Elma önerim, yoğurtta yiyebilirsin tabii.
ben diyette patlamış mısırın sınırısz yenebileceği yazıyor hatta taylan kümelinin sitesinde de yazıyor yağsız tuzsuz olarak istediğimiz kadar yiyebilir miyiz
peki bu şekilde kilo verebilirmiyim ? akşam 6ya kadarda çok abartmıyorum tabiki..
ben diyette patlamış mısırın sınırısz yenebileceği yazıyor hatta taylan kümelinin sitesinde de yazıyor yağsız tuzsuz olarak istediğimiz kadar yiyebilir miyiz
K-flakes müsli ürünleri sütle yenildiğinde çok kalori yapıyormu yani ara öğünlerimde yesem bi sorun olurmu. Ne kadar kalorisi var
ben şekerli şeylerden uzak durmakta zorlk çekiyorum felaket zorluk yaşıyorum çikolata ya da kek ütrü bi şeyler yerne önerebleceğiniz bi şey var mı ??hiç tavz vermedm ama öyle zamanlarımda kendime üzülüyorum resmen..
mrb,
benim oğlum biraz kilolu yani göbeği var. spor yapması konusunda teşvik etmeye çalışıyoruz ama yapmak istemiyor. Atıştırmalık yiyecekleri seviyor, tost vs. çok seviyor sulu yemeğe birtürlü tam anlamıyla yönlendiremiyrm, çalıştığım içinde düzensiz besleniyor. yani spor yapmadığı gibi ayrıca yanlış da besleniyor. fazla üzerine de gidemiyoruz 13 yaşında hemen isyan ediyor. doktora götüreyim belki başka birinin konusmaları etkili olur diyorum , ne yapmalıyım sizce..yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürller...
benim boyum 1.64 kilom 55 sizce nasıl.. ben kendimi şişman hissediyorum basenlerim var.günde sadece yulaflı bisküvi yiyerek 2 ayda 13 kilo verdim o kadar azimliyimdir ama hala kendimi beğenmiyorum bana fikir verin lütfennn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?