Diyetle İlgili sorularınız..

riana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
233
0
66
İstanbul
Diyetle ilgili sorularınız, yapamadıklarınız, istekleriniz varsa size derman abla gibi cevap verir derdinize derman olurum :) Yokmu sorunuz?

yaa ben dukan diyeti yaptim 4 kilo verdim hafta sonu bozdum yemek bayaa yedim ama 5 gundur diyti tekrarliyorum ve sikildim naapsam acaba kilo alaktan korkuuorum tekrar

Dukan diyeti hakkında pek bir bilgim yok tabi sen biliyorsundur, bol hareket edip formunu korumanı söylemek isterim. Bitki çayı ve bol bol yogurt yemenı tavsiye ederim. Saat 7-8'den birşey yememeye dikkat et :) Tabi bu sadece formunu korumak ve biraz daha kilo vermen için... Sana kolay gelsin tatlım, bol hareket & spor unutma :) Umarım yardım olabilmişimdir..<3

akşam 7 den yenilen birkaç meyve kilo vermeyi engellermi acaba ? ben yemeğimi en geç 7 de bitirmeye çalışıyorum ama 12 gibi yattıgımdan acıkıyorum,bu durumda meyve yesem ?

ben diyette patlamış mısırın sınırısz yenebileceği yazıyor hatta taylan kümelinin sitesinde de yazıyor yağsız tuzsuz olarak istediğimiz kadar yiyebilir miyiz

ben diyette patlamış mısırın sınırısz yenebileceği yazıyor hatta taylan kümelinin sitesinde de yazıyor yağsız tuzsuz olarak istediğimiz kadar yiyebilir miyiz

Yağsız tuzsuz bir şey yiyebilirsiin ama abartııya kaçmamak gerekir.

peki bu şekilde kilo verebilirmiyim ? akşam 6ya kadarda çok abartmıyorum tabiki..

Verebilirsin yoğurt zaten yağ yakan bir mucizedir. Elma'da çok yararlı bence, hatta elma diyeti bile var. Danone yiyebilirsin çikolata yerine mesela.. 6'dan sonra birşey yememen bile çok güzel.

canım akşam yememeni öneririm,içinde karbonhidrat olan hiçbirşeyin 7 den sonra yenmemesi gerektiğini okumuştum..

Saat 7'den sonra canın cok bir şeyler yemek istiyorsa yoğur t :) ama öyle diyet yapıcam diye kendine eziyet etme cünkü ileride kiloya bağlı hastalıklar ortaya cıkabiliyor..

K-flakes müsli ürünleri sütle yenildiğinde çok kalori yapıyormu yani ara öğünlerimde yesem bi sorun olurmu. Ne kadar kalorisi var

ben şekerli şeylerden uzak durmakta zorlk çekiyorum felaket zorluk yaşıyorum çikolata ya da kek ütrü bi şeyler yerne önerebleceğiniz bi şey var mı ??hiç tavz vermedm ama öyle zamanlarımda kendime üzülüyorum resmen..

K-flakes müsli ürünleri sütle yenildiğinde çok kalori yapıyormu yani ara öğünlerimde yesem bi sorun olurmu. Ne kadar kalorisi var

Bu tür şeylerde pek bilgim yok ama nestle nesfit daha iyi diye biliyorum canım?

Çikolata, kek yerine danone yiiyorum mesela, ama canın cektiğinde biraz ağzına atmaktan kaçınma. :)

mrb,
benim oğlum biraz kilolu yani göbeği var. spor yapması konusunda teşvik etmeye çalışıyoruz ama yapmak istemiyor. Atıştırmalık yiyecekleri seviyor, tost vs. çok seviyor sulu yemeğe birtürlü tam anlamıyla yönlendiremiyrm, çalıştığım içinde düzensiz besleniyor. yani spor yapmadığı gibi ayrıca yanlış da besleniyor. fazla üzerine de gidemiyoruz 13 yaşında hemen isyan ediyor. doktora götüreyim belki başka birinin konusmaları etkili olur diyorum , ne yapmalıyım sizce..yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürller...

bence doktora goturun, beraber dısarı da basktbol oynayın hem spor olur hemde boyu uzaar,çalışıyorum diyorsanız alın topu cıksın oynasıın :) yediklerindeeen kesmeyın ergenlik dönemınde.. tam tahıllı ekmek kullanın, yoğurtla acı biberı bolca tukeetsin bazı öğünler elma yediriin :) umarım yardımcı olmuşumdur..

benim boyum 1.64 kilom 55 sizce nasıl.. ben kendimi şişman hissediyorum basenlerim var.günde sadece yulaflı bisküvi yiyerek 2 ayda 13 kilo verdim o kadar azimliyimdir ama hala kendimi beğenmiyorum bana fikir verin lütfennn..

benim boyum 1.64 kilom 55 sizce nasıl.. ben kendimi şişman hissediyorum basenlerim var.günde sadece yulaflı bisküvi yiyerek 2 ayda 13 kilo verdim o kadar azimliyimdir ama hala kendimi beğenmiyorum bana fikir verin lütfennn..

bence kilon ideal canım sıkma canını :)

merhaba kizlar suan 75 kiloyum 1,67 boyum.aksamlari 5 km yuruyorum,tatliyi sekeri abur cuburu kestim,ekmegi kahvaltida yiyorum oglen sebze yada et grubu yiyorum ve genelde aksamlari haslanmis brokoli havuc yiyorum(ozellikle zayiflamak icin degil hem tadini seviyorum hemde aksamlari hafif yiyeyim diye) 1 ay gecene kadar tartilmayacagim sizce bu tempoda gidersem 1 ayin sonunda kac kilo verebilirim?

Ben 2.5 haftadir yediklerime dikkat ediyorum. Ekmek ve tatli yemedim hic su icmeyen biri olarak gunde 1/1.5 litre icmeye basladim (cok az biliyorum ama su icemiyorum o yuzden bu bile mucize benim icin)
Bunun yaninda hergun yarim saat hareket ediyorum basen ve bacak agirlikli spor yapiyorum ve sonucunda 2 kilo almisim

Nedeni ne olabilir acaba boyle olunca da motivasyonum dusuyo devam edesim gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…