diyetisyen listesi ile başarılı geçen 1 ay

asyasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
54
13
36
Niğde
Geçen ay diyetisyene basladim zorlanmadan keyifle zayiflayacagim bir liste verdi
Sabah-- kalkınca ılık su elma sirkesi bal 3 dilim kepek ekmeği 5 zeytin 2 dilim peynir ( ben yumurta yiyemiyorum normalde 1 dilim peynir 1yumurta) yeşillik 2 ceviz
2 saat sonra 2 meyve ben kaysi kurusu ve elma yedim
Öglen --- 1 kase çorba yogurt sebze yemegi 3 dilim ekmek
2 saat sonra atiştirmalik ben ceviz yada bagdem 1 bardak yeşil cay ictim bazende sadece yogurt yedim
Akşam izgara yada haşlama et salata yogurt corba 3 dilim ekmek
Açik cay meyve yatmadan önce yogurt
Ben sporla destekledim yag oranim düştü hiç zorlanmada 1 ayda 8 kilo kadar verdim yediklerim fazla gekiyodu doktora ekmegi 2 dilimden fazla yiyemedigi söyledim yemem gerektigini söyledi sabah ılik suyunuzu unutmayin bol yeşillik yiyin limonlu aslinda forumda paylasilan diyetisyen listeleri hep buna yakin bu doktorlar boşuna okumadi bu dali spor ve saglikli diyet
Bu arada yemek yapmak biz kadinlarin isi evde yemegi az yagli mümkünse zeytinyaglı yapalim hem esimiz hen cocuklarimiz icinde faydali olacak 75 kilodan 67 oldum 1 ayda hemde arada kacamaklarla

Tatliyi haftada bir sütlü tatlı
Sebze yemegine 2 yemek kaşigi yag salca kullaniyorsan tuz yok sonradan tuzsuz yemeye alisiyorsun zaten tuzu unut sekeri unut cay sekersiz ve limonlu olacak ilk haftada 2.300 gr verdim 1.600 gr yagdan gitti daha sonra kilo verme hiziniz düsuyo ama vazgecmeyin ilk giden ödemdende atiyo herkeze basarilar bu arada adetliykende bu listeye uyuyoruz zaten normalde yedigimiz seyler sadece pisirme seklini degistiriyoruz bu arada adet günlerinde yapilan spor daha fazla kalori yakiyormus hem agrilarimizida azltiyor adetten 5 gun sonra giden kiloyu farkedebiliriz vucutta sıkılaşacak

kutlarım canım çok güzel kilo vermişsin bugün sabah tartıda 74.5 kg gördüm, yarından itibaren bende bu liste ile başlayacağım hedefim 1 haziranda 69 kg görmek.
bu arada spor olarak ne yaptın

Bu kadar ekmek cok degilmi? Ama cok olsa Nasil zayifladinki ozaman....
Eskiden cok daha fazla mı ekmek tüketiyordun? Belki ona bakarak azaltigın icin kilo verebildin. Cevap verirsen cok sevinirm:)

Ekmek fazla geliyordu yerken zorlanıyodum ama asil amaç bu kepekli ekmek seni tok tutacak ve sen abur cuburu birakacaksin acikmayacaksin ana ögünlerde karnin doyacakki ara ögünleri abartmayacaksin bende işe yaradi
Spor olarak 2 yaşinda bir oglum var sr salonu yada dışarda yürüyüş yapamiyordum lessle sensone diye bir kadin var forumlardada aratabilirsin evde onu izleyerek yürüyüş hareketleri yapıyorum ve karın bölgesi için 5 günde 5 cm incel diye bir video buldum netten onu yapiyorum vücudumdada 8 cm kadar incelme oldu

Nasil geciyor ilk günun zor degil aslinda yedigimiz seyler unutma yemekleri yaparken çok az yag tuz etler izgara yada haşlama hatta izgara yaparkrn eti ızgara teline koy yagi firinin icindeki tepsiye aksin böylece yagsiz ama keyifhli olacaktir

Bende bu diyete basladigimda 75 kiloydum şimdi 68 oldum hemde arada memlekete tatile gittim ve diyeti bozdum hadi beraber devam edelim 70 i görsem diye tarıya bakip duruyodum şimdi hedefim 65 i gormek ben yaklaştim hadi sanada kolay gelsin sende 70 i gor sonra motive olacaksin ve birakamayacaksin bu listeyi 70 --- 65_____ 60_____ 55 bu yeter

maalesef başlayamadım henüz yarından itibaren başlıyorum . işallah güzel sonuç alırım

Başladınmi lacey nasil gidiyo diyetisyen ekmegi azaltabilecegimi söyledi oh be zor geliyodu 3 nkepekli 70 in altına düştügüm ve doyma noktasina ulastigim için ekmegi azaltabilirmişim hadi bakalim 4 gün kaldi bu haftaninda bitmesine 1 kilodan fazla gitmiş 3 günde bakalim haftalik sonuç ne olacak haydi devam

ucundan başladım sayılır canım, hafta sonu sınav görevim vardı ,düzenim bozuldu bugün daha iyiydi .her hafta diyetisyene gidiyormusun canım. çok iyi gidiyorsun

Her hafta gitmeye çalışıyorum bazen aksatıyorum ama bu kadar kısa sürede bu sonuçları alacağimi düşünmemistim sayemde eşimde zayıfladi yapmamiz gereken tek sey yemek yaparken dikkat etmek yagina tuzuna sporu haftada en az 3 kere uygulayabilmek şimdilik herşey iyi gidiyor hedef haziranda 65 in altına inmek dogumdan 1 yil sonra ancak 5 kilo vermiştim ama diyet listemde bu kiloyu 1 ayda verdim ne kaldıki eski halime 10 kiloda gidiversin

tebrik ederim canım maşallah çok kılo vermişsin 1 ayda
darısı başıma
benim kılo vermem durdu da.

merhaba asyalı bu hafta 500g vermişim fakat çok düzensiz beslendim.inşallah bu hafta daha iyi olacak.kilom 74 kg

selam kızlar formda gezinirken denk geldim ve çok hoşuma gitti diyetin ve verdiğin kilo..ben öyle sıkı bir diyete malesef giremiyorum ama 1 haftadır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum senin listenden de kendime yol çizmeye karar verdim.inşallah hayırlısı ile olur benim kilom 64 57-58 olsam yeter bana

Ben sabah ve akşam listeme ek ballı elma sirkeli suda içiyorum bende 1 ay önce 74 lerle başlamiştim şimdi 68 oldum bu hafta bende düzensizdim kepekli yerine tam buğday ekmegine başladim daha tok tutuyor ve az yiyorum

Bugün beden ölçümü yaptı doktor basenlerden 2 cm incelme olmuş yani 2 ay önceki halimden 7 cm incelme olmvuş ben önceden 42 beden giyiyordum geçen gün bir elbise aldim 40 beden giydim bol geldi biraz bende 38 beden giydim biraz kalçadan yapıştı ama aldim bu azimle bir haftada inceltirim 2 cm daha kalçayı bundan sonra bedenimden küçük alacam kiyafetlerimi zayiflamaya daha cok inat ettirecektir girecem 38 lere rahatlikla hatta 36 larada girecem haydi kızlar şartlandırın kendinizi

günaydın bende 2 haftadır dikkat ediyorum sadece 2 kg verebildim diyet listeninizi denemek istiyorum şu an kilom 80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…