- 9 Aralık 2009
- 17.208
- 54.942
- 1.123
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sanabilir ben sanmıyorum ama gittim farklı farklı diyetisyenlere. Dedim ki sağlık ocağında calisanlari var. Bana denk gelen aynı anlattığım gibiydi. Ben de kendi meslek dallarının ismiyle hitap ettim en başta zaten.Ne yazik ki bir cok insan diyetisyenide psikologuda doktor zannediyor bu nedenle kendi mesleklerinin ismiyle hitap edin hepsi bilimin farkli ve cok guzel dallari
Bu ilacı hasta olmayan sırf zayıflamak için kullanan çok insan var ki konu sahibinin insülini çok yüksek değil dr yazmamış işte sanki ilaç içmek çok güzel bi yeri yapaeken bi yeri bozuyorHanımlar,
ilaç ismi vererek önerilerde bulunmayınız, bazı ilaçlar reçetesiz satıldığından maalesef doktor tavsiyesi olmadan da alınabiliyor, hele de söz konusu kiloysa insanlar yan etkileri olur mu diye düşünmeden bu ilaçları kullanabiliyor, oysa çok basit bir ilacın dahi yan etkileri vardır, insülin direnci, diyabet için kullanılan ilaçlar gerekliyse zaten hekim yazar, yazmadıysa lütfen yönlendirme yapmayalım, ki zaten ilaç ismi vererek tavsiye de bulunmak yasaktır.
Valla ben hastanede bir diyetisyen yerine eğer durumu müsaitse muayenehanesi olan bir diyetisyene gitmesini öneririm .birebir tecrübe ettim ,hastanedekiler çok kötü oluyorKardeşim de gidiyor 7 aydır onda da insülin direnci çıktı.Şeker hastalığı zaten bizim ailede var.Diğer doktoruyla beraber düşürmek için diyetisyen önerildi.Tüm metabolizması bozulmuştu.Adet dahi olamıyordu.Nasıl bi yaklaşım bu böyle.Olabilir insanlar zamanla kilo alabilirler.Biz babamızı kaybettik ben çok kilo verdim o aldı.Geçen başka bir arkadaş özel hastaneye gitmiş diyet çok masraflı bişey yapmayacaksan beni yorma demiş.Bütün sinirlerim bozuldu ben özellikle onun için gittim diyor.Verdiklerini uygulamadığın zaman söylense anlarımda baştan bu demoralize etmek nedir ya.
son cümlelerinize çok güldüm. Buradan ben de başkana sesleniyorum görün bu yorumu :))Dr bozuntuları insan müsveddeleri...
Dr diye istediğini söyleme hakkı var sanan ama gerekli bilgiyi vermekten görevini yapmaktan aciz olan tür bunlar.
4 gözümle tükenmelerini bekliyorum.
En hassas olduğum konu o yüzden duramadım.
Dr un görevi gelmişi geçmişi karıştırmak yargılamak falan mı?
Hiç dr görmesek...
Bir devlet hastanesine gidip insülin direnci olduğunu söyleyip yardım alabilirsin. Mükemmel dr larımız var allah onlardan razı olsun ilimlerini artırsın.
Dr gitmek şart değil biraz araştırıp bunun ne olduğunu nasıl olduğunu öğrenirsen ve herşeyi yapmaya hazırım dersen tek başına da aşabilirsin.
Bunu yapan çok insan var.
Bunun için sana yardımcı olacak kuruş para almayan candan gönülden insanlar var KK da.
Diyet gruplarını, diyet günlüklerini, zayıflama yarışmalarını mutlaka incele.
Bana da rastlarsın gelirsen :)
KK nın reklamını kendi üyesine yaptım başgan bunu görür inşallah :)) işim hep ahret hep
Kardeşim Toplum Sağlığı Merkezine gitti.İyi birine denk gelmiş sanırım.Bayağı ilgili.Hatta kadın tüm ilçeyi eritti diyebilirim :)Valla ben hastanede bir diyetisyen yerine eğer durumu müsaitse muayenehanesi olan bir diyetisyene gitmesini öneririm .birebir tecrübe ettim ,hastanedekiler çok kötü oluyor
O zaman şanslıymış diyebilirim :)Kardeşim Toplum Sağlığı Merkezine gitti.İyi birine denk gelmiş sanırım.Bayağı ilgili.Hatta kadın tüm ilçeyi eritti diyebilirim :)
Dr bozuntuları insan müsveddeleri...
Dr diye istediğini söyleme hakkı var sanan ama gerekli bilgiyi vermekten görevini yapmaktan aciz olan tür bunlar.
4 gözümle tükenmelerini bekliyorum.
En hassas olduğum konu o yüzden duramadım.
Dr un görevi gelmişi geçmişi karıştırmak yargılamak falan mı?
Hiç dr görmesek...
Bir devlet hastanesine gidip insülin direnci olduğunu söyleyip yardım alabilirsin. Mükemmel dr larımız var allah onlardan razı olsun ilimlerini artırsın.
Dr gitmek şart değil biraz araştırıp bunun ne olduğunu nasıl olduğunu öğrenirsen ve herşeyi yapmaya hazırım dersen tek başına da aşabilirsin.
Bunu yapan çok insan var.
Bunun için sana yardımcı olacak kuruş para almayan candan gönülden insanlar var KK da.
Diyet gruplarını, diyet günlüklerini, zayıflama yarışmalarını mutlaka incele.
Bana da rastlarsın gelirsen :)
KK nın reklamını kendi üyesine yaptım başgan bunu görür inşallah :)) işim hep ahret hep
Düşüncelerime tercüman olmuşsun.
Dr bozuntusu gibi bikaç kişiden sonra gerçekten beni dinleyen gözümün içine bakan bir doktora denk geldim geçenlerde.Yaşı da var Allahım daha çok yaşasın böyle insanlara ihtiyacımız var dedim .
Allah insana kıymet veren insanların sayısını artırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?