- 18 Ocak 2018
- 3.146
- 8.787
- 158
- 33
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
İnsilün direnci için ilaç verebilir doktorlarKan tahlili yaptırmistim sağlık ocağında insulin direnci en çok 2,5 olmalıyken benim 3,57 çıkmış. Glukoz da 100 olmalıyken benim 102 çıkmış . Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım boy 176 kilo 90 . Hiç böyle olmamıştım. Neyse yeni başladım diyet ve spora tekrardan . Sağlık ocağındaki doktor başka bir sağlık ocağındaki diyeyisyeni önerdi . Neyse gittim doktor hiçbirşey sormadan başladı bu kiloya hiç çıkmamalıydın., yatkınlık var belli sen 80 e çok zor inersin 75 olursan Allah a şükret. 65 asla olamazsın . Incecik olmalıydın filan deyip haftaya yediklerini yaz getir diye boy kilo ölçüp yolladi . Ben hayatımda hiç 90 olmamışım 75 lerdeydim gelmiş bana 75 olursan şükret kilo veremezsin sen dedi . Birdaha gitmem. Bu Ne biçim doktor ya böyle şey olur mu saçmalık .
Iyi bir diyetisyen e ihtiyacim var bu insulin direnciyle nasıl kilo vereceğim ben . Yürüyüş yapıyorum bacaklarim kaval kemiklerim çok ağrıyor yinede gidiyorum . Doktor a aşırı sınır oldum
Bugün 400 kalori almışım biraz aşırı az olmuş ama 1500 altı almaya calisicam hep bu kadar az olmayacak tabi zararlı biliyorum . 5 km de yürüyüş yaptım hergün böyle yaparsam inanıyorum başarırım . Şekeri ve ekmeği tamamen kestim. Vücuduma bugün asla girmediler ve girmeyecekler
Siz belli ki sık sık alıp veriyorsunuz..Kan tahlili yaptırmistim sağlık ocağında insulin direnci en çok 2,5 olmalıyken benim 3,57 çıkmış. Glukoz da 100 olmalıyken benim 102 çıkmış . Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım boy 176 kilo 90 . Hiç böyle olmamıştım. Neyse yeni başladım diyet ve spora tekrardan . Sağlık ocağındaki doktor başka bir sağlık ocağındaki diyeyisyeni önerdi . Neyse gittim doktor hiçbirşey sormadan başladı bu kiloya hiç çıkmamalıydın., yatkınlık var belli sen 80 e çok zor inersin 75 olursan Allah a şükret. 65 asla olamazsın . Incecik olmalıydın filan deyip haftaya yediklerini yaz getir diye boy kilo ölçüp yolladi . Ben hayatımda hiç 90 olmamışım 75 lerdeydim gelmiş bana 75 olursan şükret kilo veremezsin sen dedi . Birdaha gitmem. Bu Ne biçim doktor ya böyle şey olur mu saçmalık .
Iyi bir diyetisyen e ihtiyacim var bu insulin direnciyle nasıl kilo vereceğim ben . Yürüyüş yapıyorum bacaklarim kaval kemiklerim çok ağrıyor yinede gidiyorum . Doktor a aşırı sınır oldum
aayyy o doktora iki tokat atıp çıkardımKan tahlili yaptırmistim sağlık ocağında insulin direnci en çok 2,5 olmalıyken benim 3,57 çıkmış. Glukoz da 100 olmalıyken benim 102 çıkmış . Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım boy 176 kilo 90 . Hiç böyle olmamıştım. Neyse yeni başladım diyet ve spora tekrardan . Sağlık ocağındaki doktor başka bir sağlık ocağındaki diyeyisyeni önerdi . Neyse gittim doktor hiçbirşey sormadan başladı bu kiloya hiç çıkmamalıydın., yatkınlık var belli sen 80 e çok zor inersin 75 olursan Allah a şükret. 65 asla olamazsın . Incecik olmalıydın filan deyip haftaya yediklerini yaz getir diye boy kilo ölçüp yolladi . Ben hayatımda hiç 90 olmamışım 75 lerdeydim gelmiş bana 75 olursan şükret kilo veremezsin sen dedi . Birdaha gitmem. Bu Ne biçim doktor ya böyle şey olur mu saçmalık .
Şikayet edin ,ne biçim doktor o öyle .Kan tahlili yaptırmistim sağlık ocağında insulin direnci en çok 2,5 olmalıyken benim 3,57 çıkmış. Glukoz da 100 olmalıyken benim 102 çıkmış . Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım boy 176 kilo 90 . Hiç böyle olmamıştım. Neyse yeni başladım diyet ve spora tekrardan . Sağlık ocağındaki doktor başka bir sağlık ocağındaki diyeyisyeni önerdi . Neyse gittim doktor hiçbirşey sormadan başladı bu kiloya hiç çıkmamalıydın., yatkınlık var belli sen 80 e çok zor inersin 75 olursan Allah a şükret. 65 asla olamazsın . Incecik olmalıydın filan deyip haftaya yediklerini yaz getir diye boy kilo ölçüp yolladi . Ben hayatımda hiç 90 olmamışım 75 lerdeydim gelmiş bana 75 olursan şükret kilo veremezsin sen dedi . Birdaha gitmem. Bu Ne biçim doktor ya böyle şey olur mu saçmalık .
