- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
- Konu Sahibi nursehulya
Başınız saolsun canım...Allah yakınlarına sabır versin...
Sagolasin. Amiiinnn....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız saolsun canım...Allah yakınlarına sabır versin...
Kilo bildirimi: geçen hafta 70.4 bu hafta:70.2 giden maalesefki 200 gram vücudum ne kadarda direniyor bir türlü kıramadım her hafta ancak 200 gram gidiyor ve ben çok üzgünüm((((((
kılo bıldırımı gecen hafta 66 bu hafta 65 gıden 1 kılo hedefe 7 kılo kaldı
Tebrik ederim canım helal olsun..Maşaallahkılo bıldırımı gecen hafta 66 bu hafta 65 gıden 1 kılo hedefe 7 kılo kaldı
200 gram - ise güzel birşeyya + olsaydı? Şuan dikkat ediyoruz ya istiyoruz aylarca yiyerek aldığımıZ kilolar 2 haftada gitsin ama ne yazık ki olmuyor
Evet iyiki + da değilim uzun sürede aldık uzun sürede vereceğiz doğru söylüyorsun sabırrr...
:)
Vay be süpersin
Tebrik ederim canım helal olsun..Maşaallah![]()
teşekkürler bayanlar yürüme bandı da aldık hafta içi gelip servisten kuracaklar inşallah sporumu da düzenli yapacam ee dıetısyenım süper de ondan vallah haftada 1 kılo veriyorum ınsallah 58 olana kadar devam edecem kızlarVay be süpersin
teşekkürler bayanlar yürüme bandı da aldık hafta içi gelip servisten kuracaklar inşallah sporumu da düzenli yapacam ee dıetısyenım süper de ondan vallah haftada 1 kılo veriyorum ınsallah 58 olana kadar devam edecem kızlar![]()
55 mı bılmem kı ya 58 olayım razıyımCanım sen bu hızla 55i göreceksin gibime geliyo
55 mı bılmem kı ya 58 olayım razıyım
kızlar dun menü bıldırımı yapamadm hemen yapıyorum
sabah:2 tam buğday ekmek,1 tatlı k bal,domates,sekersz cay,kk peynir
ara:1 etıform
öğle:6 yk barbunya ve 1 bardak ayran
ara:3 tane yanı paket değil etı form ve sekersz cay
akşam:1 kase çorba,salata ve 4 yk bulgur pilavı
ara:5 tene yenıdunya
evet canım hepsı dıetısyenım öyle verdı lıstemde var yanı1 eti form derken paketin hepsi mi?
kızlar bende size katılayım istiyorum.