• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetlerin Olmazsa Olmazları

meraba kıslar bende burdan ogrendıgım bu tuyoyu paylasım gece yatmadan once
2 tatlı kasıgı elma sırkesı
yarım tatlı kaşiği bal
acayıp tok tutuyo sabah kalkıncada yapıyorum bıde yesıl cay su bunların 3 mıgdeyı dolduruyo zaten bısey yiyemıyosunuz :52:

sirke ile balı suya karıştırıyormusunuz yoksa ayrı ayrımı merak ettim

merhaba arkadaşlar,bende diyetimin 15.günündeyim ve gayet iyi gidiyor.Her türlü hamur işini kestim,pilav olarak sadece bulgur pilavı yiyiyorum.Hesaplamadım ama günde bayağı bir su içiyorum,sabah ve akşam işe gidip gelirken toplamda 1 saat yürüyorum,sabahları kahvaltıda 2 dilim,öğlen yemeğinde 1 dilim kepek ekmeği yiyiyorum,genellikle zeytinyağlı yemekleri tercih ediyorum.Diyet öncesi 65 kiloydum,yarın tartılacam ve sizlerle kilomu paylaşacam..

sirke ile balı suya karıştırıyormusunuz yoksa ayrı ayrımı merak ettim

karıştırıyoruz tatlım dedıgım gıbı ıkı tatlı kasıgı elma sırkesi yarım tatlı kasıgı bal 1 su bardagı ılık suyun ıcınde karıstırılır sonra lüüpp :1: sabah aksam devam zaten 3 gun sonra kendını bellı edıyo ama hersey kafada bıtıyo :34:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,bende diyetimin 15.günündeyim ve gayet iyi gidiyor.Her türlü hamur işini kestim,pilav olarak sadece bulgur pilavı yiyiyorum.Hesaplamadım ama günde bayağı bir su içiyorum,sabah ve akşam işe gidip gelirken toplamda 1 saat yürüyorum,sabahları kahvaltıda 2 dilim,öğlen yemeğinde 1 dilim kepek ekmeği yiyiyorum,genellikle zeytinyağlı yemekleri tercih ediyorum.Diyet öncesi 65 kiloydum,yarın tartılacam ve sizlerle kilomu paylaşacam..

kac kılo olmussun cnm?merak ettım bnde senın gıbı yapıyrm we hemen hemen 3 kılo werdım 2 haftada..

kac kılo olmussun cnm?merak ettım bnde senın gıbı yapıyrm we hemen hemen 3 kılo werdım 2 haftada..

merhaba,ctsi günü tartıldım 61 kiloya düşmüşüm inanılmaz sevindim..:66: Tabii sporada başlamak gerekiyor.Günde 1 saatte olsa yürüyüş yeterli değil..Evde bisikletim var düzenli olarak akşamları en az 20 dk.ona bineceğim..Gelişmeleri muhakkak buradan bildireceğim..sevgiyle kalın..

Bende daha dün başladım diyete hayırlısıyla ve çok kararlıyım. Herşey önce kafa da da bitiyor. Karar vermek lazım. Yaza kadar fit bir görünüme daha doğrusu sağlıklı bir bünyeye sahip olmak istiyorum. Hem hamile kalmadan önce doğuma ne kadar zayıf başlarsak kardır bizim için.

-Bol su içmek şart. Hem tok tuttuğu için hem vücuttaki toksinleri attığı için. Günde 2 litre
-Arkadaşlarımında dediği gibi hamur işleri,pilav,makarna,tuz,şeker bunlardan ne kadar uzak olursak o kadar iyi bizim için.
-Spor zaten olmazsa olmazlardan,en azından haftada 3 gün bile 20 dk yürümek bizim için faydalı.
-Mümkün olduğunca bol hareket etmek. Tembellikten uzaklaşalım kızlar =)
-Erken yatıp erken kalkmakta fayda var diye düşünüyorum.
-Bilgisayar ve Televizyon başında fazla kalmamak.
-Dans etmekte kalori harcatıyor,evde açın müzikleri zıplayın kızlar =)
-Ve mutlaka tabiki kararınızdan yılmayın,azimli olun. Gittiğiniz misafirliklerde,akrabalarınıza, arkadaşlarınıza ayıp olur yemezsek diye düşünmeyin,dietteyim diyip teşekkür edin verdikleri kalorili yiyeceklere =)

Herkese bol azimli,kararlı günler. Allah hepimize kolaylık versin,kolay bişey değil diet...

