- 9 Ocak 2020
- 42
- 30
- 88
- 31
- Konu Sahibi ceylinozturk
Sizin de yumurta sayısı iyiymiş benim amh da o düzeylerde ultrasonda 4 yumurta görünüyorduBen de 27 yaşındayım ve ama 0.49 ultrasonda 7 yumurtam var görünen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de yumurta sayısı iyiymiş benim amh da o düzeylerde ultrasonda 4 yumurta görünüyorduBen de 27 yaşındayım ve ama 0.49 ultrasonda 7 yumurtam var görünen
Ama aslında belki ilkinde tutacak şimdi de opu için büyütürken iğneler olunuyor stres olunuyor bence tüp bebeğin en stresli kısmı burası değil mi sonra sırasıyla transfer ettir dur ama belki de çift transferle şansı artırmak istiyor doktorunuz bu durumda da bir kez çift bir kez tek koyabilir3 yumurtam döllendi 2si iyi kalite 1i orta kalite dedi doktorum sanırım biraz garantici yani çift mi tek mi transfer edilecek onu henüz bilmiyorum ama eğer çift edilirse ve tutmazsa elde hiç embriyo kalmaması durumunu yaşamamak adına havuzlama tercih etti. Çünkü elde embriyo kalmayınca tüm tedavi sonlanıyor ve baştan başlaman gerekiyor hem maddi olarak büyük bir yok hem de tüp bebek denedim ama olmadı psikolojisine girmemem adına daha garantici davranıyor ben de kendimi doktoruma bıraktım biraz fazla düşünüp sorgulamıyorum![]()
Olabilir bilmiyorum o kısımları henüz konuşmadım doktorumla bu opuda konuşacağımAma aslında belki ilkinde tutacak şimdi de opu için büyütürken iğneler olunuyor stres olunuyor bence tüp bebeğin en stresli kısmı burası değil mi sonra sırasıyla transfer ettir dur ama belki de çift transferle şansı artırmak istiyor doktorunuz bu durumda da bir kez çift bir kez tek koyabilir
Önemli olan kalite olduğu için aslında sizde de gördüğümüz gibi sayılara ne üzülmek ne de sevinmek lazımSizin de yumurta sayısı iyiymiş benim amh da o düzeylerde ultrasonda 4 yumurta görünüyordu
Tabiki öyle kaliteli olmadıktan sonra çok yumurtanın bir anlamı olmuyor ama süreçte tabi az yumurtayla başlamış olmanın stresi de kötü yumurta sayısı en azından yeterli olunca ilaç süreci biraz daha rahat geçebiliyor hepimiz kaliteli bol yumurtası olsun inşallahÖnemli olan kalite olduğu için aslında sizde de gördüğümüz gibi sayılara ne üzülmek ne de sevinmek lazım
Aslında garantici olması daha sizin adınıza olumlu. En güzel haberleri alın umarım, hangi hastanede yaptırıyorsunuz?3 yumurtam döllendi 2si iyi kalite 1i orta kalite dedi doktorum sanırım biraz garantici yani çift mi tek mi transfer edilecek onu henüz bilmiyorum ama eğer çift edilirse ve tutmazsa elde hiç embriyo kalmaması durumunu yaşamamak adına havuzlama tercih etti. Çünkü elde embriyo kalmayınca tüm tedavi sonlanıyor ve baştan başlaman gerekiyor hem maddi olarak büyük bir yok hem de tüp bebek denedim ama olmadı psikolojisine girmemem adına daha garantici davranıyor ben de kendimi doktoruma bıraktım biraz fazla düşünüp sorgulamıyorum![]()
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızAslında garantici olması daha sizin adınıza olumlu. En güzel haberleri alın umarım, hangi hastanede yaptırıyorsunuz?
Evet sabah aç karnına 1 kaşık yiyebilirsinizMerhaba bal polen arı sütü karışımı aldım ama sabah aç karnına mı acaba?
İlk mesajımda bahsettiğim her şey geçerlidir. Yumurta rezervini artırmak pek mümkün olmasa da kalitesini olabildiğince beslenmeyle desteklemeye çalışıyoruzRezerv düşüklüğü için önerileriniz var mı acaba? Amh 0.60 yaş 41
Teşekkür ediyorumİlk mesajımda bahsettiğim her şey geçerlidir. Yumurta rezervini artırmak pek mümkün olmasa da kalitesini olabildiğince beslenmeyle desteklemeye çalışıyoruz
Bir problem var mı nedeni neymiş düşük amh ınBen de 27 yaşındayım ve ama 0.49 ultrasonda 7 yumurtam var görünen
Bilmem nedenini bilebiliyorlar mı ki bana sebep söylenmedi ben sadece ailemde de erken menopoz olduğu için diye düşünüyorum onlar bir sebep söylemedi hiçBir problem var mı nedeni neymiş düşük amh ın