :)

burdayım devam bırakmak yok 2 kılo verdım bıle fatblock sayesınde :)
neden fatblock kullanıyorsun kaç güde verdin iki kiloyu iki haftada verdiysen normal diyet sistemleriylede hafta da bir kilo verirsin..ama anlatsana öncelikle kilon kaç nasıl güvendin fatblocka

Merhaba arkadaslar bende artık sıkıldım bu iradesizlikten bı bakiyim dedim nefer herkes benim gibiymiş)1.60 boyundayim 28 yaşındayım 6 ay once meleğimi aldım kucağıma simdi 60 kilo olmak istiyorum. Hamile kalmadan once 72 kiloydum spor ve diyetle 2 ayda 60 oldum sonra bebek icin tedaviye başladım ilaclarin etkisiyle 8 ayda 5 kilo aldım ve 65 le hamile kaldım 78 le dogum yaptım dogumdan sonra 72 idim ne acı ki sut olsun diye ye ye ye 80 oldum. Yine sporla ve diyetle 2 ayda 10 kilo verdim powerplate ye gidiyordum esim ve bebeğimle 15 dakika spor gir cik yarım saati buluyordu esim cok anlayislidir götürdü getirdi saolsun ama simdi havalar soğudu oğlumu çıkaramam evde de birakicak kimsem yok yani spor olayı yok malesef o yüzden daha da zor olacak galiba ama başarmak istiyorum daha once yaptım yine yapicam inşallah cok fazla diyet maceram oldu biliyorum ki diyet yaparken insan bundan konuşmayı ne yedi ne kadar verdi anlatmaktan cok hoşlanır ve her zaman karşısındaki kisi bundan zevk almaz biz burda ayni dertten sikayetciyiz birbirimizi sabırla dinler yorumlarız diye yazıyorum umarım burası hepimize faydalı olur hepimize Cook cokk kolay gelsin benim icin maraton başlıyor yarın inşallah oğlumdan fırsat buldukça hep burda olucam bol bol anlatalım dertleselim ve cok cok zayıflayalım inşallah bu arada ben bayramda bırakmıştım sporu ve malesef diyeti 71.3 tartildim bugun bakalım zaman ne gostericek

Arkadaslar gercekten beni motive edicek aktif arkadaslar arıyorum ben aslında bu gunden başladım benim sistemim az yiyerek vermek malesef spor yapamıyorum gulbahcesi nin puan Sistemi'de bana uygun geldi saolsun detaylida anlatmış ama gram konusu kafamı karıştırdı çünkü hassas tartım yok şimdilik böyle

eve bir kondisyon bisikleti alırsan işini hareket olarak görür bence ekmeği hayatından çıkarıp sabah kral öğlen prens akşam sefil taktiğini uygularsan açta kalmazsın sanırım..
iyi şanslar

eve bir kondisyon bisikleti alırsan işini hareket olarak görür bence ekmeği hayatından çıkarıp sabah kral öğlen prens akşam sefil taktiğini uygularsan açta kalmazsın sanırım..
iyi şanslar
6 aylik bebegim var aslında hareketsiz sayılmam tabi ama yine de düzenli sporun yeri ayrı.bakalım şansım var ki kolay kilo verebiliyorum inşallah guzel kilolar verelim yaa resmen hayattan zevk alamaz oldum

iyi şanslar
6 aylik bebegim var aslında hareketsiz sayılmam tabi ama yine de düzenli sporun yeri ayrı.bakalım şansım var ki kolay kilo verebiliyorum inşallah guzel kilolar verelim yaa resmen hayattan zevk alamaz oldum

neden fatblock kullanıyorsun kaç güde verdin iki kiloyu iki haftada verdiysen normal diyet sistemleriylede hafta da bir kilo verirsin..ama anlatsana öncelikle kilon kaç nasıl güvendin fatblocka
dıyet usulu bıraz yavas oluyo ve yaglar yakılmıyo zayıflıyosun ama yaglar duruyo ve kasları erıtebılıyor canım bır arkadasım 2 ayda 7 kılo verdı 61 kılodan 54 de dustu bende ondan gordum konustuk bana herseyı anlattı yagların yakımını hızlandırdıgını kaslarda erıme olasılının cok zayıf bır ıhtımal olusunu herseyı anlattı cokta guzel saglılı kılo verdı dıyet de yanında tabıkı yaptı bende ıcıyorum ılk hafta ıkı kılo verdım suan 3 hafta oldu baslayalı 4 kılo cıvarında vedrdım 65 kıloydum suan 60 61 arası kolıdayım kendımıde gayet ıyı hıssedıyorum hedefım 52 53 cıvarı ben sana gelısmelerı kademe kademe yazıcam canım ıyı gunler .

Tatlimm erhaba cok gecmis olsunn evet bende cok girmedim bu ara nasilsin
ıyıyım canım bebegımle ılgılenıyodum ısal oldu ve bır turlu toparlanamadı ısalden dolayıda poposu yara oldu bıde o gırdı araya bole varya hergun uzulmekten kahroluyorum suan ıste bıraz daha ıyı ama toparlanmadı daha sen nasılsın neler yapıyosun dıyet devam edıyomusun ben 15 gun oldu 2 kılo verdım bıle canım fatblock cok ıse yaradı bastan hızlandırıyo kılo verımını ve yag yakımını sonra kılo durumuna gore yavaslıyo bu haftada 1 kılo gıder :) ohhh .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…