Diyetimi burdan takip edeyim

xxlsw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
123
-65
48
Dogum yapali 14 ay oldu fakat dogum sonrasi kilom 65 iken suan hala 64 kiloyum. Bugunden itibaren gun gun aksam ekeleyecegim yediklerimi hem sizede fikir olur. Hemde kendimi kontrol etmis olurum yoksa esime yapiyor diyip hamur işi kaçamağı yapma dusuncem olur 😅 Basliyorummmm🧿😅
Kilo:63.9
Hedef: 58
Boy:161

Son düzenleme:
Ama hala lohusasınız siz bence diyet için 6 ay bekleyin zaten emzirdikçe zayıflıycaksınız

Merhaba bende doğum yapalı 10 ay oldu ve emziriyorum beraber zayiflamayi çok isterim

Sezeryanla doğum yaptım boy 1.58 kilo 59 belki size çok gelmeyebilir ama o kadar kötü bir göbeğim varki görenler asla kiloma inanmiyo psikolojim bozulmuş durumda ya ,:(

Merhaba bende doğum yapalı 10 ay oldu ve emziriyorum beraber zayiflamayi çok isterim
Çok mutlu olurum birbirimizi motive ederiz valla buraya hergun uyumadan gün içinde yediklerimizi yazalim. Bence hepimiz nasil mutlu olacaksak oyle olmaliyiz. 🤗🥰🤸🏻‍♀️

Çok mutlu olurum birbirimizi motive ederiz valla buraya hergun uyumadan gün içinde yediklerimizi yazalim. Bence hepimiz nasil mutlu olacaksak oyle olmaliyiz. 🤗🥰🤸🏻‍♀️
Süper olur 3 yıl önce 4 ayda 15 kilo verdim ama gel gör ki şuan yapamıyorum hergun diyete girip akşamsi birakiyorum açlığa dayanamiyorum ve çok kötü psikolojimi etkiliyor bu durum

06.07.2021
Uyanınca: 1 bardak su
Sabah : yarim kase az yağlı sütle kuru kayısılı yulaf
Öğle :az yağlı bol biberli sahanda yumurta ve 1 bardak cay(onu yapmaya sadece fırsat buldum;)
Aksam :4 kaşık ciger sote + 4 kaşık bulgur pilavı
Gün içinde 8 bardak su
Uyumadan önce 4 kaşık yoğurt+yarim limon suyu ve 1yemek kaşık pulbiberi

Bebişlerle biraz zor oluyor ama yavas yavas duzene koyacağız menüleri😅yola devam🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️

Doğum yapalı 5 ay olacak 22 kilo verdim 56 kilodan 84 kilo ya çıkmıştım doğumda🤗
Tebrik ederim valla super rakamlar darısı benim 7 kiloma 👏👏 fakat kilo vermeniz icin 5 ay çok erken degilmi. Yani vucudun o kadar hızlı degisimi kaldirasi sorun olur degerlerinize dikkat edin

Ya aslında bı ara uzun bir süre durdu kilo vermem sonra aniden düşmeye başladı biraz çabuk verdim haklısınız

Bugün yine diyete girmistim ama gel gorki yine husraaann 🤦
Diyet diye düşünmeden yapalım bence adı diyet olunca bende bir boga burcu olarak vazgeçmek geliyor. Yarin icin yavastan yemeklerden kismalara başlayın ve akşamına buraya yazin sizi bekliyorum bakin💃🤗

Ya aslında bı ara uzun bir süre durdu kilo vermem sonra aniden düşmeye başladı biraz çabuk verdim haklısınız
Hepimizin bunyesi farklı farkli calisiyor. İyi yapmışsiniz kilolarinizi atarak 👏👏 bende evde oldugum ve pandemi donemine rastladigim icin dogumda cok almadigim kilodan hic veremedim resmen.

14 aylik oldu bebis yani lohusalik geçti. emziriyorum ama yediklerimi tolere etmiyor l😅 ucretsiz izinde hamarat bir ev hanimi olma cabasi geldi nedense ☺️☺️🤦🏻‍♀️
Yaaa 14 gün oldu olarak okumuşum. Çok afedersiniz 🙈o zaman başlayın hemen diyeteee🥰😂

Bende şaşırdım lohusalik 20 aymi diye😅 geciktim bile bu kilolar artarak gidecek yoksa
Aynen böyle olurmu hiç 14 ay olmuş dile kolay. Acil diyete girin acilll. Bende hamileyken 45 kilo aldım 7 aylık doğum yaptıöim 10 aylıktı bebeğim 50 kilo verdim ama çok emzirdim 20 ay emdi sonra ek gıdaya geçti. Sanırım emzirmek çok zayıflatıyo. Şu an 4.5 yaşunda ve ben tekra bi 5 kilo aldım pandemide etken tabii

Diyet diye düşünmeden yapalım bence adı diyet olunca bende bir boga burcu olarak vazgeçmek geliyor. Yarin icin yavastan yemeklerden kismalara başlayın ve akşamına buraya yazin sizi bekliyorum bakin💃🤗
Aa bende Boga burcuyum ortak yonlerimiz fazla bakalim inşallah beraber zayıflariz

Back
X