• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete Yeni Başlayanlar Kimler?

cuma dan beri diyetteyim.64.400 düm.
cuma dan beri hiiç tartılmadım.cuma günü tartılcam.
buraya yazarım ne kadar verdimi.

bu sabah yediklerim şunlar.
1tabak yeşillik =limonlu,çok azda tuz var.
yarım yumurta=diğe yarısını oğluma yedirdim.:emir_bebek:
3 tane zeytin.
çok az peynir.
sınırsız şekersiz çay:nazar:

12 gibide 3 4 tane fındık yedim.:1:

çok mu yemişim,nası sizce:18:

cnm cok yememişsin hatta az bile...
yeşillik konusunda sınır yok hatta çiğ sebzelerden sınırsız tüketebilirsin alacagın kalori cok az 50 bile değil o yuzden bol bol ye hem tok da tutar....
zeytin 3-5 arası normal sorun yok
peynir de normal daha yiyebilirmişsin.... tavsiyem haftada 2-3 kez haslanmış yumurta diğer gunlerde peynir yemen... ben yumurta yediğimde peynir yemem 2 proteinli gıdayı karıştırmam ama yarım yumurta biraz peynirle desteklenebilir...
fındık gibi gıdalarda ölçü elin olmalı... elinin içini ne kadar fındık dolduruyorsa o kadar yiyebilirsin... 6-7 hatta 10 tane bile normal...
bir de duzenli yemeye çalış mesela sabah 9da yedin 11-11:30 gibi fındık, ayran yada meyve gibi ara ogun yap kendine 2-3 saat sonra da ogle yemegi... ogun araların 2.5- 3 saat arası olursa metabolizman hızlanır...
super gidiyorsun guzel haberlerini bekliyoruz:))))

bende iki gundur istikrarli olmasada diyetteyim,benim problemim aksamlari cok yemekdi isten 4 gibi geliyorum dolayisiyla cok ac oluyordum evde ne bulsam yiyordum simdi bu duzeni bozmaya calisiyorum:)61.2 bakalim hergun bakmak istemiyorum sonucu sizlerle paylasmak isterim ipte atlamaya basladim ozellikle aksam yemeginden sonra iyi oluyor ne eritsem o kar hesabi:)firsat buldukcada bisiklet suruyorum hergun...eee butun bu yaptiklarima ragmen gitmezse bu kilolar benden gunah gider:)hepinize bol sanslar...

cnm cok yememişsin hatta az bile...
yeşillik konusunda sınır yok hatta çiğ sebzelerden sınırsız tüketebilirsin alacagın kalori cok az 50 bile değil o yuzden bol bol ye hem tok da tutar....
zeytin 3-5 arası normal sorun yok
peynir de normal daha yiyebilirmişsin.... tavsiyem haftada 2-3 kez haslanmış yumurta diğer gunlerde peynir yemen... ben yumurta yediğimde peynir yemem 2 proteinli gıdayı karıştırmam ama yarım yumurta biraz peynirle desteklenebilir...
fındık gibi gıdalarda ölçü elin olmalı... elinin içini ne kadar fındık dolduruyorsa o kadar yiyebilirsin... 6-7 hatta 10 tane bile normal...
bir de duzenli yemeye çalış mesela sabah 9da yedin 11-11:30 gibi fındık, ayran yada meyve gibi ara ogun yap kendine 2-3 saat sonra da ogle yemegi... ogun araların 2.5- 3 saat arası olursa metabolizman hızlanır...
super gidiyorsun guzel haberlerini bekliyoruz:))))

doğru sölüyosun canım yumurtayla peyniri karıştırmamak gerek.
bugün çok düzensiz yedim.işgüç derken sabah kahvaltısından sonra,6 buçukta yemek yedim.

1 tabak tavuklu patates yemeyi
1kase yogurt.başkada bişe yemedim.

bugun düzensiz oldu.yarın daha düzenli olmaya çalışcam.
iyi geceler herkese

İyi geceler hanımlar
ben de diyetteyim de birşey soracağım
yumurtayla peyniri neden karıştırmamak gerekiyor?

merhaba kızlar bende katılmak istiyorum aranıza moralim bozuk:5: kilom yüzünden çünkü artık veremiyorum 1 hafta önce başladım ve 1 kg bile verememişim hayret etdim üzüldüm niye veremedim anlamadım yediklerimede dikkat etdim ama anlamadım

beraber başlarsak benim için belki güzel olur hani aramızda yarış gibi çünkü veremedim diye bozdum diyetimi akşam amaaaaaaaaan nasıl olsa gitmiyo kilolar boşuna aç kalıyorum diye ama yürürken rahatsız oluyorum kalçalarımdan oturunca göbeğimden puffffff.

