?komşu günlükten merhaba :)
günlüğün hayırlı olsun.
bende diyetisyen yardımıyla ilerlemeye çalışıyorum. tabi yolum uzun. 99lu rakamları henüz görebildim. iyi bir diyetisyen bulunca daha kolay oluyor devam etmek değil mi? :)
bu arada quark bende bugün markette gördüm. yogurt gibi bir şey mi anlayamadım onu? salı randevum var diyetisyene soracağım bakalım onaylayacak mı?
1 haftada 1,7 yağdan vermek mükemmel bi başarı maşallahEvet günlük; 1 haftada 1.7 kg yağdan vermişim.
Güncel kilom 65.2
Bu hafta detoks çorbam var akşamları. Bakalım haftaya sonuç ne olacak?
Kahvaltım standart. Öğle yemeğim 8yk ana yemek, salata ve yoğurt, 1 dilim ekmek.
Ara öğünlerim de sabah 10 fındık, 1 porsiyon meyve, yeşil çay. Öğleden sonra ise 7 adet kakaolu bisküvi ve 1 porsiyon meyve.
Haftaya 64' ü görmek dileğiyle
Teşekkür ederim komşum
Benim diyetisyen onayladı vallahi yemelere doyamadım. Yaban mersinli ve çileklisine bayıldım.
1 hafta boyunca yedim ara öğün olarak. Bu hafta vermedi tabii. Listem değişti yine
En güzeli diyetisyen eşliğinde bence. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha iyi görüyorsun. Üstelik vücudu şaşırtan listeler veriyorlar.
Eminim sağlıklı bir şekilde inceleceksin bu kış ve yazın çıtır bir hatun olacaksın
1 haftada 1,7 yağdan vermek mükemmel bi başarı maşallah
Listeler şaşırtıyor gerçekten farklı farklı hep :) ben sormayı unuttum diyetisyene yaabir dahakine not alayıöda unutmayayım. İnşallah yaza kadar güzel devam ederimde ince halim nasıl oluyormuş bir görürüm. Çok merak ediyorum nasıl görüneceğimi :)
yazdığın besinlerden kendi listeme eklemeyi düşünüyorum diyetisyen kontrolünde değilim ama 20 kilo verdim 5daha versem diyordum 10 a çıkardım haftalık menülerini takipte olacağım :)Çok teşekkürler, bir önceki hafta yağdan çok az verebilmiştim. Bu hafta çok iyi geldi listem
Şimdi de yağdan epey vereceğimi söylüyor pek tatlı diyetisyenim, umarım öyle olur
yazdığın besinlerden kendi listeme eklemeyi düşünüyorum diyetisyen kontrolünde değilim ama 20 kilo verdim 5daha versem diyordum 10 a çıkardım haftalık menülerini takipte olacağım :)
vicdan çorbası dedikleri şeye benziyor bu sanırım eminimki faydası olur sonucu bende merakla bekliyorumO halde bu haftaki akşam yemeğimi paylaşmak istiyorum.
Kahvaltı ve öğle yemeğim standart zaten. Ama çok güzel ödem attırıp yağ yaptıran detoks çorbam var.
Azıcık bağırsakları bozabilir dedi diyetisyenim, şimdilik tık yok ama inşallah sabaha pert olmam.
1 orta boy soğanı 1 yk zeytin yağı ile hafif çeviriyoruz. İçine 2 adet kabak küçük küçük doğruyoruz. Hemen bir iki çevirip 300 gram ıspanak ekliyoruz. Onu da şöyle bir döndürüp 1 çay bardağı suda biraz kaynatılmış ve suyu alınmış (gaz yapmasın diye) yeşil mercimek koyuyoruz. 1.5 lt su ilave ediyoruz. Tuzunu atıp kaynatıyoruz. Pişince de blenderdan geçiriyoruz. Ben tadını çok sevdim. Üzerine pul biber, karabiber ekleyip 1 dilim ekmek ve 4yk yoğurt ile yedim.
Bakalım gerçekten yağ yakacak mı?