(bu arada bu kilo takip cetveli nasıl yapılıyor, bir arkadaşım anlatabilir mi şimdiden teşekkürler)

Son düzenleme:
konunun bu kadar ilgi toplacağını düşünmemiştim ne güzel olmuş:) sizden tüyoları alıyorum ama bir türlü tamam diyemiyorum. Kendimi kötü hissediyorum artık:( en fazla 2 gün, 3. gün bitiyor. kendimi sıktığımda daha çok ilgimi çekiyor yasaklar, sıkmasam da yeteri kadar önemseyemiyorum hep bir şeyler eksik kalıyor:( :14:

konunun bu kadar ilgi toplacağını düşünmemiştim ne güzel olmuş:) sizden tüyoları alıyorum ama bir türlü tamam diyemiyorum. Kendimi kötü hissediyorum artık:( en fazla 2 gün, 3. gün bitiyor. kendimi sıktığımda daha çok ilgimi çekiyor yasaklar, sıkmasam da yeteri kadar önemseyemiyorum hep bir şeyler eksik kalıyor:( :14:

motivasyon motivasyon. kafanda bir tatil düşün.yazın denize genelde herkes gider. sen de gidiyorsundur. sahilde zayıf fit manken gibi kızlar dolaşırken. sende löp löp et ay göbeğimi içine çekeyim gören olmasın. ayy buramı örteyim ayy şuramı örteyim diye uğraş dur bakalım.sonrada tatilin tadını çıkar. şimdi diyete başlasan yaza kadar çıtır biri olsan. mini mini şortları rahat rahat giysen bikininin içinde gögsünü gere gere yürüsen çok güzel olmazmıydı şekercim.

odana buzdolabının kapağına manken kızların resimlerini yapıştır. odanda üzerini giyerken bi ona bakarsın birde kendine.acıktın mutfağa gittin tam dolabın kapağını açıcan bir ona bakarsın bir de kendine. bizim neyimiz eksik onlardan değilmi. al sana psikolojik baskı motivasyon .
zayıfalamamız gerekiyor. zayıflamalıyım. insanın kendine güveni geliyor.ne giysen yakışıyor. kıyafet bulmada zorlanmıyorsun.ohhh ne güzel hayat

ayyy çenem açıldı kimsede yok konuşacak. işteyim şuan yeşil çay içiyorum.
kızlar size bir sır vereyim. geçenlerde korse aldım. doğumdan sonra göbeğim toparlansın diye. hem sıkı tutuyor. hem az yiyorsun. korse sıktığ için. birde görenler ayy nasıl zayıflamışsın. inceciksin ne güzel diyorlar bende şımarıyorum seviniyorum. motive ediyor bu konuşmalar. az yiyorsun.1 ay daha takcam korseyi.korse kullanan varmı acaba

gün içinde tüketmek amacıyla hazırladığım salatanın inanılmaz iştah kapatıcı özelliğe sahip olduğunu fark ettim.
1 adet tavuk göğüs eti ve 2 but (derisinden ayrılmış)
yarım demek maydonoz
bol beyaz lahana
arzuya göre yeşil mercimek
3 havuç
4 adet taze soğan
2 turp
beyaz lahana turşusu
havuç turşusu
taze köy tipi yoğurt
isteğe göre 2 yemek kaşığı mayonez

bildiğimiz tavuk salatası...idrar söktürücü ve iştah kapatıcı ve kilo verdiriyor.
yalnız ekmek,makarna,pilav gibi nişasta ve un içeren hiçbir şey yenmeyecek.
tatlı da hiç yemiyorum.
2. günde vücuttaki fazla su atılmaya başlanıyor.
o kadaR sevdim ki sadece bunu yiyorum şimdilik.içine farklı sebzeler katılabilir.

walla insan isteyince çok güzel kilo verebiliyor. yeterki istesin. 6 ayda 33 kilo verdim. 1 sene korudum.. yeni ev alıp taşındım.. yeni komşularla sürekli günlere katılmaktan 8 ayda 8 kilo kdr aldım.. =((

işte su içmek işi benim devamı sağlamak için taktikler var mı arkadaşlar?sıkıntı. unutuyorum zaten sevmem de suyu. devamı sağlamakiçin taktikler var mı arkadaşlar?

Selam arkadaslar bende birkac aydir diyetteyim Ocak ayindan bu yana tam yirmi kilo verdim ve cok mutluyum :nazar:

Bu isin en önemlisi Spor! Bir Crosstrainer aldim, hergün yapmaya calisiyorum yapmadigim günler cok nadir. Önce 45 dakika yapiyorum aksamlari Dizi izlerken sonra 15 dakika mola verip bir 45 dakika daha yani toplam 1,5 saat yapiyorum. Bunun disinda yürüyüs yapmaya özen gösteriyorum.

