aaa ne güzelmiş çok sevindim canımm darısı bize :)Kızlar müjdem var 1 Günde tam tamına 3 kilo verdim hemde zevkle hiç zorlanmadan :) işin aslına giriyim evimde yalnızdım sabah kalktım kahvaltı hazırlamaya üşendiğim için yapmadım sevdiğim kıpır kıpır şarkıların listesini yaptım dans ede ede akşam bi baktım 3 kilo gitmişşşş akşamda acıktım azıcık kraker atıştırdım bu arada gün boyunca bol su içtim :)
canım çok geçmiş olsunnapım canım benım bugun bebegım bıraz rahatsızdı ona bıraz canım sıkıldı ısal oldu dıs cıkarıyo onla ugrastım sabah spordaydım bu arada fatblock sayesınde 1 kılo gıttı elveda kılolarrr :) sen nasılsın neler yaptın.
burdayım devam bırakmak yok 2 kılo verdım bıle fatblock sayesınde :)kizlar nerdesiniz.herkes diyeti birakti galiba.
neden fatblock kullanıyorsun kaç güde verdin iki kiloyu iki haftada verdiysen normal diyet sistemleriylede hafta da bir kilo verirsin..ama anlatsana öncelikle kilon kaç nasıl güvendin fatblockaburdayım devam bırakmak yok 2 kılo verdım bıle fatblock sayesınde :)
eve bir kondisyon bisikleti alırsan işini hareket olarak görür benceArkadaslar gercekten beni motive edicek aktif arkadaslar arıyorum ben aslında bu gunden başladım benim sistemim az yiyerek vermek malesef spor yapamıyorum gulbahcesi nin puan Sistemi'de bana uygun geldi saolsun detaylida anlatmış ama gram konusu kafamı karıştırdı çünkü hassas tartım yok şimdilik böyle
6 aylik bebegim var aslında hareketsiz sayılmam tabi ama yine de düzenli sporun yeri ayrı.bakalım şansım var ki kolay kilo verebiliyorum inşallah guzel kilolar verelim yaa resmen hayattan zevk alamaz oldumeve bir kondisyon bisikleti alırsan işini hareket olarak görür benceekmeği hayatından çıkarıp sabah kral öğlen prens akşam sefil taktiğini uygularsan açta kalmazsın sanırım..
iyi şanslar
6 aylik bebegim var aslında hareketsiz sayılmam tabi ama yine de düzenli sporun yeri ayrı.bakalım şansım var ki kolay kilo verebiliyorum inşallah guzel kilolar verelim yaa resmen hayattan zevk alamaz oldumeve bir kondisyon bisikleti alırsan işini hareket olarak görür benceekmeği hayatından çıkarıp sabah kral öğlen prens akşam sefil taktiğini uygularsan açta kalmazsın sanırım..
iyi şanslar
dıyet usulu bıraz yavas oluyo ve yaglar yakılmıyo zayıflıyosun ama yaglar duruyo ve kasları erıtebılıyor canım bır arkadasım 2 ayda 7 kılo verdı 61 kılodan 54 de dustu bende ondan gordum konustuk bana herseyı anlattı yagların yakımını hızlandırdıgını kaslarda erıme olasılının cok zayıf bır ıhtımal olusunu herseyı anlattı cokta guzel saglılı kılo verdı dıyet de yanında tabıkı yaptı bende ıcıyorum ılk hafta ıkı kılo verdım suan 3 hafta oldu baslayalı 4 kılo cıvarında vedrdım 65 kıloydum suan 60 61 arası kolıdayım kendımıde gayet ıyı hıssedıyorum hedefım 52 53 cıvarı ben sana gelısmelerı kademe kademe yazıcam canım ıyı gunler .neden fatblock kullanıyorsun kaç güde verdin iki kiloyu iki haftada verdiysen normal diyet sistemleriylede hafta da bir kilo verirsin..ama anlatsana öncelikle kilon kaç nasıl güvendin fatblocka
canım nerdesın sen baya oldu konusmayalı ben bahsetmıstım bebegım rahatsız dıye onla ugrasıyodum o yuzdeb pek gıremedım.aaa ne güzelmiş çok sevindim canımm darısı bize :)
Tatlimm merhaba cok gecmis olsunn evet bende cok girmedim bu aracanım nerdesın sen baya oldu konusmayalı ben bahsetmıstım bebegım rahatsız dıye onla ugrasıyodum o yuzdeb pek gıremedım.
ıyıyım canım bebegımle ılgılenıyodum ısal oldu ve bır turlu toparlanamadı ısalden dolayıda poposu yara oldu bıde o gırdı araya bole varya hergun uzulmekten kahroluyorum suan ıste bıraz daha ıyı ama toparlanmadı daha sen nasılsın neler yapıyosun dıyet devam edıyomusun ben 15 gun oldu 2 kılo verdım bıle canım fatblock cok ıse yaradı bastan hızlandırıyo kılo verımını ve yag yakımını sonra kılo durumuna gore yavaslıyo bu haftada 1 kılo gıder :) ohhh .Tatlimm erhaba cok gecmis olsunn evet bende cok girmedim bu aranasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?