valla canım yanında destek olamsı gerekir her zaman ben 30 kere diyet girişiminde bulunmuştum hepsi çöpe gitmişti fazlasıyla aldımbu sefer hem ailem hem sevgilim çok destek oldular ben ne yediysem onlarda yedi kimse ses çıkarmadı ben yokken millet özgür oluyordu
ahahaahbenım sevgilim istemiyor yaa spora da göndermiyor gerek yok diyyetisyene gidicek bi halin yok diyee :2: ama gitmek istiyorum ikna etmeye çalışıcam bu sefer
oo ne güzel o zaman daha rahat olur tabi her ay mı gidiyodun canım :26:
her hafta gidiyorum ben zaten 1 muayene + 1 kontrol her hafta ne olup bittiğini öğrenmek daha iyi oluyor
her hafta mı gerek yok ki her haftaya yaa :26: 2 haftada bir iyi bence her hafta 70 tl miydi :26:
ayda 140 lira ediyor. ben 1 hafta gitmesem kendimi kötü hissediyordumvercek fazla bir kilon yoksa zaten konuşursun ona göre gidersin
anladım
yok fazla kilom yok tabi önce bir gideyim de çok sağol yardımlar ın için canım
Kizlar size kesinlikle kendi diyetisyenimi tavsiye ediyorum.Umraniye cakmak erdem hastanesinde Diyetisyen Goksu Kepceli muthis birisi cok ilgili,guleryuzlu en onemlisi de isinde cok iyi... tam 15 kilo verdim hedefime ulasmama 7 kilo kaldi :) darisi sizin basiniza insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?