Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

Menü bildirimi:sabah el içi kadar tam buğday ekmeği, 1 domates,5 çatal peynirli omlet,2 banım çilek reçeli...

merhaba arkadaşlaaar bende diyete başladım aranıza katılmak istiyorum :3: ayın 17 sinde diyete başladım şimdilik gidiyo bakalım.akşam bugünki yediklerimi de yazarım.boyum 1.68 kilom 74 :18::43: hedefim ilk önce 68 kiloya inmek.1 ayda 6 kilo vermek istiyorum inşallah bakalım :21: bir de yürüyüşle desteklemek istiyorum eğer üşenmezsem akşam yürüyüşe çıkcam :ssz:

merhaba arkadaşlaaar bende diyete başladım aranıza katılmak istiyorum :3: ayın 17 sinde diyete başladım şimdilik gidiyo bakalım.akşam bugünki yediklerimi de yazarım.boyum 1.68 kilom 74 :18::43: hedefim ilk önce 68 kiloya inmek.1 ayda 6 kilo vermek istiyorum inşallah bakalım :21: bir de yürüyüşle desteklemek istiyorum eğer üşenmezsem akşam yürüyüşe çıkcam :ssz:

Hoşgeldin canım...

menü bildiriminin devamı...1 tane bibber dolamsı ,2 tane elma,1,5 lt su şu saate kadar....:21::21::21:

menü bıldırımı
sabah:2 tam buğday ekmek(dılım),1 tatlı k bal,domates,salatalk,kk peynır,sekersz cay
ara:1 etı form yanı 1 paket
öğle:1 bardak ayran,6 yk kurufasulye
ara:3 hurma
akşam:6 yk sebzelı turlu,salata,3 yk yoğurt
ara:3 yenı dunya
2 kupa yesıl çay,2 lıtre su:51:

dün pek iştahlı olmadığım için düzensiz oldu.sabah 1 eti form 20gr peynir domates salatalık yeşil çay
akşam canım bişey istemedi 1 bardak sütlü kahve :26: ve gün içinde 2 tane elma yedim.

merhaba kızlar sabah menüm

iki dilim beyaz ekmek 1 haşlanmış yumurta iki dilim salatalık şekersiz çay.sabah erkendende yarım saatlik tempolu yürüyüş yaptım.

bu arada boyum 165 kilom 64

hedefim 58

yeşil çay gerçekten işe yarıyormu marketlerde satılan yeşil çaymı içtiğiniz kızlar

dün pek iştahlı olmadığım için düzensiz oldu.sabah 1 eti form 20gr peynir domates salatalık yeşil çay
akşam canım bişey istemedi 1 bardak sütlü kahve :26: ve gün içinde 2 tane elma yedim.

İyice sıkmışsın sen kemerleri...:52::52:

merhaba kızlar sabah menüm

iki dilim beyaz ekmek 1 haşlanmış yumurta iki dilim salatalık şekersiz çay.sabah erkendende yarım saatlik tempolu yürüyüş yaptım.

bu arada boyum 165 kilom 64

hedefim 58

yeşil çay gerçekten işe yarıyormu marketlerde satılan yeşil çaymı içtiğiniz kızlar
Menün çok güzel gerçekten...ben yeşil çay içemiyorum sağlık problemimden dolayı ama işe yaradığını duymuştum...

menüm
sabah:2 tam buğday ekmek,1tatlı k bal,salatalk,kk peynır,sekersz cay,6fındık
ara:1 paket etıform
öğle:6yk nohut,1 bardak ayran
ara:3hurma
akşam:6yk fasulye,salata,3yk yoğurt

akşam menüm
türlü bir porsiyon
3 kaşık pilav
iki kase yoğurt
bir dilim beyaz ekmek

çay 3 adet eti sultani bisküvi

nursehülya ya menüm ii ama bu menü bile bana kilo aldıroyor pko lu yum :(

akşam menüm
türlü bir porsiyon
3 kaşık pilav
iki kase yoğurt
bir dilim beyaz ekmek

Cidden mi çok zor canım kesin bir tedavisi yok mu ?

akşam menüm
türlü bir porsiyon
3 kaşık pilav
iki kase yoğurt
bir dilim beyaz ekmek

Üzüldüm canım kesin bir tedavisi yok mu ?

Dünki menümün devamı gelmedi nöbetteydim ve elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım...

Üzüldüm canım kesin bir tedavisi yok mu ?

tedavisi yok canım kilo verirsem sorun hallolacak tek tedavisi bu.adet göremiorum ve buda bende kilo yapıyor.kilo vererek sorun çözülcek inş.
doğm kntrl ilaçları kullanmak gerekio eğer zayıflamazsam başkada bi tedavisi yok.o yüzden bnm zayıflamam lazımmm.kilom çok değil 64 civarındayım ama 58 e inmem lazım bunu alladım :(

bugün kü sabah menüm

bir avuç yarısı kadar karışık kuruyemiş

yarım kase tarçınlı yoğurt

haşlanmış yumurta

üç tane zeytin
yarım kib.kutusu büyüklüğünde peynir

iki dilim domates iki dilim salatalık
şekersiz çay
1.buçuk dilim de beyaz ekmek
kepekli ekmeği almaya gidemedim bu yüzden beya zyiyorum :(

dün sabah 2 dilim kepek ekmeği 20 gr peynir zeytin haşlanmış yumurta domates salatalık yedim.ne çok şey yemişim :17:
arada 1 porsiyon yoğurt yedim.akşamda çorba yoğurt 2 küçük but ve salata yedim.gece de 1 bardak süt :42:
bugün sabahta 2 dilim kepek ekmeği peynir domates salatalık zeytin yedim.arada 1 porsiyon yoğurt ve elma.bu arada arada yeşil çay içiyorum :46:

dün sabah 2 dilim kepek ekmeği 20 gr peynir zeytin haşlanmış yumurta domates salatalık yedim.ne çok şey yemişim :17:
arada 1 porsiyon yoğurt yedim.akşamda çorba yoğurt 2 küçük but ve salata yedim.gece de 1 bardak süt :42:
bugün sabahta 2 dilim kepek ekmeği peynir domates salatalık zeytin yedim.arada 1 porsiyon yoğurt ve elma.bu arada arada yeşil çay içiyorum :46:

Canım yarın bildirim günü unutma...:34::34:

menüm
sabah:2 dılım tam buğday ekmek,1 tatlı k bal,kk peynır
salatalk
ara:1 paket etı form
öğle.5 yk bulgur pılavı ve salata
ara:3 hurma,2havuç

akşam:yesıl fasulye6 yk,salata,3 yk yoğurt
ara:5 yrnıdunya
kızlar yürüme bandım ve kondısyon bısıkletımı servisten gelıp kurdular bugun sporda yapabıldım
15 dak bısıklet cevırdım 3o dak yuruyus

menüm
sabah:2 dılım tam buğday ekmek,1 tatlı k bal,kk peynır
salatalk
ara:1 paket etı form
öğle.5 yk bulgur pılavı ve salata
ara:3 hurma,2havuç

akşam:yesıl fasulye6 yk,salata,3 yk yoğurt
ara:5 yrnıdunya
kızlar yürüme bandım ve kondısyon bısıkletımı servisten gelıp kurdular bugun sporda yapabıldım
15 dak bısıklet cevırdım 3o dak yuruyus

Yürüme bandında geldiyse artık hedefini 53 yapalım ;) hayırlı olsun :)

Back
X