Bugün 400 kalori almışım biraz aşırı az olmuş ama 1500 altı almaya calisicam hep bu kadar az olmayacak tabi zararlı biliyorum . 5 km de yürüyüş yaptım hergün böyle yaparsam inanıyorum başarırım . Şekeri ve ekmeği tamamen kestim. Vücuduma bugün asla girmediler ve girmeyecekler
xxx yazmadı mı doktor?Kan tahlili yaptırmistim sağlık ocağında insulin direnci en çok 2,5 olmalıyken benim 3,57 çıkmış. Glukoz da 100 olmalıyken benim 102 çıkmış . Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım boy 176 kilo 90 . Hiç böyle olmamıştım. Neyse yeni başladım diyet ve spora tekrardan . Sağlık ocağındaki doktor başka bir sağlık ocağındaki diyeyisyeni önerdi . Neyse gittim doktor hiçbirşey sormadan başladı bu kiloya hiç çıkmamalıydın., yatkınlık var belli sen 80 e çok zor inersin 75 olursan Allah a şükret. 65 asla olamazsın . Incecik olmalıydın filan deyip haftaya yediklerini yaz getir diye boy kilo ölçüp yolladi . Ben hayatımda hiç 90 olmamışım 75 lerdeydim gelmiş bana 75 olursan şükret kilo veremezsin sen dedi . Birdaha gitmem. Bu Ne biçim doktor ya böyle şey olur mu saçmalık .
Yazmadılar 3,5 azmış değer olarak direnç spor diyet dedi de endokrinoloji çok dolu randevu alamıyorumGlifor yazmadı mı doktor?
Bende tip2 diyabetim 4.5 larda hemde.
Başka diyetisyene gidin ve diete harfiyen uyun sporuda asl ihmal etmeyin. Doktor ilaç vermeli yoksa kalıcı şeker tip1 diyabete döner.
Doktorla diyetisyen farkli seylerdir. Evet size yapilan terbiyesizlik ben bir tip fakultesi ogrencisi olarak diyetisyene gittim sizin kilonuzdan 15 kilo fazlayla ve 10 cm kisa bir sekilde. Diyetisyenim bana bu tarz seyler soylemedi hatta cok Kibar davrandi. Her yerde isini iyi yapan ve cok kötü yapan insanlar var ne yazik ki. Gecmis olsun kisa zaman da toparlarsiniz insallah. Ama diger hanimlara soyluyorum lutfen isini iyi yapmayan bir kisi icin komple bir meslek grubuna insan musveddeleri demeyin! Kilo vermek icin mutlaka bir baska fiyetisyenle gorusurun kulaktan dolma bilgilerle olmaz. Her insanin metabolizma hizi ve beslenme sekli farklidir mutlaka bir uzmanla görüsunKan tahlili yaptırmistim sağlık ocağında insulin direnci en çok 2,5 olmalıyken benim 3,57 çıkmış. Glukoz da 100 olmalıyken benim 102 çıkmış . Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım boy 176 kilo 90 . Hiç böyle olmamıştım. Neyse yeni başladım diyet ve spora tekrardan . Sağlık ocağındaki doktor başka bir sağlık ocağındaki diyeyisyeni önerdi . Neyse gittim doktor hiçbirşey sormadan başladı bu kiloya hiç çıkmamalıydın., yatkınlık var belli sen 80 e çok zor inersin 75 olursan Allah a şükret. 65 asla olamazsın . Incecik olmalıydın filan deyip haftaya yediklerini yaz getir diye boy kilo ölçüp yolladi . Ben hayatımda hiç 90 olmamışım 75 lerdeydim gelmiş bana 75 olursan şükret kilo veremezsin sen dedi . Birdaha gitmem. Bu Ne biçim doktor ya böyle şey olur mu saçmalık .
Özele gidin çünkü devlet bu konuda çok duyarlı değil kolay ilaç vermezler. İlaç olmadanda zor düşüyor bilginiz olsun.Yazmadılar 3,5 azmış değer olarak direnç spor diyet dedi de endokrinoloji çok dolu randevu alamıyorum
Diyetisyen doktor degil ikisi farkli seylerEee sağlık ocağı doktoru imiş. Büyük ihtimalle çok giden vardır. Ben de gittim bir kere böyle şeyler demedi ama hazır listeyi elime verdi gönderdi
3,5 için ilaç içmesin zaten yüksek değilÖzele gidin çünkü devlet bu konuda çok duyarlı değil kolay ilaç vermezler. İlaç olmadanda zor düşüyor bilginiz olsun.
Farklı şeyler olduğunu biliyorum. Zaten bazı yerlerde doktorun ayrı oluyor. Diyetisyen ayrı. Hatta psikolog da oluyor. Mahallenin büyüklüğüne göre. Ben bir yerde gördüm sadece. Doktoruna gidiyorsun o da seni sağlık ocağının diyetisyenine yönlendiriyor. Doktor değil yaniDiyetisyen doktor degil ikisi farkli seyler
Bünyeden bünyeye fakr var demekki ben yapamadım ilaçsız. Düşüremedim. Şimdi kilo verebiliyorum ve yemeyi kestim.3,5 için ilaç içmesin zaten yüksek değilbenim değerim 7 kusurlardaydı hep ilac veriyorlardı ama içemiyordum o ilacı içebilene aşk olsun sonunda mide kücültme oldum konus sahibi düzgün yersen az da spor yaparsan 1 aya o direnç düşer bile
Ne yazik ki bir cok insan diyetisyenide psikologuda doktor zannediyor bu nedenle kendi mesleklerinin ismiyle hitap edin hepsi bilimin farkli ve cok guzel dallariFarklı şeyler olduğunu biliyorum. Zaten bazı yerlerde doktorun ayrı oluyor. Diyetisyen ayrı. Hatta psikolog da oluyor. Mahallenin büyüklüğüne göre. Ben bir yerde gördüm sadece. Doktoruna gidiyorsun o da seni sağlık ocağının diyetisyenine yönlendiriyor. Doktor değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?