• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

Evet sağlıklı değil dediğiniz gibi, hele birde yapım aşaması ile ilgili söylenenler falan. Ama işte insanın bazen gözü görmüyor, göz ardı ediyor.
havalar soğudu artık daha az içeriz hatta ödülümüz olsun o bizim o hafta güzel kilo verdiysek hafta sonu 1 bardak kaçamak olsun:oops::oops::oops:
millet pizza baklava ödülü verir kendine bize bak dandirik bi kolaya bağımlıyız:KK48::KK48:

havalar soğudu artık daha az içeriz hatta ödülümüz olsun o bizim o hafta güzel kilo verdiysek hafta sonu 1 bardak kaçamak olsun:oops::oops::oops:
millet pizza baklava ödülü verir kendine bize bak dandirik bi kolaya bağımlıyız:KK48::KK48:

Hehe. Tamam öyle yapalım, ödülümüz olsun =)

Ah ah evde olsaydım ne güzel planlarıma uyardı ama eve gitmeme daha cook var. 23 ekim de evde olacağım o zamana kadar da 88 olmak istiyorum....
inanmayacksıniz ama su anki yatağa yatış kilom 92.8 yaaaa
bakalım sabah kaç çıkacağım.....
ay bu ben olamam yaaaa

Ah ah evde olsaydım ne güzel planlarıma uyardı ama eve gitmeme daha cook var. 23 ekim de evde olacağım o zamana kadar da 88 olmak istiyorum....
inanmayacksıniz ama su anki yatağa yatış kilom 92.8 yaaaa
bakalım sabah kaç çıkacağım.....
ay bu ben olamam yaaaa
kilo vermek için varız burda olcaksın inşş istediğin kiloda pes etmek yok:KK49::KK49:

yalnız değilmişim ben de varım boy 170 kilo 74 hedef:61 inşallah. bugün special k aldım. onu da deniycem...

Selam benimde diyetimin 7.ayi 78 le basladim suan 62 kiloyum hedefim 55 boyum 1.63

Kızlar Günaydın
Günaydın bejafit :)
Sende sık giriyorsun hoşuma gidiyor arkadaşım ....
Bu sabah çok mutluyum sonunda 67.700
çıktım. .. Ekim 24 te 65 olursamttadından yenmez artk :)

Kızlar Günaydın
Sende sık giriyorsun hoşuma gidiyor arkadaşım ....

Günaydın =)
Tebrik ederim, sevindim adınıza.
Çok acil veya yoğun bir durumum olmadıkça buralardayım ;-) Cepten de giriyorum o yüzden genellikle çevrimiçiyim =)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK68:
zordeğil tebrik ederim ben hergün tartılmıyorum cumaları tartılcam göbeğimin indiğini hissediyorum:KK49::KK49:

Benim 1 hafta oldu tam 91.0 dan 89.9 a düştüm.... giden 1.100 gram çok mutluyum. darısı diğer haftaya inşallah....

zordegilpost: 37215521 .!.:
Kızlar Günaydın
Sendmiriyorsun hoşuma gidiyor arkadaşım ....
Ekim 24 senin icin onemli olsa gerek benim icin de 23 ekim onemli canim insallah evime dönüs tarihim vee ben dogumdan sonra aldiklarimi vermek istiyorum yani 84

Canm annemin doğum günü ama öylesine hedef koydum o günü başka bi anlamı yok. .. :)

Sabah kahvaltım. .. bir adet Sucuklu tost
bir kibrit kutusu peynir
bir bardak vişne suyu
öğlen kahve
Ve az önce 1 elma
şimdilik bu kadar

Back
X