İnşallah faydası olur. Yanında salata da yiyecektim unuttum bu aradavicdan çorbası dedikleri şeye benziyor bu sanırım eminimki faydası olur sonucu bende merakla bekliyorum
geçen sene mayıs eylül arası verdim kiloyu 1 seneyi geçti aynı kilodayım 68im şuan , zayıflama grubuna girdim burdaki daha ilk haftam deneme sürecindeyim ordan aldığım destekle verebileceğimi düşünüyorum 3 gündür spora başladım sağlıklı beslenip bol su içiyorum şimdilik böyle başkada ne yapabilirim bilmiyorumİnşallah faydası olur. Yanında salata da yiyecektim unuttum bu arada
Doymam bu çorbayla ben diye düşünüyordum, mercimekten olsa gerek, epey doyurucu.
Hem grip olmazsın iyi gelir bu hafta vitamin alırsın dedi. Sağlıklı da
9 gibi de meyvem var bu arada. Bu akşam elma yedim yeşil çay içtim.
Sen ne kadar sürede verdin kiloları? Şuan nasıl gidiyor diyet?
Buradaki gruplarda motivasyon inanılmaz gerçekten.geçen sene mayıs eylül arası verdim kiloyu 1 seneyi geçti aynı kilodayım 68im şuan , zayıflama grubuna girdim burdaki daha ilk haftam deneme sürecindeyim ordan aldığım destekle verebileceğimi düşünüyorum 3 gündür spora başladım sağlıklı beslenip bol su içiyorum şimdilik böyle başkada ne yapabilirim bilmiyorum
Tebrikler canım HarikasınEvettttttt Aylin 1 haftada tam 1 kg yağdan vermiş ve 63 olmuş aslında.
Ama öyle bir ödem yapmış ki, +200 görmüş tartıda 63 yerine.
Böylece 16 Temmuz' dan beri yağ oranım 25.6' dan 18' e inmiş oldu. Hedefimiz 14-15' e düşürmek.
Diyetisyenim ödeme takılmıyor, yağ oranına bakıyor. Bu yüzden 63 yerine 64 görmek onu etkilemiyor. Benim için 63' sün dedi. Ama niye böyle ödem oluyor anlamıyorum?
Bu haftaki listem 2 kg yağdan verdirme garantili. 3 kg veren de varmış.
2 günlük acımasız liste var, sonraki 5 gün normal gıdalar geliyor.
Bakalım ödemler geçecek ve hafifleyecek miyim haftaya?
Tebrikler canım Harikasın
Ödem çabuk gider hiç merak etme bol su icersin zaten. Eee listen Nerede
Bu nasıl bi listeeeeeHep ödem oluyor bende böyle. Neden bilmiyorum. 3lt yakın su içiyorum her gün.
Tuzlu mu yiyorum ne yapıyorum acaba?
2 günlük listemi paylaşayım önce kuzum. Beni benden aldı bu liste.
Vücudu şaşırtmanın ötesine geçti, bayılttı.
İkinci güne geçemeyenler olmuş ama ben bugün de yapıyorum.
Şöyle ki:
09:00 2 yumurta, 1 dilim peynir, yeşillik, yeşil çay
10:00 1 bardak süt
11:00 1 elma
12:00 2 ceviz
13:00 sınırsız domates salatalık
14:00 1 su bardağı yoğurt
15:00 1 orta boy elma veya armut veya 2 mandalina
16:00 10 adet fındık veya badem
17:00 1 su bardağı yoğurttan cacık
18:00 1 elma
19:00 sınırsız kabak veya karnıbahar yemeği (1 kaşık yağ ile), yoğurt
20:00 1 bardak süt
Dün yataktan kalkamadım resmen bu listeyi yapıncaBugün alıştı bünye. Gayet iyiyim.
Sonraki 5 günlük listem ise:
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 tatlı kaşığı bal/pekmez/ reçel
Ara: 1 meyve + yeşil çay
Öğlen: 8 yemek kaşığı ana yemek, 1 su bardağı yoğurt/ayran/cacık, salata (yağsız, nar ekşisiz), 2 dilim ekmek
Ara: 1 meyve + yeşil çay
Akşam: öğlen ile aynı
Ara: 1 meyve
Benim kahvaltım 07:30 oluyor. En son ara öğünüm 21:00 oluyor. Uyku saatim de 23:30-00:00.
Bu liste ile 2 kg yağdan vermemi bekliyor. 3 kg veren de olmuş ama ben 3 vereceğimi sanmıyorum.
Hadi bakalım bugünü de atlatalım kaçamaksız.
Bu nasıl bi listeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?