- 9 Kasım 2015
- 6.187
- 11.120
- 248
- Konu Sahibi BettyRuble
Tablonuzu nasıl hazırladınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Table kodunu kullandım. Forumda bir yerde vardı tablo oluşturma diye aratabilirsiniz.Tablonuzu nasıl hazırladınız?
Table kodunu kullandım. Forumda bir yerde vardı tablo oluşturma diye aratabilirsiniz.
Tebrik ederim :) daim olsun inşallahHello günlüğüm!
64.1 kilo ile yoluma devam ediyorum.
Oh oh maşallah.
Bugünki menüm;
Sabah:
3 kaşık yukaf ezmesi
1 bardak süt
1 elma
1 yumurta
Ara:
6 çiğ badem
Öğlen:
1 kepçe mercimek çorba
1 tabak et sote
Salata
Ara:
4 gün kurusu kayısı
1 ayran
Akşam:
1 tabak kereviz yemeği
1 ayran
![]()
Teşekkürler inşallah inşallah :)Tebrik ederim :) daim olsun inşallah
Bende Cumartesi tartılcam:)Aynaya bakınca çok fark ediyor.Hiç kaçamak yapmadım bu hafta.Evde cardio yapıyorum Fitness blendır ın.Bazen leslie 3 mil yapıyorum.Dün hava güzeldi 10000 adım yaptım.Kendi çapımda yapmaya çalışıyorum birşeyler :)Teşekkürler inşallah inşallah :)
Sen napıyorsun nasıl gidiyor.
Harika. İyi gidiyorsun gördüğüm kadarıyla.Bende Cumartesi tartılcam:)Aynaya bakınca çok fark ediyor.Hiç kaçamak yapmadım bu hafta.Evde cardio yapıyorum Fitness blendır ın.Bazen leslie 3 mil yapıyorum.Dün hava güzeldi 10000 adım yaptım.Kendi çapımda yapmaya çalışıyorum birşeyler :)
Ben herhangi bir programa bakmadım aslında. Şu an bir grubumuz var istersen gel oraya. Son konuma bakabilirsin.30 day plank challenge yapıcam ama çok var sen hangisini yapmıştın
Tamam geliyorum :)Ben herhangi bir programa bakmadım aslında. Şu an bir grubumuz var istersen gel oraya. Son konuma bakabilirsin.
Merhaba nasılsınız konularınıza baktım ama bulamadım diyette son durumunuz Ne?Ben geçen ay 58 i görmüştüm ama tüp bebek tedavisi yaptırdım şu anda 62-63 kilo oldum.Tekrar başlayacağım yarın muhtemelen çoğu ödemdir diye düşünüyorumSelam kadınlar kulübü
Zayıflama gruplarının kuralları çok ağır geldiği için kendi özgür alanımda günlük tutmaya karar verdim. 2 hafta önce 68.5 ile başladım. Hedefim inşallah 1 Nisanda şaka gibi ama gerçek; 58 olmak.
Şöyle mis gibi tarihleri de girelim:
1. Ay:
Kilom 68.5 67.3 66.1 65.8 Hafta 1.Hafta 2.Hafta 3.Hafta 4.Hafta
2. Ay:
Kilom 65.3 64.1 .. .. Hafta 5.Hafta 6.Hafta 7Hafta 8.Hafta
3. Ay:
Kilom .. .. .. .. Hafta 9.Hafta 10.Hafta 11.Hafta 12.Hafta
Böyle yazınca çok güzel göründü ama bi motive oldum sanki
Haydi bakalım 58’e
Yarından itibaren yediklerim ve sporumla konuma devam edeceğim.
Eki Görüntüle 2227051
Yok veremedim ya benim vücut bu kiloyu seviyor üç dört kg versen bile hemen eski haline dönüyorMerhaba nasılsınız konularınıza baktım ama bulamadım diyette son durumunuz Ne?Ben geçen ay 58 i görmüştüm ama tüp bebek tedavisi yaptırdım şu anda 62-63 kilo oldum.Tekrar başlayacağım yarın muhtemelen çoğu ödemdir diye düşünüyorum
66’da sabitimYok veremedim ya benim vücut bu kiloyu seviyor üç dört kg versen bile hemen eski haline dönüyor
Diyet konusunda kaya gibi irade gerekiyor. Ben şu an 66 kiloyum, görüntümden memnunum diyebilirim. Başlıkta 58’i hedefliyordum ama ben 61 iken bile zayıf diye adlandırılan biriyim. O sebeple şükür halimden memnunum.Konunu sonuna kadar okudum canım sanırım pes etmişsin çok iyi gidiyormussun aslında birakmasaydn keskebende henüz ideal kiloma ulaşamadım
Anladım guzel o zmn kendini memnun hissettiğin kilo önemli tabiDiyet konusunda kaya gibi irade gerekiyor. Ben şu an 66 kiloyum, görüntümden memnunum diyebilirim. Başlıkta 58’i hedefliyordum ama ben 61 iken bile zayıf diye adlandırılan biriyim. O sebeple şükür halimden memnunum.
Ay o zaman Benim vücutta kiloyu sevdiği için hemen eski haline dönüyor :)Ya önemli olan kilo değil zaten mutlu Ve rahat hissetmek güzelde gözüküyormuşsun o kiloda sorun yok.Bende 55 diyordum hep ama 58 fazlasıyla yetti banaYok veremedim ya benim vücut bu kiloyu seviyor üç dört kg versen bile hemen eski haline dönüyor
Süper o zamanAy o zaman Benim vücutta kiloyu sevdiği için hemen eski haline dönüyor :)Ya önemli olan kilo değil zaten mutlu Ve rahat hissetmek güzelde gözüküyormuşsun o kiloda sorun yok.Bende 55 diyordum hep ama 58 fazlasıyla yetti bana