boyum 1.73 kilom 64 eski kilom 58.ben 56-57 olmak istiyorum ve yarın başlıyorum.:8:

yardımcı olalım birbirimize burdan gerçekden yapalım bırakmayalım birbirimizi:13:

İyi geceler hanımlar
ben de diyetteyim de birşey soracağım
yumurtayla peyniri neden karıştırmamak gerekiyor?

merhaba cnm aramıza hoşgeldin...
yumurta-peynir ve et protein kaynaklı besinler oldugu için ve bn de gecmişte protein kısıtlamalı diyet uygulamak zorunda kaldıgım için bunu artık yasam sekli haline getirdim... yani belli bir nedeni yok ama aşırı protein yuklemesi olmasın diye uyarıyım istedim... bazı diyet programları hem peynir hem yumurtayı aynı anda verebiliyor o yuzden genelleme yapmam yanlış olur. diyetisyen bana etli-tavuklu sebze yemeklerini yemememi soylemişti nedeni de hazmı zorlastırıp mideyi ve vucudu yormamakmış... yani etin yanında salata, çiğ sebze yenebilir ama ayrı ayrı aynı yemekte değil, etli bamya gibi mesela... tabii bu senin bunyen ve beslenme alışkanlıklarınla ilgili bişey yani her dogru herkese uyacak diye bişey yok....
bu surecte herkese basarılar... (ben de dahil:) )
sevgiyle kalın...

merhaba kızlar bende katılmak istiyorum aranıza moralim bozuk:5: kilom yüzünden çünkü artık veremiyorum 1 hafta önce başladım ve 1 kg bile verememişim hayret etdim üzüldüm niye veremedim anlamadım yediklerimede dikkat etdim ama anlamadım

beraber başlarsak benim için belki güzel olur hani aramızda yarış gibi çünkü veremedim diye bozdum diyetimi akşam amaaaaaaaaan nasıl olsa gitmiyo kilolar boşuna aç kalıyorum diye ama yürürken rahatsız oluyorum kalçalarımdan oturunca göbeğimden puffffff.

boyum 1.73 kilom 64 eski kilom 58.ben 56-57 olmak istiyorum ve yarın başlıyorum.:8:

yardımcı olalım birbirimize burdan gerçekden yapalım bırakmayalım birbirimizi:13:

merhaba cnm hoşgeldin sen de aramıza...
yolun bnmki kadar uzun değil 2 ay gibi kısa bir surede istediğin forma cok rahatlıkla kavusabilirsin....
evet buraya katılmak guzel her ne kadar sanal da olsa bi disiplin veriyor kendini buradakilere karsı sorumlu hissediyorsun...
unutma kilo vermekse niyet, formul diyet+spor... yediklerine dikkat ederek ve en az gunde 20dk ile 2 ayda rahatlıkla halledersin bu sorunu takma... basen ztn yuruyerek toparlanıyor....
basarılar... sevgiler....

Son düzenleme:
merhaba cnm aramıza hoşgeldin...
yumurta-peynir ve et protein kaynaklı besinler oldugu için ve bn de gecmişte protein kısıtlamalı diyet uygulamak zorunda kaldıgım için bunu artık yasam sekli haline getirdim... yani belli bir nedeni yok ama aşırı protein yuklemesi olmasın diye uyarıyım istedim... bazı diyet programları hem peynir hem yumurtayı aynı anda verebiliyor o yuzden genelleme yapmam yanlış olur. diyetisyen bana etli-tavuklu sebze yemeklerini yemememi soylemişti nedeni de hazmı zorlastırıp mideyi ve vucudu yormamakmış... yani etin yanında salata, çiğ sebze yenebilir ama ayrı ayrı aynı yemekte değil, etli bamya gibi mesela... tabii bu senin bunyen ve beslenme alışkanlıklarınla ilgili bişey yani her dogru herkese uyacak diye bişey yok....
bu surecte herkese basarılar... (ben de dahil:) )
sevgiyle kalın...
Çok teşekkür ediyorum bu konuda bilgilendirdiğiniz için.2 yıl önce diyetisyene gittiğimde bana protein ağırlıklı diyet vermişti.O dönem 16 kilo vermiştim ama sonra bozdum diyetimi ve tekrar kilo aldım.Şimdi eski menülerime göre diyet yapıyorum,benim menümde de peynir-yumurta ya da et-sebze birlikte verilmişti.Bu yüzden sordum acaba yanlış mı yapıyorum diye ama kişiye özel bir durummmuş

merba kızlar yaa
çok üzgünüm...:25:
bugun görümceme gitti ve diyetim biraz bozuldu.

bugun yediklerimi yazım...
sabah=1 tabak yeşillik,1 yumurta, 3 zaytin,3 fındık.1 çay kaşığı pekmez.2 dilim ekmek.

