merhabalar
böyle güzel bir konu varmışta benim habeirm yokmuş demek çok ii bir konu açmış proton tebrikler
bend3 26 yaşındayım 21 aylık ikiz ogluşlarım var hayatımın her dönemi kilolu idim özellikle dogum yaptıktan sonra aldım bi çogunu ve bir gün tartıda 90 ı görünce yeter artık deidm ve ertesi gün hemen başladım bende pko var (düzensiz adet olmak ve kilo vermekte güçlük gibi belirtileri var)
4 ay kendim yaptım diyet sonra baktım gramla gidiyor diyetsiyene başladım
1300 kalorilik diyetim var ben ilk 1 ay uyguladım sonra azalttım yeidkleirmi diyetisyene gitmeden
sonra geçen hafta gittim tekrar diyetisyene ve çok kızdı azlattıgım için
benimde senin gibi tarçınlı sütüm ve meyvem var akşamalrı
ben sütü içmiyordum dr içmelisin dedi kestiginde metabolizma dahada yavaşladr dedi
akşam yemegim ise
1 tabak sebze
1 kase çorba
1 dilim ekmek vardı
ben sadece 1 çeşit yiyordum çorba ve ya sebze ekmeksiz onun içinde kızdı
ne kadar az yersne okadar yavaşlar metabolizma dedi yemelisin dedi
ama çevremdeki bir çok insan akşam 7 den sonra bişiy yemiyor bu benmde kafamı kurcalıyordu ama yazılarını okuyunca yanlış yapmadıgımı fark ettim bende gram gram veriyorum ama sabrediyorum hedefim 65 olmak
herekse kolay gelsin
Bu kalori azaltma işi çok yanlışmış,bunu kafamıza göre yapacaksak neden diyetisyene gidiyoruz ki,
Ben de azaltmayacakmıyız diye sordum,hiç gerek yok,zaten veriyorsun dedi bana,o çok zaman sonra yapılacak bişey dedi diyetisyenim.:kedi:Biz işte hemence çabucak olsun diye ,hızlansın diye düşünüp yanlış bir mantığın içine atıyoruz kendimiziyasakkelime