Diyet'e benimle başlayacak arkadaşlar ariyorum

Şengül çok teşekkür ederim. Çocukla koşturman bir spordur. Yaşın genç olmalı. Bu nedenle spor yapamıyorum diye üzülme.
evet 24 yaşındayım. evlendiğimde 48 kiloydum doğum yaptım evlendiğimden beri 4 senede toplam 7 kilo almışım. şuanda 55 kiloyum. bu sizlere tuhaf gelebilir zaten zayıfsın diyebilirsiniz:) ama kiloyu hiç sevmiyorum. kilo almak psikolojimi bozuyor kendimi kilolu düşünmek dahi istemiyorum. ben hiç 50nin üzerine çıkmadım. ama çocuk yapıp işi de bırakıp evde oturmaya başlayınca aldım. daha da alacağımı düşünüyorum o yüzden hemen kendime dikkat etmem gerekiyor..

bir günde ne gibi şeyler yiyorsunuz?
daha doğrusu hangi besinler zayıflamaya yardımcı?
fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. birbirimizi motive etmemiz gerekli

yazini cok begendim. hosgeldin:) ama suanda moralim bozuldu. bebim bebegim var ve hep evdeyim yuruyus yapma imkanim yok verdigim kilolari geri alabilir miyin yani?
insanity workout yapabilirsin iyi kilo verdiriyor bebişin de yanında olur internette videoları var başka forumlarda yapıp kilo veren çok kişi var

insanity workout yapabilirsin iyi kilo verdiriyor bebişin de yanında olur internette videoları var başka forumlarda yapıp kilo veren çok kişi var
teşekkürler biraz önce netten bakarak 20 dklık kardiyo aerobik yaptım. bayağı ter attım yarın da onu denerim:)

bir günde ne gibi şeyler yiyorsunuz?
daha doğrusu hangi besinler zayıflamaya yardımcı?
fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. birbirimizi motive etmemiz gerekli
Protein yağ yakmaya yardımcı. Bir de yeşil çay. ben protein çok yemeye çalışıyorum. Et, yumurta, peynir. Salatama çok az miktarda yağ ekliyorum.

Back
X