Diyetle İlgili sorularınız..

karbonhidrat tuketmeden zayiflaman mumkun degil canim.kahvaltida ve ogle yemeginde 1 dilim veya pilav seklinde ye,aksam yeme mesela..ayrica suyu cok az iciyorsun zorla kendini burnunu tut ic :)

Sabah yiyorum canim ekmegi ama aksam yemiyorum normal yemegimide yariya dusurdum nerde hata yapiyorum anlamiyorum bide kilo aldim devam edesim gelmiyo

gercekten cok garibime gitti.bence endokrin uzmanina git kanda ve idrarda sekere vs baktir belki bi sorun vardir?

Doktora gittim ama bi sorun olmadigini soyledi hic bisi anlamadim valla Insallah tarti bozuktur diyip avutuyorum kendimi :26:

cok enteresan bir durum valla ne diyecegimi bilemedim en iyisi yeni bir tarti alin :)

selam
yaklaşık 1 aydır rejimdeyim azıcık da olsa kilo verdim benim çok merak ettiğim mesela göbekteki yağlar nasıl ve nereye gidiyor nette o kadar araştırdım ve hiç bişey bulamadm

kızlar biraz fazlalığım var kendimce bişeyler yapıyorum öğlen yemeği olarak 1 su bardağı kuru mercimeği haşlıyıp yiyiyorum tartıda fazla çıkmaya başladım acaba bu bana kilo aldırır mı

Yahu konu 3 sayfa gitmiş kimse de siz necisiniz, nasıl bir uzmanlığınız var dememiş. Pes valla...
aynen katılıyorum
dün forumlarda gezerken rastladım ve dikkatimi çekti hem soru sorabilirsiniz denmiş, hem de "dukan hakkında bilgim yok" "nesfit veya kflakes hakkında bilgim yok" diye cevaplar verilmiş, tavsiye edilen şeyler de yogurt ve elma...
aslında sorasım geldi ama ne bileyim yanlış anlaşılırım, sanane denir diye birşey sormadım ama ben de yıllardır okuyorum beslenme ve diyet konusunda, uzun zamandır da kkda yazıyorum ama hala da ben biliyorum deyip böyle soruları cevaplama konusunda kendimi yeterli görmüyorum
lütfen hangi nedenle böyle bir topik açmıştır konu sahibi, ve bilgisi ne kadardır söylesin, ben de merak ediyorum:44:

Benim bir uzmanlık alanım yok, sadece çoğu yerden öğrendiğim bilgilerim var. Onlarla yardımcı olmak istedim ve diyetisyen tanıdıgım var. Ben kk'da çok fazla gezindim çok araştırdım bu zayıflama konusunu. Ben dukan diyetini bilmiyorum.. K-flakes ve nestle nesfit önerilmediği içinde araştırmadım. Dukanı bilmiyorum çünkü araştırdığım şeyler diyet değil.. Ben önermesem bile insanlar sordukları sorulara baktıgında(başka konularda) benım cevabıma yakın cevaplar bulacaklardı diye düşünüyorum. Zaten burada çoğu kişi de bildiklerini yazıyorlar.

Son düzenleme:
ne yanii burda kek tarifi veren illaki aşçı mı olması lazım bilgi paylaşım forumu diye düşünüyorum isteyen faydalanır istemeyen okumaz bile ....

nişanlım kafayı kırmış durumda kilo vermeye çalışıyo damatlığına girebilmek için lahana suyunun bir aydası varmı arkadaşlar sabah akşam içip duruyo yetmiyo kaynattığımız lahana yapraklarınıda zeytinyağı ve limonlayıp yiyor.

Evet var canım, lahana yemekleride tercih ederse daha iyi olur.

Katılıyorum kek pişiren illa aşçı mı olcak yani, bilgilerimizi paylaşıyoruz o kadar..

Diyetle ilgili sorularınız, yapamadıklarınız, istekleriniz varsa size derman abla gibi cevap verir derdinize derman olurum :) Yokmu sorunuz?
arkadaşlar diyet konusu, yemek yapma gibi değildir, sonuçta herkes yemek yapabilir ama herkes diyet ve beslenme konusunda yeterince bilgili olamayabilir... ilk mesaj böyle yazılmış ben de bilgi dağarcığı fazla biri sanmıştım yanlış anlaşılmasın küçümsemiyorum, herkesin bildiği kendine, ve ben de bildiğimi iddia etmiyorum zaten, ama ben de yıllardır okurum ve diyetisyen olmak uğruna neler yaptım, olmadı gerçi ama olsun yine de gıda okudum, şu an elimde de 2 diyet kitabı var okuduğum, birkaç kitap da bekliyor kütüphanemde... ama ben cesaret edip dertlerinize derman olup sorularınızı yanıtlayım diyemem, maksat paylaşımsa, tabii herkes paylaşmalı... ben ilk mesaja binaen demiştim yazdıklarımı... hani bu ilk mesajı görünce dedim çok bilgisine güvenen biri, ama bakıyorm da öneriler, yoğurt elma...
yine söylüyorum maksadım kimseyi incitmek, kırmak, gücendirmek veya üzmek değil...
ben dukan yapmadım, nesfit kullandım ama sabah kahvaltı niyetine... yani uygulamadığım diyetler konusunda da biraz olsun araştırıp bişeyler öğrendim ama yine de benden daha bilgililer vardır diye düşünüyorum, o nedenle böyle bir başlık açmaya cesaret edemezdim dedim
neyse...
herkese iyi geceler
sevgiler...

Son düzenleme:
Special K öneren var mııı ? 18 yaşındayım Dengeli beslenmem imkansız gibi okul ve dershane arasında 4-5 kilo fazlalagım var neyapmalıyım ?

Sorun başlıksa eğer düzeltebilirim..
Ben sadece okudugum kitaplardan, röportajlardan ve konulardan öğrendiğimi yazıyorum. Amaç sadece paylaşım, bilgi vermek istedim alıp almamaları onlara kalmış :)

Dukan diyetiyle ilgili konuşulmuş bende bikaç bişey söylemek istiyorum. Bu diyet protein ağırlıklı baştan burda kaybediyor bence dengeli beslenmek yerine bir gruba ağırlık veriyor hatta bazı günler sadece protein beslenilmesini söylüyor. İlk bakışta mantıklı gelebilir karbonhidratı kısıtladığı için böylelikle yağlar yakılmaya başlıyor. Fakat k.hidratın da vücudumuzda çok önemli görevleri var ve bana uzun vadede bu diyet sağlıksız geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…