öğlen=1tane biber dolması,1 kase yogurt

5 den sonra görümceme gittim.olanlar oldu.

gider gitmez 1 tabak lahana çorbası ,üstüne 1 kasede 2kaşık yogurtla beraber mısır ekmeği.:57:
sorda 1 avuç kuruyemiş badem,leblebi vs.

yapcak bişe yok.yarın kaldıgım yerden devam ederim:10:

merhaba kızlar :)

beni de alın aranıza ya destekçiye ihtiyacım var :) diyete yeni başladım sayılır, şu an 4. haftanın içindeyim. kilom 84-85 arası gidip geliyor. herkese kolay gelsin...

bende yeni başladım diyete:56:
1 yıllık evliyim ve tam 10 kilo aldım ve kendime inanamıyorum inş. vericem bu kiloları şuanda 60 kiloyum:30::17:

kızlar nasıl gidiyo kimse girmiyor galiba yavv
ben dün başladım akşama kadar iyii gitti ama çok açıktım dayanamadım mısır patlağı yedimmmm bişey olm az ondan ama fazla kaçırdım neyse bugünde şimdilik iyi az önce dayanamadım 3 balık yedim ama tavada böle böle idare edicem şu bayrama kadar bi 5 kg versem dünyalar benim olurdu heraldee

diyet de 10. gunum veee 58 kiloyummmm.. 1.9 kilo vermisimmm...geriye kaldi 4 kilo onu da verirsem benden mutlusu yokk...:54: yediklerime dikkat ediyorum sadece dun biraz fazla yedim 10 parca cikolata ve kiymali pide ve 3-4 tane de cips yedim :18: ama 10 gunde birgun normaldir herhalde.... herkese kilo vermeli gunler diliyorummmm

ne lüzum var hafır böle seylere en iyisi nedir biliyomusunuz en doğla sağlıklı düzenli beslenme ve düzenli spor başa bişey tanımıyorum ben. haa tabi bi de bu gündemeden düşmeyen zayıflatma haplar kapsüller flan var onlarda işe yarıyor mu yarıyordur ama doğal yol varken ne gerekvar. ama hemen zayıflamak istiyorum diyenler onlardan kullansın çünkü bu spor ve beslenme sabır ister.

diyete başlamayı düşünüyorum ama ac kalmak isteniyorum :( yemek yemeyi çok sewiyorum. bir de ne zamn başlamayı düşünsem hani bir sürü de diyet listeleri falan filan var yani hangisini uygulucm ya da listeye gerek kalmadan zayıflamanın bi yolunu bilen var mı

diyete yeni başlayanlarla iletişimde olup birbirimizi motive edersek daha kolay ve hırslı olacağımızı düşünüyoırum. ben şu an 66 kiloyum yeni başladım.ya sizler

merhabalarr:))
suan da hamıleyım bebesım saglıklı bır sekılde dunyaya gelsın emzırme donemınıde atlatalım..daha sonra katılcam aranızaa:))
herkese kolay gelsın:)

11 gün önce 72,2 başladım diyete...simdi 70,4 üm ve ben 3 ayda 9 kilo vrecem diye yemin ettim söz verdim arkadasıma ...cünkü diyetten vazgeçemeyeyim diye:) baklım inş daha veririm bir de spora baslasam cok iyi olacak ama cok üşeniyorum:(:43:

arkadaslar bende sabah baktim 60.6 yim en azindan azda olsa dusuyor kilolar bir kac gun oncede 60 .2 yim o arada oynuyor tek yaptigim aksamlari 6 dan sonra bir sey yemiyorum yemek olarak meyve hafif atistirmaliklar ve cay bunlar var ama 6 dan sonra ...sporda yapiyorum cuma gunleri spor salonuna gidiyorum bir saat spor yapiyorum pilates ,kosu bandi... butun gunde bisiklet suruyorum ...yarin haftayi dolduruyorum. bakalim biraz daha gidecek mi kilolar...herseyden yiyorum ama biraz kendime sinir koyuyorum, biraz daha yiyecegim vardir belki dur diyorum yeter ve duruyorum heeee...kolay gelsin hepinize:)

Back
X