Aksam 18den sonra hicbirsey yemiyorum kesinlikle, yemeklerde hicbirsekilde kisitlama yapmiyorum sadece az kalori almaya bakiyorum vede beyaz ekmegi hayatimdan cikardim tabiiki. Hatta bazen cikolata vesayri yedigim bile oluyor. Spor yapinca arada bir kacamak yapma lüksü oluyor tabii.

Her sabah tartildigim icin sunu farkettim, kahvalti yapmadigim günler kesinlikle zayifliyamiyorum. Dolayisiyla kahvalti yapmadiginiz sürece kilo vermeniz minimuma inecek ve kilo vermek gereksiz yere zorlasacaktir!

Cok aciktigim zaman kahve iciyorum acligi cok bastiriyor nezaman caniniz gereksiz yere birsey yemek isterse önce bir kahve icin sonra karar verin, kahveyi ictikden sonra caniniz bile istemeyecek cünki.

Sporun psikolojikmende cok faydasi var, insan okadar emek verip kalori yaktigi zaman kiyipda cok fazla yiyemiyor zaten. Günde 8 Saat uyumak ve yesil cay Metabolizmanizi hizlandirir.

Ayrica bazan haftalarca spor yapip az yedigim halde tek gram vermedigim zamanlar cok oluyor durum böyle olunca motivasyon diye birsey kalmiyor. Ancak bu aslinda iyi birsey cünki vücud kendini o kiloya alistiriyor yani o rakama "Demir atiyor" dolayisiyla diyeti birakir birakmaz hemen kilo alma riski kalkiyor. Saglik kilo vermede olmazsa onlar bunlar ancak birkac hafta sonra tekrar hizla kilo vermeye basliyorum sükür.

61 kilo ile hamile kaldim
82 kilo ile dogum yaptim
dogumdan 1 hafta sonra 72 kiloydum
40 gun annemde kaldik
sut olsun diye yedim de yedim
sutum azdi
eve gecince de yemege devam ettim
4. Ayinda 78 kiloydum ve diyetisyene gittim
bana diyet vermeyip parami iade etti
sutun tamamen kesilir dedi
2 ay diyet yapmadim
bebegim 6 aylik
ve ben 82 kiloyum
ek gıdalara basladim tamamen
doktoruma gittim
2 ayda 4 kılo aldım dedim
şaşırdı
birlikte liste çıkardık
bugun cumayı da sayıyorum 3. Gun
pazar ışığı icin ogün cok atladım
yediklerim ise listedekilerden degil
miktarda cok azdi.
Hareket edemiyorum
spor zamanım olmuo

mrb arkadaşım öncelikle bebeğini allah bağışlasın bende seninle tıpatıp aynı durumdayım şuan . Diyetisyenin faydası oldumu merak ettim şuan kaç kilosun verebildinmi bende gitsemmi diyetisyene tavsiye ediyomusun. Cvp verirsen çok sevinirim.

chocolatte gerçekten bunca ay sonra bu tarz bir yorum yarın diyete başlamayı düşünen ben için çok iyi geldi. seninki de tam bir başarı öyküsü tebrik ederim. :nazar: maaşallah sana.darısı başıma 5 kilo versem yeter ama bu sefer kesin olacak kararlıyım.senden de destek bekliyorum

chocolatte gerçekten bunca ay sonra bu tarz bir yorum yarın diyete başlamayı düşünen ben için çok iyi geldi. seninki de tam bir başarı öyküsü tebrik ederim. :nazar: maaşallah sana.darısı başıma 5 kilo versem yeter ama bu sefer kesin olacak kararlıyım.senden de destek bekliyorum

Canim sagol 22 kilo oldu bugün verdigim kilo :32: Ancak henüz yolun yarisindayim bir bukadar daha yolum var. Birdefa spora ve az yemeye alistikdan sonra keyifli bile oluyor zayiflamasi özellikle pantolonlarin belinden düstügünü gördügün zaman.

Ben destek olmazmiyim hic canim yaa, kilolar benim bas düsmanim :) Aslinda kilo vermesi düsündügümüz kadar zor degil birkac püf noktasi var onlara dikkat ettigin sürece rahatlikla verilmesi mümkün.

Seninde bu bes kiloyu vereceginden eminim önemli olan kararli olmak zaten. Bol sanslar canim

Back
X