Diyetisyen bozuntusu ...

İnsilün direnci için ilaç verebilir doktorlar

400 kalori mi?
Bunu neye dayanarak yapıyosun arkadaşım sağlığınla oynuyosun.
90 kilolarda biri 400 kalori alır mı günlük?
Olsa olsa 1 öğün yemek kalorisi o.

Vucudun kalori yakma hızı ne kadarsa o kadar kalori alman lazım.
Bunu ölçtürebilirsin hastanede yada diyetisyenlerin kliniklerinde.

Kafana çok takmışsın çok iyi anlıyorum ama boyun uzun bi çok kişiye göre insülininde düşecek seviyede.

Siz belli ki sık sık alıp veriyorsunuz..
Tüp mide fikrine nasıl bakıyorsunuz?

aayyy o doktora iki tokat atıp çıkardım
terbiyesiz ya insanların neden kilo aldığı seni ne alakadar eder senin onlara yardımcı olman gerek

Doktorlara karşı neden böyle nefret var bazı insanlarda anlamıyorum, olumsuz konuşan diyetisyen, hakaret edilen doktor...
Diyetisyen bence sizi gaza getirmek için böyle bir yol izlemiş gibi geldi bana.

Şikayet edin ,ne biçim doktor o öyle .
Tam aksine onun seni motive etmesi gerekir .Dedikleri kabul edilebilir değil .
İstanbul’da olsaydınız size öneride bulunurdum ama izmirdeymişsiniz.

40 yaşımda 5.9 insülin direnci ve 113 şekerle 4 ayda 14 kilo verdim, hafif yürüyüş ve 1250 kalori ile. Önce sorunun insülin direncinde olmadığını, protein ağırlıklı ve dengeli beslenmeniz gerektiğini idrak edin gerisi sonra gelir.

özele ya da hastaneye gidin. annemde doğumdan sonra kilo almıştı bacaklarından yürüyemiyordu ama azmetti ve 85den 58e düşmüştü. ne kadar ağrınız olursa olsun asla yürümekten vazgeçmeyin hızlı adımlarla artırın günden güne. annemin oturup ağladığını bilirim vazgeçmeyin lütfen.

xxx yazmadı mı doktor?
Bende tip2 diyabetim 4.5 larda hemde.
Başka diyetisyene gidin ve diete harfiyen uyun sporuda asl ihmal etmeyin. Doktor ilaç vermeli yoksa kalıcı şeker tip1 diyabete döner.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dr 'u bir psikoloğa yönlendirin. Zaten kilom olduğu için buradayım farkındayım birlikte ağlamaya gelmedim yanınıza. Olamazsam sizinde burda oturmanızın bir alemi yok madem zayıflatsmıyorsunuz böyle bir meslek dalı olmamalı demek ki haksız kazanç saglıyorsunuz der kalkardım

Glifor yazmadı mı doktor?
Bende tip2 diyabetim 4.5 larda hemde.
Başka diyetisyene gidin ve diete harfiyen uyun sporuda asl ihmal etmeyin. Doktor ilaç vermeli yoksa kalıcı şeker tip1 diyabete döner.
Yazmadılar 3,5 azmış değer olarak direnç spor diyet dedi de endokrinoloji çok dolu randevu alamıyorum

Doktorla diyetisyen farkli seylerdir. Evet size yapilan terbiyesizlik ben bir tip fakultesi ogrencisi olarak diyetisyene gittim sizin kilonuzdan 15 kilo fazlayla ve 10 cm kisa bir sekilde. Diyetisyenim bana bu tarz seyler soylemedi hatta cok Kibar davrandi. Her yerde isini iyi yapan ve cok kötü yapan insanlar var ne yazik ki. Gecmis olsun kisa zaman da toparlarsiniz insallah. Ama diger hanimlara soyluyorum lutfen isini iyi yapmayan bir kisi icin komple bir meslek grubuna insan musveddeleri demeyin! Kilo vermek icin mutlaka bir baska fiyetisyenle gorusurun kulaktan dolma bilgilerle olmaz. Her insanin metabolizma hizi ve beslenme sekli farklidir mutlaka bir uzmanla görüsun

Özele gidin çünkü devlet bu konuda çok duyarlı değil kolay ilaç vermezler. İlaç olmadanda zor düşüyor bilginiz olsun.
3,5 için ilaç içmesin zaten yüksek değil benim değerim 7 kusurlardaydı hep ilac veriyorlardı ama içemiyordum o ilacı içebilene aşk olsun sonunda mide kücültme oldum konus sahibi düzgün yersen az da spor yaparsan 1 aya o direnç düşer bile

Diyetisyen doktor degil ikisi farkli seyler
Farklı şeyler olduğunu biliyorum. Zaten bazı yerlerde doktorun ayrı oluyor. Diyetisyen ayrı. Hatta psikolog da oluyor. Mahallenin büyüklüğüne göre. Ben bir yerde gördüm sadece. Doktoruna gidiyorsun o da seni sağlık ocağının diyetisyenine yönlendiriyor. Doktor değil yani

Bünyeden bünyeye fakr var demekki ben yapamadım ilaçsız. Düşüremedim. Şimdi kilo verebiliyorum ve yemeyi kestim.

Ne yazik ki bir cok insan diyetisyenide psikologuda doktor zannediyor bu nedenle kendi mesleklerinin ismiyle hitap edin hepsi bilimin farkli ve cok guzel dallari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…