- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
İnsülin direncin yüksek değil bu değerle ilaç vermezler kilo verdikçe insülin direnci de düşer. Tiroit antikorlarlarınıza baktırdınız mı? Önceki konunuzda da söylemiştimKan tahlili yaptırmistim sağlık ocağında insulin direnci en çok 2,5 olmalıyken benim 3,57 çıkmış. Glukoz da 100 olmalıyken benim 102 çıkmış . Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım boy 176 kilo 90 . Hiç böyle olmamıştım. Neyse yeni başladım diyet ve spora tekrardan . Sağlık ocağındaki doktor başka bir sağlık ocağındaki diyeyisyeni önerdi . Neyse gittim doktor hiçbirşey sormadan başladı bu kiloya hiç çıkmamalıydın., yatkınlık var belli sen 80 e çok zor inersin 75 olursan Allah a şükret. 65 asla olamazsın . Incecik olmalıydın filan deyip haftaya yediklerini yaz getir diye boy kilo ölçüp yolladi . Ben hayatımda hiç 90 olmamışım 75 lerdeydim gelmiş bana 75 olursan şükret kilo veremezsin sen dedi . Birdaha gitmem. Bu Ne biçim doktor ya böyle şey olur mu saçmalık .
Iyi bir diyetisyen e ihtiyacim var bu insulin direnciyle nasıl kilo vereceğim ben . Yürüyüş yapıyorum bacaklarim kaval kemiklerim çok ağrıyor yinede gidiyorum . Doktor a aşırı sınır oldum
Evet hepsi normalİnsülin direncin yüksek değil bu değerle ilaç vermezler kilo verdikçe insülin direnci de düşer. Tiroit antikorlarlarınıza baktırdınız mı? Önceki konunuzda da söylemiştim
Eee sağlık ocağı doktoru imiş. Büyük ihtimalle çok giden vardır. Ben de gittim bir kere böyle şeyler demedi ama hazır listeyi elime verdi gönderdiDoktora bak sen doktora.. Hastaya doymuş belli ..
Şikâyet ettim zaten .nerede hangi doktormuş bu
bir doktorun bunları söylemesi pek olası gelmedi bana
Kilonuz icin insülin direnciniz normal, yani bu kiloda zaten daha düşük olmasi beklenmezdi.
Maddi durumunuz yeterliyse elinizdeki degerlerle baska bir diyetisyene gidin, eş zamanlı olarak spor da yapin, bu sekilde verilmeyecek bir fazlaniz yok.
Dr bozuntuları insan müsveddeleri...
Bir devlet hastanesine gidip insülin direnci olduğunu söyleyip yardım alabilirsin. Mükemmel dr larımız var allah onlardan razı olsun ilimlerini artırsın.
umarım bu sözünüz konudaki doktoradır, çoğul konuşmuşsunuz ama neyse.
konu sahibi ben hiç zayıflamak için gitmedim ama beslenme düzeni için gittiğim diyetisyenler hep özeldeydi, hastane de değil bildiğiniz kendi ofisinde çalışanları daha iyi buluyorum. maddi imkanınız varsa değerlendirin derim. hatta uzaktan diyet programı uygulayanlar bile var çok başarılılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?