diyete yardımcı ürünler ve tozlar

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
118
40
merhaba bayanlar cuma gününden beri diyete başladım. dukan diyetini yapıyorum daha öncede yaptığım bir diyet ama artık sıkıldım diyet yapmaktan 15-20 kilo fazlam var. internette gezinirken bazı ürünleri gördüm ve size danışmak istiyorum. diyetto, dezpack ve hebalife. tabiki doğal yollardan diyet yapmak çok daha iyi ama olmuyor bu ürünleri kullanan varmı ve nasıl kullandınız işe yaradımı idye danışmak istedim

bu tarz zayıflama ürünlerinden daha kaç kişi hastanelik olacak merak ediyorum...az ve sağlıklı beslenip spor yapacaksınız bu kadar basit..
hem herşeyi bol bol yiyeyim hiç yerimden kalkmayayım sonra bi hap içeyim zayıflayayım istiyor ve bunun olabileceğine de inanıyor insanlar çok enteresan

yok yok yanlış anladınız herşeyi yemek zaten sitemiyorum diyetime devam edeyim ama bana yardımcı bir ürün arıyorum deyin ki mesela
bu tarz zayıflama ürünlerinden daha kaç kişi hastanelik olacak merak ediyorum...az ve sağlıklı beslenip spor yapacaksınız bu kadar basit..
hem herşeyi bol bol yiyeyim hiç yerimden kalkmayayım sonra bi hap içeyim zayıflayayım istiyor ve bunun olabileceğine de inanıyor insanlar çok enteresan

yok yok yanlış anladınız amacım herşeyi yiyip bir hapla kurtulmak değil diyetime devam edeyim sadece yardımcı bir ürün istiyorum tok tutacak mesela. şunuda önerebilirsiniz aktardan alınan mısır püskülü gibi ben sadece yardımcı istiyorum herşeyi yiyip kilo vermenin taraftarı değilim geri alınıyor çünkü bu arada sporada başlıyorum yüzmeye fakat iştah dediğiniz şey çok fena onu dizginlemek için

diyetisyene de gittim daha önce aynı listeyi bir çok kişiye verip kilo vermene göre listenin değiştiği bir ticaret yöntemi bence

Back
X