diyetisyen listesi ile başarılı geçen 1 ay

Liste biraz kalabalik ama gerçekten saglikli bir liste ben öglenleri evde yalnız oldugum için çocuguma yemek yedirirken yogurt yiyorum sadece tok tutuyor içinede yulaf kepegi atıyorum çok güzel oluyor. Bu listeyi tavsiye ederim

Günluk menü degilde genel bir menu verdi doktorum normalde her zaman yedigimiz şeyler sadece pişirme şeklini degiştiriyoruz
Kalkınca ------ birer kasik balli ve sirkeli sicaga yakin su
Kahvaltida----- 1 kibrit kutusu peynir 1 haşlama yumurta yada tuzsuz lor peyniriyle bir yumurtadan omlet, 1 ceviz, 5 zeytin, maydonoz tere gibi yesillikler limon sıkarak, sekersiz açık çay 3 dilim kepekli yada bugday ekmegi
2saat sonra 2 meyve ben ara ögünlerde kaysı kurusu ve elma yiyorum
Öglen----- 1 kepce corba, 1 kepce sebze yemegi yogurt ve yagsiz salata (1 kilo sebze yemegi icin 2 kasik yag kulaniyoruz tuzunuda cok az) 3 dilim ekmek
2 saat sonra ceviz ve 2 tane kuru meyve
Aksam------ 1 kepce corba, 3 köfte kadar ızgara yada haşlama et tavuk balik, salata yogurt
2 saat sonra çay şekersiz icilebilir muz dışında meyveler yenilebilir az olacak
Yatmadan yarim saat önce 1 kase yogurt yenilecek uykuda migdemizi calıstiracaktir yogurt
Menümde haftada bir sütlü tatlida var
Gerçekten benim için diyetten öte bir yaşam şekli oldu 2 saatte bir birseyler yiyorsun ve zayifliyorsun
Hemde yaptigin yemeklerle ailende saglikli oluyor
Sebze olarak patates kullanmayin çorbalarda un ve şehriye kullanmayin
Bu saglikli beslerek zayiflam'aya katilmani tavsiye ederim
Spor olarak haftada 3 gun lessie sensone yürüyüsü ve mekik hareketleri yapiyorum

şu an okul dönemi ve ben bu listeyi değil hiçbir listeyi doğru düzgün yapamıyorum tatilde inşallah bu liste ile zayıflarım
ve 3 dilim ekmek maşallah çok yaaa

benim vermem gereken bi 6 kılo var o nedenle hızlı gitmiyor
vücudum da inatçı mıdır nedir anlamadım gitti

Bende kolay kolay kilo veremezdim ama diyete basladigim ilk hafta 2,600 gr verdim doktorda sasirdi ilk ödemden atiyomuş ama sonraki haftalarda hizli kilo verdim

3 dilim cok geldi banada ama ekmegi az yedigimde ara ogunleri fazla kaciriyordum acıkıyordum ama ilk 8 kilodan sonra doyma noktasina ulastigim icin doktor ekmegi azaltabilecegimi söyledi

Forumda güzel bir diyet listesi buldum ikisini karıştırıp biraz degisiklik yapacam doktoruma danışmam gerekiyo saglikli kilo vermek isteyenler formundaki listelele karışım yapmak istiyorum

Diyete devam bu hafta 600 gr katı yag eritmisim verdigim toplam 1200 bu hafta bu hafta yürüyüşüde basladik komsularla 1.5 saatten fazla yürüyoruz çocugu uyutup babasına birakip kaciyorum yürüyüşe arada coçuktan fırsat buldukça mekik hareketleride yapıyorum eriyorum günden güne ben gögüslerimdend şikayetçiydim sarkik ve büyüklerdi 95b takıyordum simdi bol geliyorlar zayiflayinca gogüste toparlaniyormuş vay be

Takip etmeyin beraber yapalim listemizi saglikli diyetle yaglarimizi eritelim diyet gayet iyi gidiyor aslinda yaptigim diyet degil saglikli beslenme ara ögunleride işin içine katinca ögünlerde az yiyor ve doyuyorsun az yag ztuz etler ızgara sebzeler haşlama yada azyagli olay bu saglikli beslen

diyet listen gayet güzelmiş.bende uzun zamandır yediklerime dikkat ediyorum yaklaşık 1aydır sporda yapıyoruz akşamüstüleri eşimle baasketbol oynuyoruz bi saat kadar ama 1kg bile veremedim. eşim 4kg verdi.anlamadım metebolizmam çok mu yavaş bilemedim.sizin bu konuda metebolizmayı hızlandırıcı tavsiyeleriniz var mı?
inan ben bu listedekilerden daha az yiyorum ama maalesef veremedim.kilom 62 hedefim 55.

bende diyetinizi beğendim ben yaklaşık 1 haftadır dikkat ediyorum yediğime gerçi 1 haftadır ama 4 gün sayılır geri kalan 3 günde bol hamur işleri tatlılar falan yedim metobalizmam sanırım iyi çalışıyor arada spor yapmaya çalışıyorum 62 kg dan 60 a düştüm:) hedefim 55 zati çok bişe yok yalnız ben elma sirkesi içtiğimde midem çok fena yandı hatta baygınlık geçirir gibi kaç gün hasta yattım onu içmesem sade sıcak su içsem olurmu :):)

Sıcak su içsende olur evet liste kalabalik duruyo ama diyetisyenlerin çogu yiyerek zayiflamayi öneriyor yogurt burda cok onemli ara ogünlerde yogurt yemeye calisin gobek yaglarina birebirmiş

Bn de araniza katilabilir miyim? Boyum 1.78 kilom 78.4 yasim 23 artik canm sıkılmaya basladi kilo veremiyorum bir turlu. Ama aklima takilan bisey var yapmamiz gereken sey yemek yaparken dikkat etmemiz demissiniz. Ben yurtta kaliyorum dolayisiyla surekli disarida yiyoruz ama daha cok ev yemegi olmasina ozen gostererek bu sekilde uygulasam da sizin gibi iyi bi sonuc elde edebilir miyim acaba?

Ev yemekleri yemeye calıs birde her yemegin yanına yogurt iste yoksada yaninda bulundur çok farklı yemekleri aynı anda yeme ekmek beyaz ekmek olmasın light yada bugday ye bulamazsan ekmegin içinden fazla yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…